Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo kalsa aynı katkıyı verir mi diyor ama aynısını barışa yapiyor , Barış verir mi ? Üstüne barış yokken jakobsu koyuyorsun oraya adam niye kalsın? Yok clde baskılı oynayacagiz falan.Hoca değişmeyecek maalesef bu sene Avrupa hüsran yine.Sonuncu olma ihtimalimiz yüksek

Mourinho hakkında söylediklerinden dolayı Okan hocamı tebrik ederim.

Eyvah editlere dusecek kesiti verdi

Adamın suçu yokki ligin seviyesi ile taraftarın tek şampiyonluğa pamuk olduğu ülkede okan 50 sene kaan berkan ile avrupa fiyaskosu yaşasa yine kalır yine aynı şeyleri yapar adam yerinin sağlamlığını biliyor. Hadi taraftar bir şampiyonluğa geçmişi unutuyor ona lafım yok bu adam her sene ligin gazına gelip avrupada da guardiolalık yapabilirim aslında yanılgısına düşüp beyrut limanı gibi patlamasına rağmen kafası her sene resetleniyor. Sanchez'i solda oynatırmış b*k oynatırsın hadi yiyorsa git liver maçında oynat bakayım oynatabiliyon mu. Halısaha liginde birini 3 mevkide oynatınca bunu kendi yeteneğinden dolayı başardığını sanıyor.

gece boyunca yaptığı tek doğru ve beni mutlu eden açıklama, kendini büyücü zanneden yaratık için oldu

aslına bakarsan hiçbir şey söylemeden çok şey söyledi, tamamen silmiş ve adam yerine koymuyor

Hoca gayet iyi açıklamalar yaptı da bu saatte böyle bi canlı yayına gerek var mıydı emin değilim.

Yolu açık olsun.

transfer istemiyor hoca cok net
Sezon içinde ağlamasın o zaman. Ben torreiranın bu sene 4000 dakika oynayıp yıpranmasını istemiyorum veya davinsonun ona göre güveniyorsa forma versin yok güvenmeyecek devre arasına kadar bu adamlar 200 dakikadan az forma giyecek sonra kadro diye de ağlarsa yazın uygun yerde arabayı park edip uzayabilir.

Sürekli açığını arayıp üzerine gitmek gereksiz hepimizden daha iyi bildiği malum bugüne kadar işin sonunda hep kazandı kazandığı müddetçe de sıkıntı yok.

Sürekli açığını arayıp üzerine gitmek gereksiz hepimizden daha iyi bildiği malum bugüne kadar işin sonunda hep kazandı kazandığı müddetçe de sıkıntı yok.
3 yıldır şampiyon. Herkesin endişelerini ve tereddütlerini görüp yöneterek çözüm üretebilmiş.

Kimsenin şahsi hezeyanlarına pabuç bırakmamış. Kazanamadığında değerlendiririz. Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu görmek isteyenler ve buna özlem duyanlar hocayı yerden yere vurmaya devam edebilir.

hazir firsat da varken fenere kitleyelim okan hocami

Programı izlemiyorum. Son bir iki sayfayı okudum ve anladım ki bu kafayla Avrupa'da bizi yine cacık yapacaklar. Santrafora 75 milyon avroyu, sağ beke ve kaleciye 30'ar milyon avroyu ligde şampiyon olmak için mi verdik? Sane ile sadece lig şampiyonluğu mu kovalayacağız?

Bu sezon Avrupa'da somut bir başarı yakalanamadığı senaryoda hoca bana göre başarısız olmuştur. Sadece şampiyonluğu özellikle bu sezon için başarı saymam şahsen. Allah sonumuzu hayır etsin.

hocayı dinlerken birisi ,eline kagıt vermişti al bunları oku demiş gibi hissettirdi,sorular zaten sacmaydı ama hocanın cümleler tavukcu ve başkanın cümlerler gibiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt