Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasinda Hakan gelecek belli oldu gibi

Inter çok astronomik paralar istemiş anladığım kadarıyla
Ortada dönen paralar doğru olmayabilir

E sorarlar adama 15 Agustosta neden pazarlik yapilmadi diye son gun yerine

Yönetimi savunuyor diyenler siz hiç CEO, CFO veya Managing Director gibi pozisyonunda bulunanların kendi şirketini yediklerini gördünüz mü? Bu insanlar zaten bu sorumluluğu çözüm üretmek için alıyor. Sorunları çözmek için oradalar.

Mercedes CEO'sunun kendi şirketinden şikayet etmesi doğal değil. Hayatın akışına ters Microsoft CEO'sunun kendi ekibimi kuramıyorum demesi mesela.

Hiçbir TD'nin haddine değil yönetimi eleştirmesi. Ya bu gemiyi güdersin ya bu diyardan gidersin.

Sapla samanı karıştırmayın.

Sol acik ve sol stoperde normalden nasil kalabaligiz hocam

Mercedes CEO'sunun kendi şirketinden şikayet etmesi doğal değil. Hayatın akışına ters Microsoft CEO'sunun kendi ekibimi kuramıyorum demesi mesela.
Bir bilsen abim.mercedesin kalbinden neler anlatiyor bana son 3 4 aydir , kafayi yersin :D

Ersine mertensin teknik ekibe gelmesi dedikodusunu bir renktas sorsa

Devre arasinda Hakan gelecek belli oldu gibi
Kış+önümüzdeki yaz plan:

Hakan+Lookman+sol ayaklı atletik stoper+Ferdi ya da Zeki olmalı. İçimden bir ses Ferdi nedense bu sene de başaramayıp seneye takım arayacak diyor. Sessiz hareket edebilirsek bitirebiliriz; duyurursak fener 10-15 maaş verip geri alır muhtemelen.

Durumuna bakılması gereken isimler de Lemina+Icardi+Sara. İnşallah iyi oynarlar da 3-4 takviyeyle geçeriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt