Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi 15 günlük aranın her anını Bjk ile yaşamalı.

Bjk D
Fb D (kupa)
Samsun D

Koskoca sezon şu 3 maça sıkıştı kaldı.

Galatasaray kariyerini belirleyecek 3 maçı oynayacak, burayı iyi geçerse kalır, kötü geçerse sezon sonu güle güle denilir.

Sana çok sinirliyim hoca. Bu sene 2-3 farklı öne geçipte verdiğin maçlar rüyalarıma giriyor. Neyse susacaz sezon sonuna kadar.

Galatasaray kariyerini belirleyecek 3 maçı oynayacak, burayı iyi geçerse kalır, kötü geçerse sezon sonu güle güle denilir.
2 sezon sampiyon yapip 3. sezonunda sadece 3 maca gore degerlendirilip biletinin kesilmesi ne kadar dogru?

Uzun sure sonra istikrarli gidiyoruz, tshirt degistirir gibi hoca degistirmek istemeyen sadece benim sanirim.

Belki bu sene sampiyon olamayacagiz ama 2 sene sonra Avrupa’da yari final gorecegiz. 4 sene sonra final, 6 sene sonra kupa… Imkansiz mi?

2 sezon sampiyon yapip 3. sezonunda sadece 3 maca gore degerlendirilip biletinin kesilmesi ne kadar dogru?

Uzun sure sonra istikrarli gidiyoruz, tshirt degistirir gibi hoca degistirmek istemeyen sadece benim sanirim.

Belki bu sene sampiyon olamayacagiz ama 2 sene sonra Avrupa’da yari final gorecegiz. 4 sene sonra final, 6 sene sonra kupa… Imkansiz mi?
Bu seneye kadar olan Okan Buruk ile mümkündü ama bu seneki Okan ile imkansız.

Ilk 2 sene konsantre maçları vardı. Görece göze hoş gelen bir futbolda izliyorduk. Takımına hakim ve maçlara motive eden bir imajı vardı. Bu sene denklemden Icardi çıktı anladık ki sahada olan TD aslında oymuş. Takım üzerinde Arjantin'deki Messi gibi bir hiyerarşi kurmuş. Yıldız oyuncu kendi bağlanmazsa kulübe yönetemiyor sürekli Osimhen gibi aidiyeti yüksek adam bulamayız. Eline verilen kadro tarihimizde yok ve ıkınarak kazandığı maçları izlemekten sıkıldım ben. Oyuncu geliştiremiyor, halihazırda bizim formasyonumuz oyun anlayışımız şu dediğimiz bir taktiğimiz yok, kadro planlama konusunda berbat ve sürekli taraftarla diyaloğa giriyor. Seninle aynı fikri paylaşamıyorum malesef.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt