Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara gına geldi artık. Yeter bir noktadan sonra, yaptığı büyük ayıp. Yenileceksen de düzgün yenil her seferinde garip garip 4-1 5-1 yenilme. Taraftar hafif bile davranıyor.
Konya maçından sonra bi kaç günlüğüne açar yorumları. Taraftar da sokan hocam demeye başlar yine.
Malesef ne yaptığını bilmeyen insanlar tarafından yönetiliyor bu kulüp. Dizginleri bu tdye kaptırmışlar. Ne istese yapıyorlar. O gitsin bu gelsin şunu alın bunu alın. 2 sene avrupada pas pas olduk biri çıkıp hocam bu ne iş demedi. Hoca da gevşedikçe gevşedi. Yazın kamp bile yaptırmadı.
Bu işin sonu hoş olmayacak malesef. Bu adam giderken gemileri yakacak. Taraftar o zaman bu adamın gerçek yüzünü görecek

1758402592528.webp

Benim hocam Okan Buruk'tur sizinkiler kim bilemem arkadaşlar!

burada lan söyle derdin ne he? ben demiştim demeye gelip 31 ini mi çekeceksin? En azından sen ve türevin gibi Gs tökezlesinde ben demiştim diye Gs nin zarar gördüğü gün değil iyi olduğu zamanlardayız.
Çok şükür Gs nin iyi günleri sizin kendinizi tatmin ettiğiniz kötü günlerden daha çok.
Bakın şakşakçı ortaya çıkmış. Otuz bir motuz bir ne ayaksın sen. Utancından insan içine çıkmaman gereken yerde kalkmış bir de ergen ergence konuşuyorsun.

Gs nin iyi günü dediğin nedir anlat hele dinleyelim. Icardili oshimenli kadrolarla Antalya Alanya filan yenince tatmin mi oluyorsun.

Aynen beyler yillardir cift idman bizde bir gelenek haline gelmisti okan buruk bunu sonlandirdi

Nefret ediyorsunuz anladik da sacma sapan argumanlar ile neyi amacliyorsunuz

Torrent,Fatih hoca,tudor,riekerink,mustafa denizli,hamza hamzaoglu,prandelli ve mancini sirayla bizde hocalik yaptilar

Ligler devam ederken hangi hoca cift idman yaptirmis bizde simdiye kadar

Elestirecegiz dalga gececegiz derken sacmalamayin bence

Izin günü cok fazla elestirisi olabilir ama cift idman elestirisi sacma

Bu hocanın oyun sistemi şimdiye kadar yerel ligde çok basarili ve Avrupa'da çok basarisiz, bu bir gercek.
Bu hoca gitse, baska bir hoca gelsede ligde mutlaka şampiyon oluruz diyorsanız, bu bir gercek degil.
Hocanin Avrupa performansından tabiki bende memnun degilim, Avupa maclarini bende lig maçlarından 10 kat daha fazla heyecanla izliyorum ve hayal kirikligi yaşıyorum. Ama kovulacagini yada kovulması gerektiğini düşünmüyorum.
Sizin fikrinizede saygım var ama katılmıyorum.
Herkesin canı çok yandı ama ligde en yakın rakibinin gerisine düşmediği ve lider götürdüğü sürece kovulma veya istifa vb. bir durum yaşanacağını ben de düşünmüyorum.

beyler hepiniz sakin olun Okan hocanın bir yere gittiği yok!

Bence okan hocanın ipi çekildi. İlk saçma sapan bir mağlubiyetle ki bu muhtemel.liverpoola farklı bir yenilgide okan hoca gönderilecek
aynı fikirdeyim. liverpool maçını düşünüyorum 6 tane yersek tribün şampiyon hoca filan dinlemez o kredi bitti. istifa sesleri, icardi'nin taraftara el kol hareketleri canlanıyor gözümde. o sırada barışın hemen soyunma odasına kaçışı, arada Uğurcan'ı da yuhlamalar. yönetim sezon sonuna kadar f. terim'i getirmeye çalışır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt