Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence avrupada 3'lü savunma kanat bekleride geriye çok yakın 5-3-2 yakını bir sistem oynatacağız hissiyatım o yönde, geçen seneki gibi oynatmaya çalışacağını düşünmüyorum.

Hocam stoper aldırmadın bari git jakobs’u falan stoper yap

Şampiyonlar liginde bizim ahireti, kendinin de Galatasaray kariyerini yakma

Taraftarlar başarı geldikçe şımarıyor. Hoca ağzıyla kuş tutsa bunlara yaranamaz. Yabancı bir şovmen olacak ki her türlü savunsunlar.
Cidden tadı kaçtı artık. Nefret kusuyor insanlar ve bu çok kolay ayrışıyor normal eleştiriden. İspanya karşısında korkak bir oyun oynamışız, topu rakibe vermişiz, gölge pres harici baskımız yok ; eleman gelmiş '' Okaaan sen devam et böyle sen de böyle olcaan'' diye böğürüyor.

Konu ne bilmiyorum derhal istifa, yeterrrrrr.

liverpool-man city-a. madrid maçlarına mümkünse 4-1-4-1 yada 5-3-2 şeklinde çıkalım sayın hocam.

Sığır presi bi tane büyük maç kazanırsa gruptan çıkarır bizi. Bi tane büyük maç

Şampiyonlar Ligi'nden beklentim Takım'ın fazla 1 şekilde Fark yememesi.Geçen sene Uefa Avrupa Ligi'nde güzel 1 kura çekilmişti ama mücadele edemeden Takım elendi..

hocaların hocası sahip çıkalım kıskançlıktan ölüyor rakipler onlarda Okan Buruk yok.

İlk yarı topu İspanya ya verdik ve sizin istediğiniz gibi topun arkasında kaldık yine de durum 3-0 oldu zaten..
Tam olarak hangi maçı izleyip gelip hocaya sallıyorsunuz..
topun arkasında kalmak var, kalmak var, biz defansif oynamadık ispanyaya karşı, önde pres yapıp geriyi boşalttık,geride kaç tane stoper kaldığına bakıp anlayabilirsiniz, burdaki insanların çoğu bence simeone tarzı katı defans yapıp kontra aramaktan bahsediyor, yani öyle geri çekildik yine yedik diye bir şey yok,tam tersi haddimiz bilmeden önde bastık ispanya ya karşı,hatta ben abimle maçı izlerken dedim bu kadar önde basılır mı, açık oynanır mı diye, her topun arkasına geçmek demek defans yapmak demek değildir,mesafe daraltıp,takım boyunu kısa tutup,1.bölgede beklersin rakip çok güçlü ise eğer. yani özetle montella okan hocanın eleştirildiği şeyi yaptı.

Avrupa'da saçma futbolu devam edecektir. Akillancagini sanmıyorum. Son konuşmaları o yönde. Sen zaten bu takıma savunma yapmayı öğretirsen oshimen barış sane İlkay yunus icardi gibi hücum silahlarıyla gol alamayacağın takım yok gibi. Avrupa'da en önemli şey gol yememektir. Barcelona bile hayvan gibi güçlü olmasına rağmen intere saçma sapan şekilde elendi. Çünkü savunma olayı zayıftı. Dumfiris denen kazma geldi Show yaptı. Tıpkı diğer zencilerin bizim takıma yaptığı gibi...

topun arkasında kalmak var, kalmak var, biz defansif oynamadık ispanyaya karşı, önde pres yapıp geriyi boşalttık,geride kaç tane stoper kaldığına bakıp anlayabilirsiniz, burdaki insanların çoğu bence simeone tarzı katı defans yapıp kontra aramaktan bahsediyor, yani öyle geri çekildik yine yedik diye bir şey yok,tam tersi haddimiz bilmeden önde bastık ispanya ya karşı,hatta ben abimle maçı izlerken dedim bu kadar önde basılır mı, açık oynanır mı diye, her topun arkasına geçmek demek defans yapmak demek değildir,mesafe daraltıp,takım boyunu kısa tutup,1.bölgede beklersin rakip çok güçlü ise eğer. yani özetle montella okan hocanın eleştirildiği şeyi yaptı.
Valla hiç de öyle önde basamadık veya basmadık..Maçın ilk 5 dakikası özellikle tam defans yaptık ve o arada adamlar 1 gol attı 2 de net gol kaçırdı.
Büyük takımlara karşı topun arkasında kalsanda bir şekilde golü buluyorlar..Anadolu takımlarının bize karşı oynadığı oyun gibi düşün..Bizde bir şekilde golü buluyoruz..
Ben top tüfek saldıralım demiyorum ama sadece topun arkasında kalarak da 90 dakikayı bitiremezsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt