- 27 Haziran 2009
- 7.609
- 2.457
- 2.418
O zaman Fatih Sultan Terim gelsin, kim iyi olacaksa o gelsin. Herkes kendi adayını yazsın.Mancini gelsin mart ayında şampiyonluk verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman Fatih Sultan Terim gelsin, kim iyi olacaksa o gelsin. Herkes kendi adayını yazsın.Mancini gelsin mart ayında şampiyonluk verelim
Usta Uğurcan'a harcanan 27 milyon Euro'nun Okan Buruk'a verilen bütçe diye anlatılmasını doğru bulmuyorum. Okan Buruk mu bu adamı aldı 27 milyona?ne demek istediniz burada şahin mithat
Bence zaten yok, 0 çeksek bile önümüzdeki sene Okan Buruk ile devam ederler. Halbu ki prestij kaybediyoruz, prestij kaybetmek iyi oyuncuları, iyi sponsorları, yüksek bütçeli sponsorları kaybetmek demek.İstifa gündemde bile yoktur yahu, ya da gönderilmesi vs.
Ben arda turan diyorum. Fatih hocanın devri bitti malesef. İzle bunuO zaman Fatih Sultan Terim gelsin, kim iyi olacaksa o gelsin. Herkes kendi adayını yazsın.
Ben arda turan diyorum. Fatih hocanın devri bitti malesef. İzle bunu
espirsine dedim.Ben arda turan diyorum. Fatih hocanın devri bitti malesef. İzle bunu
herkes kendi adayını çıkartıp göstersin tokuşturalım
herkes kendi adayını çıkartıp göstersin tokuşturalım
Şİfreyi çöz.
Dansoyu isteriz en az 17-18m euro veririz
![]()
Kevin Danso - Oyuncu profili 26/27
Kevin Danso, 27, Avusturya ➤ Tottenham Hotspur, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 19 Eyl 1998, Voitsberg, Avusturyawww.transfermarkt.com.tr
Ben de olay kadro ile düzelir sanıyordum, dün güzel tokat yedik danso gelsin bir de onunla 4 yiyelimmükemmel olur A.n.
baya ii herif
Şİfreyi çöz.
adayım yok hocam belliSenin adayın kim
?adayım yok hocam belli
Avrupa’da Ali Koç’un versiyonu.Arap biri gelip 100 milyon ekstra harcatsa bu herif Avrupada basarili olamaz.