Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bi susun Allah askina mac 1-0 bos kaleye Baris yerine Okan mi atamadi? Adamlar oyun olarak bizden ustun muydu, 40% top ile oynaip gol beklentisi 0.81 ile 3 gol attilar ilk yari? Organize ataklari yok.

Bu macin icine ilk basta Baris, sonra Yunus sonra da Sanchez etti. Hocalik 0 durum var.

Macin tek olumlu yani Singo, adam 5 gol yedigimiz macta hatasiz oynadi.
Sus mu? Her şeyi oyuncuya bağlamak çocukça bir bakış açısı. Hoca oyunu okuyamıyor, takımı hazırlayamıyor, rakip basit oyunla 3 gol atıyor hala “Barış atamadı, Yunus hata yaptı” vs vs. Singo hariç herkes döküldü, en başta da kulübede oturan sözde “teknik adam.”

Fatih terim'den futbol dersi alır ancak. Adam cicaldau morutan ile oynuyordu

IMG_4534.webp

Su komple kadronun bonservisi Singo nun 30 milyonundan az

4 sezon ustuste sampiyon olup kovulan ilk hoca olabilir
00s dışında en iyi Galatasaray kadrolarıyla çalışma şansını yakaladı. Şanslı biri. Ha yerel başarılarını takdir edelim amenna da ligimiz fb dışında kadro olarak bize yaklaşabilen yok. Kötü hoca olduğunu kopenhag deplasmanında oynanan aciz futboldan sonra kafamda kesinleştirmiştim. Neyse ligi götürsün anca zaten. Beklentim yok.

Kendisinin gitmesi gerekiyor net artik bu herifle avrupada herhangi bir şey yapmamız mümkun degil isterse van dijk mbappe Rice falan gelsin. Ha bü yönetim dogru bir adam getirebilir mi diyenler olacaktır şaş kaza gelir belki iyi bir hocada denemek denememekten iyidir.

Neyse ki arda calisiyor yoksa okan gitse o gelirdi. Degisiklik halinde oyuncuya yuz vermeyecek bir nazi gelmeli.

15 dakikada 3 tane gol yiyip devre arası oyuncu değiştirmeyecek tek hoca. Bu yüzden kaybediyor işte

kalırsa bu sezon ligide garanti görmüyorum bence bu sezon lig biraz daha zor olacak gibi takımlar daha diri geldi gözüme

Birde aylarca donnaruma pesinde kosturttu madem Muslera gideceğini bilmene rağmen bir çalışma falan yapmadın al Sommeri falan geç +2 sene araştırma yaparsın ama paşam 20m üstü para harcatmadan rahat edemiyor..

Hocanın işi bir yandan da oyundan kopan takımı oyuna ortak etmektir.

Okan Buruk Avrupa maçlarında oyundan düşen takımı toparlamayı bırak, daha da aşağı çekiyor takımı. Ligde takmıyorum diyor ya, her Avrupa maçında kart yiyor, değişikler ters tepiyor, devre araları fayda yerine zarar veriyor.

Rakibin pek bir şey yapmasına bile gerek kalmıyor, kendi oyunlarını 90 dakika oynasınlar zaten biz bir noktada içine edip maçı bitti yenildik noktasına getiriyoruz.

Millet performans ekibinin yetersiz olduğunu dile getirince tepki alıyor

Ama doğru tespit

Koşamıyoruz mücadele edemiyoruz

bu kadar basit

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amatör hoca amatör ekip bunlardan basari bekliyoruz. Bukadar para harciyoruz. Teknik ekibe iyi herifler getirmiyoruz. Ahbab çavuş ilişkisi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt