Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.870
- 21.001
- 2.233
Yerine az daha Zidane geliyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Galatasaray Efsanesinin gollerini de hatırlayalım.
Torreirayı kendi futbolculuk dönemi gibi kullanıyor yaw. kafa golleri, araya sızmalar falan.![]()
0hocamın kaç GS şampiyonluğunda emeği var?
Kime gore?Yerine az daha Zidane geliyormuş
Isimlerini unuttum ama Aspor. Mehmet Özcan veya Emre Özcan olmalı. ama bir ara sallantıda iken temas kurulmuş.Kime gore?
Korkarım bu hesapla terimide ,Hagi şampiyon,hatta avrupa şampiyonu yapmış oluyor..0
Futbolcuyken terim sampiyon yapiyordu. Hoca olduktan sonra da icardi erden osimhen falan yapiyor
Yahu moratayı son 10 dakika oyuna almanın neresi ciddiyetsizlik,hakikaten tuhafsınız ya,daha ne desek boş..Şu an sence morata oyuna girdi diye,10 dakikada 3-1 den maç verecek bir takım mı vardı sahada..Ha illa Beşiktaş maçına bakacaksak kaybetme nedenimiz morata değil,frankowskidir
Galatasaray Efsanesinin gollerini de hatırlayalım.
Torreirayı kendi futbolculuk dönemi gibi kullanıyor yaw. kafa golleri, araya sızmalar falan.![]()
Renktaş Melih arkadaşımız bu konu da ironi yaptı. Ama genel yorumlara bakarsak doğru, içinden ben nereye düştüm diyorsundur.Korkarım bu hesapla terimide ,Hagi şampiyon,hatta avrupa şampiyonu yapmış oluyor..
Yok onu anladım,Melihin o düşüncede olmadığını biliyorum, ama aynı saçmalıklar inatla yazılıyor maalesef,forumu okuyorum ben uzun süredir.Hoşbulduk bu arada saolRenktaş Melih arkadaşımız bu konu da ironi yaptı. Ama genel yorumlara bakarsak doğru, içinden ben nereye düştüm diyorsundur.
Okan hoca daha göreve ilk başladığı zaman, sezon başı kampları dönemi hazırlık maçlarında aldığı sonuçlardan dolayı burada istifaya davet ediliyordu. Ayrıca Eren Elmalı'yı da yakın tarihte çöp ilan etmişlerdi.
GSC Foruma hoş geldin.
dövecem seniAz bile yapıyozBu kadronun potansiyeli Avrupa'da başarılı olmalı.Real Madrid-Manchester city gibi takımları yensin demiyoz hemen de Sparta Prag-Az Alkmaar-Young Boys gibi takımlara mücadele etmeden elenmesin.Uefa Avrupa Listesi'ne ne Frankowski ne de Lemina yazıldı.Avrupa Maçlar'ını önemsemeyen Galatasaray hocası mı olur kanks?Ben Sparta Praglı sezonda eleştirmedim.Ama nereye kadar savunacaz destek çıkacaz
![]()
Geçmişte yazdığım mesajlar duruyo kanks yavdövecem seni
CL de 35 yada 36. Olursak ne dersin kanks yavAz bile yapıyozBu kadronun potansiyeli Avrupa'da başarılı olmalı.Real Madrid-Manchester city gibi takımları yensin demiyoz hemen de Sparta Prag-Az Alkmaar-Young Boys gibi takımlara mücadele etmeden elenmesin.Uefa Avrupa Listesi'ne ne Frankowski ne de Lemina yazıldı.Avrupa Maçlar'ını önemsemeyen Galatasaray hocası mı olur kanks?Ben Sparta Praglı sezonda eleştirmedim.Ama nereye kadar savunacaz destek çıkacaz
![]()
nerede o homoGeçmişte yazdığım mesajlar duruyo kanks yavSparta Prag'a elenmeyi suç olarak başkan ve yönetime attım Boey'i satıp yerine oyuncu almadılar diye.1 de biz böyle karşı karşıya geldiğimizde hıncımızı Umut'tan alırız
![]()
Yazdıklarımdan dolayı 1-2 ay ban atılırCL de 35 yada 36. Olursak ne dersin kanks yav![]()
Kedilerle takılıyodunerede o homo