Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa maçlarını umutsuzca izliyorum. Zerre keyif almıyorum oynadığımız oyundan.

Apo Kerimi bozmayacaktı, ileride Sane yerine Salai ile oynayacaktı. Bak bakalım bu maçın skoru ne oluyordu. Golü adamlar atmadı, biz yedik. Neden yedik Okan'ın saçmalıkları yüzünden.

avrupa gazisi okan hocam senin de günün kutlu olsun

Yahu o vakit santrafora 75 milyon avro, kaleci ve sağ beke 30'ar milyon avro sıkmayacaksın, 10 milyon avro maaşla Sane'yi transfer etmeyeceksin. Ekonomik scout transferleri ile yola devam edeceksin. 25 yıl önce Avrupa şampiyonu olurken de ligimiz için geçerli olan doneler bunlar. Yapabiliyorsan oluyor. Faruk Süren başardı, Fatih Terim başardı. Dursun Özbek başaramıyor, Okan Buruk başaramıyor. Ligimizin kalitesi her daim Avrupa liglerinin aşağısındaydı. Bunlar bahane değil.
Sen 150 harcıyorsun da rakibin harcamıyor mu abi. Zannedersin rakibimiz bizimle yarı bütçelerle yarışıyor. İstesek de istemesek de artık harcamalar bu noktaya geldi. Sane'yi rakibe kaptırsalar bu sefer CL'ye katılamayan, 11 yıldır şampiyon olamayan takıma oyuncu kaptırdınız olacak. Osimhen'i almasalar herif bizim için 50 milyonu red etti, gidip 3 kuruşun hesabı vs yapıldı denecek... vs vs. Bu liste uzar gider.
Bu kulüp 2000'den beri düzenli bir Avrupa başarısı kültürünü elde edememiş belirli sezonluk parlamalar dışında. Bazen öyle bir yazılıyor ki zannedersin her yıl CL'de çeyrek final yapıyorduk da hoca 2 yıldır batırıyor diyecek.
Ülkeye gelen yabancı hocaların en kariyerli olanların bile arkasına teneke bağlanıp yollandığı yerde hala yabancı hoca gelecek dertler bitecek deniyorsa benim diyecek bir şeyim yok. Yollayalım hocayı, sezon sonu fener şampiyonluğunu da en güzel yerden izleriz artık.

Dün cok iyi kadro falan diyordu herkes noldu simdi?
Su herseyi bildigini sanip bir halt bilmiyen ergen tayfayi dinleme hoca
Kadronun kötü olduğunu sana kim söyledi ki? Kadro gayet iyi. Herkes Singo solda oynicak sandı. Sanchez'i oynattı. Harici bir sürü hata varda insanlar anlatıyo anlayana zaten. Tonla mesaj var. O ergen dediğin insanlar doğruyu söylüyor. Biatçılarda Okanla devam etmemize sebep oluyor.

Bu adam takımın bsşında kaldığı sürece böyle iğrenç yavaş plansız saçma futbol izlemeye devam edicez. Kim geliyosa gelsin ben Avrupa'da rezil olmaktan bıktım. Oluşan bütün imajı yerle bir etti. Ne disiplin var. Ne plan var ne bi bk var. Bilmem kaç milyonluk kadro ile ligi zar zor kabız futbolla alıyo diye bunu hoca sanıyolar. Bir an önce kovulmalı. Hatta bu konulmayana kadar ben futbol izlemeyi bırakıyorum. Rezil ettin lan bizi rezil. Tokatlamayan kalmadı Avrupa'da

Apo Kerimi bozmayacaktı, ileride Sane yerine Salai ile oynayacaktı. Bak bakalım bu maçın skoru ne oluyordu. Golü adamlar atmadı, biz yedik. Neden yedik Okan'ın saçmalıkları yüzünden.
Maç öncesi de çıkardığı kadro için bravo hocam sonunda düzgün kadro ile CL maçı oynayacağız deniyordu. Maç sonu sonuca göre bekara karı boşamak kolay tabii.

O orada oynasaydı, şu şurada oynasaydı işi halamın bıyığı olsaydı, amcam olurdu hikayesine dönüyor biraz.

Takım mental olarak Avrupa maçlarındaki baskıyı kaldıramadığını bas bas bağırdı dün. Hocanın en başta sorumlu olduğu sorun bu. Taktik-teknik sonraki mevzu.

Son düzenleme:
ev sahibi olmamıza rağmen l.pool, bjk virajini alamayıp gönderilir gibi geliyor.

hazır değiliz diye bir şey dediği an dinleyesim gelmiyor.
Şu orta sahadan adam eksiltme işini artık bırak vallaha da yeter billaha da yeter.
Sara kampın en başından beri vardı, o niye hazır olmayan İlkay'ın yerine oynayamıyor o zaman?
Rakip analizi ise gerçekten aşırı kötü.
Biz niye sürekli maç izlemeyi bırakıyoruz abi avrupa maçlarında? yeter artık. 70'de maçı bırakan oyunculara da 2 gün izin verirsin...

Halen daha %65 ile oynadık diyor delirtiyor beni. Fifa’cı çocuklar bile dedi bu adamlar asıl kendileri %55 topa sahip olduğu maçları kaybediyor diye.

Röportajını dinledim. Çıkardığı kadrodan değişikliğe kadar hepsinde hatası var. Maçın analizini İlkaygündoğan daha doğru yapmış. Takım ilkgolden sonra oyundan düştü, bir takımda bu olmaz. Bizde niye oluyor? Üstelik 3 yıldır böyle. Bu konuda bir çalışma varmı. Sanmam.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çaresizlikten mecburiyetten takımın başında duruyor.Gönderemiyoruz.Hiçbir etkisi yok takıma.

O kadar sinirliyim ve öfkeliyim ki anlatamam.Liverpoldan şans eseri puan alsan ne olacak.Ne bir sistem ne bir oyun var.bir diğer deplasmanda gene perişan olacaksın.ne moral bıraktılar ne motivasyon.
Sizin yapacağınız planlamaya ve transferlere tüküreyim.
Bir arkadaşın dediği gibi en güzel yorum sağ bek oynayan stoper yorumundan sonra göndereceksin abi.Ama nerede bizde o vizyon.

Son düzenleme:
Tek bir şeyi merak ediyorum
Sol stoper rekabeti artırmak adına adam aldırmadı,stoper rotasyonun hep yeterli olduğunu söyledi.
Ancak clde çıktığı ilk maçta elindeki tek sol stoper olan apokerimi yedek bıraktı ve yan yana oynamamış bir stoper tandemiyle 90 dk oynadı
Madem apoya güvenmiyordun neden transfer yaptırmadın veya stoper rotasyonun yeterliydi neden apo ile maça çıkmadın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt