ft olmasaydı zannımca gs 3.büyük yahut büyük olarak bile sayılmayacaktıFatih Terim'den önce buzdolabı da yoktu değil mi usta?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ft olmasaydı zannımca gs 3.büyük yahut büyük olarak bile sayılmayacaktıFatih Terim'den önce buzdolabı da yoktu değil mi usta?
FT büyük adam usta, kulübün tarihine yön verdi. Ama Fener ve Beşiktaş ile aramızdaki fark FT dersek, diğer herkesin emeğini çöpe atarız.ft olmasaydı zannımca gs 3.büyük yahut büyük olarak bile sayılmayacaktı
Yoktu gidip bakabilirsin. Fatih hocadan önce bambaşka bir hikaye vardıFatih Terim'den önce buzdolabı da yoktu değil mi usta?
biraz geçmişi bilin diye atıyorumFatih Terim'den önce buzdolabı da yoktu değil mi usta?
Yoktu gidip bakabilirsin. Fatih hocadan önce bambaşka bir hikaye vardı
biraz geçmişi bilin diye atıyorum
Faruk süren iyi eğitim gördüğü için değil hocası FT olduğu için ivme kazandı. Genel kurulların hali bambaşka bi durum, FT olmasa en iyi ihtimalle 2. Büyüktük şu an.Öne geçiş dönemlerinde kulüp yönetiminde olan başkanların profillerine bakabilirsin. Lise ve eğitim düşmanlığı yapmaya gerek yok usta. Bu kulüp Fatih Terim'den önce de şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynuyordu.
Alp Yaman ve Faruk Süren ile kulüp ivme kazandı. Bunların hepsi de okumuş ve iyi eğitim görmüş insanlar. Senin Fener'inin ve Beşiktaş'ının başkanları ise birbirine sövüyor kongrelerde. Böyle bir ortamda tek fark ''teknik direktör'' diyebiliyorsan senin bileceğin iş.