Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 bucuk sezondur sıradaki 2 maci kazanmazsa gider veya siradaki mac ispat maci gibi msjlar yaziliyor. 2 bucuk sezondur siradaki 2 maçı kazaniyor

ayrica kalan maclarin hepsini kazanmak zorunda olan biz degiliz. Gerideymişiz gibi yorumlar yapmayı bırakın.

9 macimiz kaldi. Ve 2 beraberlik hakkimiz var

Koya koya da gidiyoruz

Son düzenleme:
2 sezon sampiyon yapip 3. sezonunda sadece 3 maca gore degerlendirilip biletinin kesilmesi ne kadar dogru?

Uzun sure sonra istikrarli gidiyoruz, tshirt degistirir gibi hoca degistirmek istemeyen sadece benim sanirim.

Belki bu sene sampiyon olamayacagiz ama 2 sene sonra Avrupa’da yari final gorecegiz. 4 sene sonra final, 6 sene sonra kupa… Imkansiz mi?
İmkansız. Yarın Osimhen gibi piyango çıkmadığında kazandığı 2-3 maçı da kazanamayacak hale gelir.

Lig dışında tamamıyla başarısız bir adam. Ligi de verir üstüne fenere de yenilirse bu sene yaşanan onca skandalla beraber, kalma ihtimali ortadan kalkar.

Tshirt değiştirir gibi hoca değiştirdiğimiz de yok, ligi bırakınca tutunulacak bir yanı yok Okan’ın.

Yönetimin zaten kendini aklama hamlesi olacaktır onu göndermek.

İmkansız. Yarın Osimhen gibi piyango çıkmadığında kazandığı 2-3 maçı da kazanamayacak hale gelir.

Lig dışında tamamıyla başarısız bir adam. Ligi de verir üstüne fenere de yenilirse bu sene yaşanan onca skandalla beraber, kalma ihtimali ortadan kalkar.

Tshirt değiştirir gibi hoca değiştirdiğimiz de yok, ligi bırakınca tutunulacak bir yanı yok Okan’ın.

Yönetimin zaten kendini aklama hamlesi olacaktır onu göndermek.

2002-2022 arasiyanlis saymadiysam 19 hoca degismis. 20 yilda 19 hoca, ortalama olarak 1 hoca 0.95 yil kalmis takimda.

Erden sonrasi yonetime gidecek nefreti yönetimi destekler sekilde aciklamalar yaparak kendi uzerine cekti. Sosyal medyadaki bi takim taraftarlarin bu yuzden aşırı tepki gosterdikleirni goruyorum. Sanirim yonetime vurmasini bekliyorlardi veya gorevi birakmasini erdenle beraber

Sosyal medyada Erdeni destekleyen herhangi bi taraftar Erden sonrasi Dursundan cok Okandan nefret ediyor. Girin bu profilde adamlara bakin twitterda var bol miktarda. Dursuna Okandan daha az nefret kusmuştur

Ilk 2 sene konsantre maçları vardı. Görece göze hoş gelen bir futbolda izliyorduk. Takımına hakim ve maçlara motive eden bir imajı vardı. Bu sene denklemden Icardi çıktı anladık ki sahada olan TD aslında oymuş. Takım üzerinde Arjantin'deki Messi gibi bir hiyerarşi kurmuş. Yıldız oyuncu kendi bağlanmazsa kulübe yönetemiyor sürekli Osimhen gibi aidiyeti yüksek adam bulamayız. Eline verilen kadro tarihimizde yok ve ıkınarak kazandığı maçları izlemekten sıkıldım ben. Oyuncu geliştiremiyor, halihazırda bizim formasyonumuz oyun anlayışımız şu dediğimiz bir taktiğimiz yok, kadro planlama konusunda berbat ve sürekli taraftarla diyaloğa giriyor. Seninle aynı fikri paylaşamıyorum malesef.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2018-25 arası da 3 hoca görev yaptı, birisi de herhangi bir adam olan Torrent.

Hoca değiştirmicez diye Avrupa’daki herkese 250 m euroluk bütçelerle tokatlanalım aynen.
Alinacak Turk hoca yok. Getirdigimiz hangi yabanci hoca iyi cikti?

X isimli Alman, genc hoca getirince biz mi tokatlamaya baslayacagiz Avrupa'da?

Kötü liderlerin uzun süre başta kalmaları tam da bu bakış açısı yüzünden.

En azından 300 milyon euroluk kadrolarla RFS, Kiev’e falan tokatlanmayız.

Neyse Tjk fener samsun hattında sıçarsa seneye kalma ihtimali zaten olmayacak; aklı varsa izin verip duracağına sabah akşam o maçlarda ne yapacağına çalışır.

bjk maçı öncesi sevgi kelebeği mesajlar vermeyeceğini umuyorum

Hodjamın arkasında duralım.
Ben durmayacacağım bende bir cünüplük var, eleştirdikçe çıkta yükseltiyor, övdükçe boka sarıyor.
Ben göt olmaya razıyım.

Kötü liderlerin uzun süre başta kalmaları tam da bu bakış açısı yüzünden.

En azından 300 milyon euroluk kadrolarla RFS, Kiev’e falan tokatlanmayız.

Neyse Tjk fener samsun hattında sıçarsa seneye kalma ihtimali zaten olmayacak; aklı varsa izin verip duracağına sabah akşam o maçlarda ne yapacağına çalışır.
Evet buyuk ayip gercekten Kiev 3-1’den mac vermek, Rigas Skola ve Malmo ayni sekilde.

Onemli bir donemec, bakalim ne olacak. Umarim basari bizden yana olur bu donemde.

Osimhen olmasa lige 2-3 ay önce havlu atmıştın.Yabancı hocanın iyiside var gelebilecek olanıda var cuesta jakobsa verdiğin parayla kralını getirirsin.

1 macligina konya tdsini kiralayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt