- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Bence avrupada 3'lü savunma kanat bekleride geriye çok yakın 5-3-2 yakını bir sistem oynatacağız hissiyatım o yönde, geçen seneki gibi oynatmaya çalışacağını düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden tadı kaçtı artık. Nefret kusuyor insanlar ve bu çok kolay ayrışıyor normal eleştiriden. İspanya karşısında korkak bir oyun oynamışız, topu rakibe vermişiz, gölge pres harici baskımız yok ; eleman gelmiş '' Okaaan sen devam et böyle sen de böyle olcaan'' diye böğürüyor.Taraftarlar başarı geldikçe şımarıyor. Hoca ağzıyla kuş tutsa bunlara yaranamaz. Yabancı bir şovmen olacak ki her türlü savunsunlar.
Milli takımın 4 katı atletizme sahip bizim kadro.liverpool-man city-a. madrid maçlarına mümkünse 4-1-4-1 yada 5-3-2 şeklinde çıkalım sayın hocam.
İçerideki Atletico maçı.Sığır presi bi tane büyük maç kazanırsa gruptan çıkarır bizi. Bi tane büyük maç
Ben ilk frankfurt maçından ümitliyim.İçerideki Atletico maçı.
topun arkasında kalmak var, kalmak var, biz defansif oynamadık ispanyaya karşı, önde pres yapıp geriyi boşalttık,geride kaç tane stoper kaldığına bakıp anlayabilirsiniz, burdaki insanların çoğu bence simeone tarzı katı defans yapıp kontra aramaktan bahsediyor, yani öyle geri çekildik yine yedik diye bir şey yok,tam tersi haddimiz bilmeden önde bastık ispanya ya karşı,hatta ben abimle maçı izlerken dedim bu kadar önde basılır mı, açık oynanır mı diye, her topun arkasına geçmek demek defans yapmak demek değildir,mesafe daraltıp,takım boyunu kısa tutup,1.bölgede beklersin rakip çok güçlü ise eğer. yani özetle montella okan hocanın eleştirildiği şeyi yaptı.İlk yarı topu İspanya ya verdik ve sizin istediğiniz gibi topun arkasında kaldık yine de durum 3-0 oldu zaten..
Tam olarak hangi maçı izleyip gelip hocaya sallıyorsunuz..
Valla hiç de öyle önde basamadık veya basmadık..Maçın ilk 5 dakikası özellikle tam defans yaptık ve o arada adamlar 1 gol attı 2 de net gol kaçırdı.topun arkasında kalmak var, kalmak var, biz defansif oynamadık ispanyaya karşı, önde pres yapıp geriyi boşalttık,geride kaç tane stoper kaldığına bakıp anlayabilirsiniz, burdaki insanların çoğu bence simeone tarzı katı defans yapıp kontra aramaktan bahsediyor, yani öyle geri çekildik yine yedik diye bir şey yok,tam tersi haddimiz bilmeden önde bastık ispanya ya karşı,hatta ben abimle maçı izlerken dedim bu kadar önde basılır mı, açık oynanır mı diye, her topun arkasına geçmek demek defans yapmak demek değildir,mesafe daraltıp,takım boyunu kısa tutup,1.bölgede beklersin rakip çok güçlü ise eğer. yani özetle montella okan hocanın eleştirildiği şeyi yaptı.