Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerliler kiskancliktan catliyor, gitse de kurtulsak, milli takima aldirsak diyorlar (FT‘de oldugu gibi) ama bizim taraftarlar yerden yere vuruyor, „Okan“ diye hitab edip saygisizlik yapiyorlar. Koya koya yürüyecek insallah

Hocam ilerisi oldugu yerde beklemeden isler yapmali, yoksa ligde bir suru takim ayni oyunu oynayacak ve genel anlamda ilk yarilar kilit acmak ole heba olacak.

Cok pasif idik, sadece osimhene bagli olmamali o is.

Hocam ilerisi oldugu yerde beklemeden isler yapmali, yoksa ligde bir suru takim ayni oyunu oynayacak ve genel anlamda ilk yarilar kilit acmak ole heba olacak.

Cok pasif idik, sadece osimhene bagli olmamali o is.
Osi barışsız çok belliydi ya

İlkayın ilk maçı ve sanenin de patır patır sıçması derken kısır geçti. Stadı falan da düşününce ben beraberlik bekliyordum yalan yok

Okan hocam genc de alinir iyi oyuncudur alinir ya oynatilir da

Defans
Giovanni leoni transfer oldu liverpool
Alexander bush
Kevin lomonaco transfer oldu independiente
Nils zannetsrom transfer oldu shefield united
John melberg

Sag bek
Maxwell woledzi
Henrik heggheim
Sildillia transfer oldu psv

Orta saha
Silas andersen
Pierre ekwah transfer oldu saint etienne
Eric martel
Besfort zeneli
Hayden hackney
Clement bischoff

Kanat oyuncusu
Livan burcu
Serginho transfer oldu al wasl
Simen bolkan nordli transfer oldu rosenborg
Zuriko davitashvili
Sebastian nanasi
Isak steiner jensen transfer oldu alkmaar
Emirhan demircan ( transfer oldu utrech)
Adam daghim transfer oldu wolfsburg

Osi barışsız çok belliydi ya

İlkayın ilk maçı ve sanenin de patır patır sıçması derken kısır geçti. Stadı falan da düşününce ben beraberlik bekliyordum yalan yok
Macin gidisati onu gosteriyordu gole kadar katiliyorum.

Ofsayt olan top iyice keyif kacirmisti hatta. (Herif dokunmasa sekip girebilirdi belli o top he). Ordan donmesi cok zor zor olurdu.

Kapali defansa Sane koymaya gerek yok acikcasi. Adam 3 kisi arasina girince olmuyor. 2 3 defa ceza sahasi icinde dar alanda islerimiz oldu ama 1 seyi yapmadik - şutu bulamadik.

Okan hocam genc de alinir iyi oyuncudur alinir ya oynatilir da

Defans
Giovanni leoni transfer oldu liverpool
Alexander bush
Kevin lomonaco transfer oldu independiente
Nils zannetsrom transfer oldu shefield united
John melberg

Sag bek
Maxwell woledzi
Henrik heggheim
Sildillia transfer oldu psv

Orta saha
Silas andersen
Pierre ekwah transfer oldu saint etienne
Eric martel
Besfort zeneli
Hayden hackney
Clement bischoff

Kanat oyuncusu
Livan burcu
Serginho transfer oldu al wasl
Simen bolkan nordli transfer oldu rosenborg
Zuriko davitashvili
Sebastian nanasi
Isak steiner jensen transfer oldu alkmaar
Emirhan demircan ( transfer oldu utrech)
Adam daghim transfer oldu wolfsburg
Zeneli 7.8 rating
1 asist
Listemde olan 20 iq ile yaptığım listeden.

Buraya gelip galibiyet yüzdesi atmayın, başarı değildir demiyorum da i kartal gibi vasat bir adam 100 puan topladı neredeyse

1757938583433.webp

Hocam şu orta sahayı güçlü tut Allah aşkına. 12 kişiyle mi oynayacaz sözün beynimden çıkmıyor bi türlü. Şu an kadroda en zayıf olduğun bölge. Ndiaye tarzı on libero merkez ve 8 numara oynayabilecek dinamik genc bir topçu aldırmaliydin.

İkinci yarıyı pür dikkat izlemedim ama gördüğüm kadarıyla Eyüpspor kalabalık şekilde atağa çıkmaya cesaret edince daha rahat pozisyon bulduk. Acaba bu gibi maçlarda sığırpress yerine rakibin topla oynamasına izin vermek fayda sağlar mı?..

İkinci yarıyı pür dikkat izlemedim ama gördüğüm kadarıyla Eyüpspor kalabalık şekilde atağa çıkmaya cesaret edince daha rahat pozisyon bulduk. Acaba bu gibi maçlarda sığırpress yerine rakibin topla oynamasına izin vermek fayda sağlar mı?..
O durumda, 1-1 lik meşhur Almanya-Avusturya maçındaki gibi bizim sahaya geçmez bu tip takımlar; canlarına minnet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt