Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine Avrupa'da 10/1 bütçeli takımlara madara etmezsin umarım Galatasaray Sk'yı. Galatasaray'ın antrenör ekibi neden alt liglerden falan gelen tipler? Neden Eray İşcan Galatasaray'da görevli şu anda? Neden kadroya gelince milyonlarca euro harcatıp, antrenmanlara falan gelince profesyonellerle çalışmıyorsun? Ahbap çavuş ilişkisi 3 kuruşluk Anadolu takımlarına işliyor gelene 3 gidene 5 atıyorsun da Avrupa'da 5. sınıf azıcık sistemi olan takımlar tokatlayıp yolluyor. Dün Karabağ Benfica'yı tokatladı, Osimhen yoktu şu yoktu cart curt muhabbeti yapmadan Frankfurt'tan 3 puan alınmalı. Ama hepimiz biliyoruz ki Osimhen yoksa takımın %75'i falan yok

Kendisine 75 milyon euroluk oyuncu verildi

Onu diri tutmayı bile beceremedi

futbolu bilmez
sadece çalım bilir
onu da ağzıyla yapar

Yine Avrupa'da 10/1 bütçeli takımlara madara etmezsin umarım Galatasaray Sk'yı. Galatasaray'ın antrenör ekibi neden alt liglerden falan gelen tipler? Neden Eray İşcan Galatasaray'da görevli şu anda? Neden kadroya gelince milyonlarca euro harcatıp, antrenmanlara falan gelince profesyonellerle çalışmıyorsun? Ahbap çavuş ilişkisi 3 kuruşluk Anadolu takımlarına işliyor gelene 3 gidene 5 atıyorsun da Avrupa'da 5. sınıf azıcık sistemi olan takımlar tokatlayıp yolluyor. Dün Karabağ Benfica'yı tokatladı, Osimhen yoktu şu yoktu cart curt muhabbeti yapmadan Frankfurt'tan 3 puan alınmalı. Ama hepimiz biliyoruz ki Osimhen yoksa takımın %75'i falan yok
karabağın teknik ekibinde sence avrupalı 15-20 tane hoca mı vardır

ya da mourinhoda vardı da noluyodu?

en gereksiz eleştirildiği konu şu yardımcı antrenörmüş kondisyonermiş fizyoterapistmiş bunlara sallanması

karabağın teknik ekibinde sence avrupalı 15-20 tane hoca mı vardır

ya da mourinhoda vardı da noluyodu?

en gereksiz eleştirildiği konu şu yardımcı antrenörmüş kondisyonermiş fizyoterapistmiş bunlara sallanması
niye başka hoca ortaya çıkarmıyor? yeni bir okan buruk çıkmasına neden engel oluyor?

altyapıdaki antrenörleri hoca mı belirliyor

A takım teknik direktörü ise burnunu sokacak, hiçbir şeye burnunu sokmayıp aman ağzımızın tadı kaçmasın, bardakçı küsmesin, icardi kırılmasın, erayı getirdilerse ses etmeyeyim minvalinde hareketler sergilediği sürece ilk fırsatta yönetim kendisini yiyecek

A takım teknik direktörü ise burnunu sokacak, hiçbir şeye burnunu sokmayıp aman ağzımızın tadı kaçmasın, bardakçı küsmesin, icardi kırılmasın, erayı getirdilerse ses etmeyeyim minvalinde hareketler sergilediği sürece ilk fırsatta yönetim kendisini yiyecek
kafayı yemişsin

Uğurcan - Singo 100 milyon euro
şampiyonlar liginde ilk maçı çok önemi ya tamam ya devam olacak. işi uzatmaya gerek yok

Ulan olum siz valla kafayı yemişsiniz lan
Hakkaten delirmişsiniz başka bir izahı yok
Samimi söylüyorum bak fiziki olarak bir MR falan çektirin kan değerlerinize baksınlar düşük olan fazla olan ne var
Beyin fonksiyonlarınızı ölçsünler
Böyle olmaz bu nereye kadar ben sizi düşünüyorum hakkaten iyi değilsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt