- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Albert Riera yangını yap admirpara icin arabistana gitmıstı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albert Riera yangını yap admirpara icin arabistana gitmıstı
hangi yöne gittiğine bağlıpeşimde misin

Haber nasıl alacak sonra yav. Okanın yakınında olan biri işte bu kadar net bilgiyi verebilmesinin sebebi de bu.Rezil olmak hoşlarına gidiyor bunlarin. O cu bu cu olmayın GSli olun
Riskli.Albert Riera yangını yap admir
Bugün 1 saatlik yayın izledim. Adam diyorki her takımda ilk başta amaç defans sezon başı en başta defans çalışırız, sonra orta saha sonra geçişler en sonunda hücum setleri. Arda kendini muazzam geliştirmiş hem oyunu biliyor hem heyecanı tutkusu çok iyi, inş td olacak bizeArda Turan bile ne diyo. Neden kaleni ceza sahanı orta sahanı boşaltıp risk alıyosun. Önce gol yemeyeceksin. Ne kadar da doğru aslında
Bu aperatif zaten Sinan bey, Arda hoca pişene kadar geçişte alınabilecek bir risktir. Riera daha deneyimli Arda'dan. 2-3 Takım çalıştırdı eski F.T yardımcısı İstanbulu ligi tanıyor. Yükselişte genç dinamik belli olmaz. Uluslararası topçuluk kariyeri de var oyuncular saygı duyar.Riskli.
Başkanım Fatih Terim, asbaşkanım Erden Timur.utanma açıkça söyle
başkanım erden
hocam fatih terim de
yap söyle meydan sizin operasyon sizin
Bence bu da riskli düşünce, büyük takımlar nasıl sistem kuruyor bunu kurmalıyız özellikle şu maaş bütçesi, bonservis bedelleri ile.Bu aperatif zaten Sinan bey, Arda hoca pişene kadar geçişte alınabilecek bir risktir. Riera daha deneyimli Arda'dan. 2-3 Takım çalıştırdı eski F.T yardımcısı İstanbulu ligi tanıyor. Yükselişte genç dinamik belli olmaz. Uluslararası topçuluk kariyeri de var oyuncular saygı duyar.
sezon ortası kimi getireceksin dostum. En ideal formül bu. Milim şaşmaz öngörülerimle bu geçişi uygun buldum. Arda gelene kadar idare edilmeli. Okan hocam sezonu bitiremeyecek Avrupa işi yüzünden maalesef iş oraya gidiyor. Sezon ortası ligi bilmeyen yabancı asıl risk rüyayı bırakalım.Bence bu da riskli düşünce, büyük takımlar nasıl sistem kuruyor bunu kurmalıyız özellikle şu maaş bütçesi, bonservis bedelleri ile.
Dansoyu isteriz en az 17-18m euro veririzDevre arası sol stoper almalıyız diye 30 tane 25 milyon ve üstü oyuncu baktırır görün bakın.
Adama sormuyorlarda ligin ilk dönemi sahipsiz anasız babasız mı diye.
Kötü demedim hatta yanlış anlama diye hemen hızlıca editledim, sadece bana göre riskli. Yabancı hoca konusunda şöyle bir avantajımız var 1-2 eksik dışında çoğu kişinin ağzını sulandırabir kadromuz olduğunu düşünüyorum "belki başkalarına göre öyle değildir" ama yapılabilecek bundan daha iyisi biraz zor, olmaz mı? olabilir. Daha deneyimli stress altında iş yapabilecek adamlar ile kısa değil, aynı bütçe ve sabrı koruyarak risk yönetimi başarılı, tecrübeli hocaları daha çok tercih ederim.sezon ortası kimi getireceksin dostum. En ideal formül bu. Milim şaşmaz öngörülerimle bu geçişi uygun buldum. Arda gelene kadar idare edilmeli. Okan hocam sezonu bitiremeyecek Avrupa işi yüzünden maalesef iş oraya gidiyor. Sezon ortası ligi bilmeyen yabancı asıl risk rüyayı bırakalım.
Banko bak zaten geçmişte takıntısı vardı buna.Dansoyu isteriz en az 17-18m euro veririz
![]()
Kevin Danso - Oyuncu profili 26/27
Kevin Danso, 27, Avusturya ➤ Tottenham Hotspur, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 19 Eyl 1998, Voitsberg, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
sen Mancini filan diyorsun o zaman oka anladım ben her zaman gençlik ve dinamizmden tarafım topçu da da hoca da da. Avrupaya bakarsak herkes genç hocalara yöneliyor realite ortada.Kötü demedim hatta yanlış anlama diye hemen hızlıca editledim, sadece bana göre riskli. Yabancı hoca konusunda şöyle bir avantajımız var 1-2 eksik dışında çoğu kişinin ağzını sulandırabir kadromuz olduğunu düşünüyorum "belki başkalarına göre öyle değildir" ama yapılabilecek bundan daha iyisi biraz zor, olmaz mı? olabilir. Daha deneyimli stress altında iş yapabilecek adamlar ile kısa değil, aynı bütçe ve sabrı koruyarak risk yönetimi başarılı, tecrübeli hocaları daha çok tercih ederim.
Süre alamıyor kesin ister adam sezon başı hiç öyle bir eksik yok diye geziyor sezon ortası 4 adam eksik oluyorBanko bak zaten geçmişte takıntısı vardı buna.
Mancini bence güzel aday. Senin yorumuna da katılıyorum.sen Mancini filan diyorsun o zaman oka anladım ben her zaman gençlik ve dinamizmden tarafım topçu da da hoca da da. Avrupaya bakarsak herkes genç hocalara yöneliyor realite ortada.
Mancini gelsin mart ayında şampiyonluk verelimMancini bence güzel aday. Senin yorumuna da katılıyorum.
ne demek istediniz burada şahin mithatHarcadığın paranın 30'u Singo. 27'si Uğurcan. Büyük bütçeler verildi vs. muhabbeti boş.