Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray Efsanesinin gollerini de hatırlayalım.

Torreirayı kendi futbolculuk dönemi gibi kullanıyor yaw. kafa golleri, araya sızmalar falan. :asd:

Yahu moratayı son 10 dakika oyuna almanın neresi ciddiyetsizlik,hakikaten tuhafsınız ya,daha ne desek boş..Şu an sence morata oyuna girdi diye,10 dakikada 3-1 den maç verecek bir takım mı vardı sahada..Ha illa Beşiktaş maçına bakacaksak kaybetme nedenimiz morata değil,frankowskidir

Yazdığım şeyleri tekrar tekrar yazmama gerek yok. Moratanın oyuna girmesi değil, santrafor harici bir bölgede oyuna girmesi yanlıştı. Nitekim o dakikalarda oyun hakimiyeti bizde değildi. Zaten dikkat ettiysen etkili olduğu dakikalar da Osimhen çıktıktan sonra gerçekleşti. İddia ediyorum tjk maçında Frankowkskinin sığırlığına rağmen kaybetmeyebilirdik, Moratayı çıkarsaydı.
Aynı şekilde Kutucu ve Demirbay da orta sahada zaafiyet doğuran isimler.

Son kez yazdım. Uzatmayacağım.
Sevgiler, saygılar.

Korkarım bu hesapla terimide ,Hagi şampiyon,hatta avrupa şampiyonu yapmış oluyor..
Renktaş Melih arkadaşımız bu konu da ironi yaptı. Ama genel yorumlara bakarsak doğru, içinden ben nereye düştüm diyorsundur.

Okan hoca daha göreve ilk başladığı zaman, sezon başı kampları dönemi hazırlık maçlarında aldığı sonuçlardan dolayı burada istifaya davet ediliyordu. Ayrıca Eren Elmalı'yı da yakın tarihte çöp ilan etmişlerdi.

GSC Foruma hoş geldin.

Renktaş Melih arkadaşımız bu konu da ironi yaptı. Ama genel yorumlara bakarsak doğru, içinden ben nereye düştüm diyorsundur.

Okan hoca daha göreve ilk başladığı zaman, sezon başı kampları dönemi hazırlık maçlarında aldığı sonuçlardan dolayı burada istifaya davet ediliyordu. Ayrıca Eren Elmalı'yı da yakın tarihte çöp ilan etmişlerdi.

GSC Foruma hoş geldin.
Yok onu anladım,Melihin o düşüncede olmadığını biliyorum, ama aynı saçmalıklar inatla yazılıyor maalesef,forumu okuyorum ben uzun süredir.Hoşbulduk bu arada saol

Az bile yapıyoz :D Bu kadronun potansiyeli Avrupa'da başarılı olmalı.Real Madrid-Manchester city gibi takımları yensin demiyoz hemen de Sparta Prag-Az Alkmaar-Young Boys gibi takımlara mücadele etmeden elenmesin.Uefa Avrupa Listesi'ne ne Frankowski ne de Lemina yazıldı.Avrupa Maçlar'ını önemsemeyen Galatasaray hocası mı olur kanks?Ben Sparta Praglı sezonda eleştirmedim.Ama nereye kadar savunacaz destek çıkacaz :D

Az bile yapıyoz :D Bu kadronun potansiyeli Avrupa'da başarılı olmalı.Real Madrid-Manchester city gibi takımları yensin demiyoz hemen de Sparta Prag-Az Alkmaar-Young Boys gibi takımlara mücadele etmeden elenmesin.Uefa Avrupa Listesi'ne ne Frankowski ne de Lemina yazıldı.Avrupa Maçlar'ını önemsemeyen Galatasaray hocası mı olur kanks?Ben Sparta Praglı sezonda eleştirmedim.Ama nereye kadar savunacaz destek çıkacaz :D
dövecem seni

CL de 35 yada 36. Olursak ne dersin kanks yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt