Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mac 1-1 olduğunda hanginiz tamam bu maci da kaybettik demediniz? Bunu bize ne dedirttiriyor bunu düşünün.

genel olarak yediğimiz goller hep saçma sapan bu tür maçlarda dikkat ederseniz çok basit hatalar silsilesi sonucunda aynı golleri yiyoruz
bu maçların sonrasında maç analizi yenilen goller falan topçulara izletiliyor mu acaba ben onu çok merak ediyorum veya okan hocamız ne söylüyor
çünkü şu goller izletiliyorsa şayet biraz haysiyet , şeref sahibi karakterli topçu der ki biz golleri nasıl yemeyi başarıyoruz , bir sonra ki maçta az dikkat edelim konsantre olalım ama yok yani bu kadar gevşeklik ve rahatlık ne ile açıklanabilir bilmiyorum

Beyler açık ve net olarak gözüken bir durum var o da hocamızın domestic bir hoca olması ve sadece ligde başarılı olması. Bu gerçekle yüzleşip ne istediğimize karar vermemiz gerekiyor. Lig şampiyonluğu ve sonrasında gelen Avrupa hezimetleri size sorun yaratmıyorsa Okan hocayla devam edelim. Ama amaç Avrupa’da başarılı olmak ise tez elden yerine hoca bakmak gerekiyor. 7 ayımız var önümüzde, iyice tartalım tartışalım ve yönetimden taraftar olarak istekte bulunalım, hoca 7 ay sonra şampiyon dahi olsa kovulmalı ve yerine ortaya vizyon koyacak, adam gibi antrenman yaptıracak, Avrupa’daki takımlara fizik olarak ezdirmeyecek bir takım yaratabilecek bir hoca gelmelidir
Avrupa'da başarının tanımını iyi koymak lazım, nasıl bir durumda bir hoca Avrupa'da başarılı kabul edilir, şampiyon mu olmalı, finale mi çıkmalı ya da yarı çeyrek, hangisi olmalı? Bence yanlış bir bakış açısı bu, bana göre evvela Galatasaray bir Avrupa maçı oynadığında, sahada denk mücadele verebilen bir takım haline gelebilmeli, maçı izlerken çatır çatır sahada varlığını hissettiğimiz bir takım görmemiz lazım. Sıradan takımlardan bile 3'er 5'er yiyen bir modele dönüştürüldük son yıllarda, resmen hezimetler normalleşti. Bunun başarımı bile bence bir hoca için artıdır. Esas tercih konusuna gelecek olursak, şampiyon olabildiği sürece kalsın, olamadığı an gönderilsin derim. Yeni gelecek hocanın üzerine de 3 senelik şampiyon apoletinin ağırlığını vermemek lazım, adam birşeyleri düzeltmek zorunda olduğunu bilerek gelmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hocanın gelmesini en çok isteyenlerdendim, hatta takım bitik, bütçe zayıf, GS TD liği için en kıymetli opsiyon heba edilir mi acaba diye, doğru zaman olmayabileceğinden endişemi belirtmiştim...

Çok şükür ki Erden Beyle birlikte muazzam iş çıkardılar o sezon. Ancak 2. sezonun başlarından itibaren güvenimi sarsmaya başladı ve nihayet bitme noktasına getirdi hazret; düşüncelerimi de burada paylaştım hep; kör göze parmak tespitlerdi, marifet değildi yani ve neredeyse tamamı gerçekleşti maalesef. Bu denli 'fikrine aşık' biri olabileceğini kemse tahmin edememiştir ki oynatmaya çalıştığı futbola uygun yapıda olmayan onca oyuncuyu transfer ettirmek suretiyle o aşkına da ihanet etmiş oldu. Dediğim dedik tavrı hep eleştirilen Fatih Hocamız bile son sezonunda baktı ki vaziyet kötü, realist davranarak Avrupa maçlarında bambaşka bir oyuna döndü ve çok iyi maçlar çıkardı.

Ligde zirve yarışının tepesinde olduğumuz müddetçe, bence de yönetim kendisini görevden almaya haklı olarak cesaret edemez. Getireceği en iyi TD le de UCL maçlarında iyi sonuçlar alınacağının garantisi yok zira.

Yine şampiyon olsak, sonrasında da bir mucize olsa, bir yerlerden teklif alsa filan da fazla zayiat vermeden yollar ayrılsa keşke. Böyle pahalı ve iyi oyunculardan kurulu bir kadroyla şampiyonluğu FB ye kaptırmak çok ağır yıkım olur, Allah muhafaza...

keşke gelmeseydin gs 3 sezon şampiyonluk görmeseydi
fb yüzyılı başlasaydı bunlar passolig yaksaydı okanım hocam

Şampiyonluk garantisi olmasa bile, Okan Buruk’la yollar ayrılmalıdır.

Lig şampiyonluğu yüzünden Avrupa’da her yerde tokatlanmamızı aklama çalışmaları şimdiden başlamış.

Ligde de şampiyon olamazsa bunca maliyetin hesabını kim verecek bakalım

Rezil ötesi bir teknik direktör Avrupa’da, o kadar acizki gidip istatistik tablolarına bakıyor 5 yediği maçta ne yüksekse onun üzerinden aklamaya çalışıyor kendini.
Ya beni en çok sinirlendiren de bu zaten. Çıkmış maç sonu %65 topa biz sahiptik diyor.

Adam daha Frankfurt hocasının topu bilerek bize bıraktığını bile kavrayamıyor. Şu şuursuz adamdan Avrupa'da başarı bekliyoruz bir de.

Madem kendisi gitmiyor o halde İbra edilmemeli
Florya resmen bunun beklerine gitti

Neyine utanayım sevdiğim takımın hocasını destekledim diye. ne millete sataşıyorsun adamı desteklediler diye? Diyeceğin varsa hocaya söyle geç. Sen kimsin ki ben sana bir şeyler anlatayım dinle diye kendini pek bir üstün görme

Sana ne birader senin mesajını alıntılayip mi yazdım ben. Senin yaran var ki gocunuyorsun. Ayrıca o millet dediğin burada biz eleştiri yaparken bize satasanlardir. Adam super ligde 100 tane maç oynadı 80 tanesini ikina ikina kazandı bu kadrolarla. 3 sene olmuş hala oturmuş oyun disiplini ve taktigi yok. 3 sene de koy takımlarından 3 er 5 er gol yemek Galatasaray gibi bir camiaya yakışmıyor. Biz bunları söyledik siz trene baktınız. Biz şimdi yine söylüyoruz çıkmışsınız bu sefer pişkin pişkin konuşuyorsunuz.

Birader afedersin de sen kendini ne sanıyorsun. Mesajı alintilayan sensin bir de üstüne sen kimsin seni dinleyeyim diyorsun . O zaman bas engeli geç ne alintiliyorsun. Kaşıntin var belli senin. Ama sıkıntı yok ozcimbomlular seni her yerde kaşıyacaktir. Mesajıma alıntı yapmasan sevinirim.

Sana ne birader senin mesajını alıntılayip mi yazdım ben. Senin yaran var ki gocunuyorsun. Ayrıca o millet dediğin burada biz eleştiri yaparken bize satasanlardir. Adam super ligde 100 tane maç oynadı 80 tanesini ikina ikina kazandı bu kadrolarla. 3 sene olmuş hala oturmuş oyun disiplini ve taktigi yok. 3 sene de koy takımlarından 3 er 5 er gol yemek Galatasaray gibi bir camiaya yakışmıyor. Biz bunları söyledik siz trene baktınız. Biz şimdi yine söylüyoruz çıkmışsınız bu sefer pişkin pişkin konuşuyorsunuz.

Birader afedersin de sen kendini ne sanıyorsun. Mesajı alintilayan sensin bir de üstüne sen kimsin seni dinleyeyim diyorsun . O zaman bas engeli geç ne alintiliyorsun. Kaşıntin var belli senin. Ama sıkıntı yok ozcimbomlular seni her yerde kaşıyacaktir. Mesajıma alıntı yapmasan sevinirim.
Dinleyeyim demiyorum anlatayım diyorum. önce doğru organın ile anla. şimdi ikile

Bizdeki tek idman bile top kapma idmanı. Ne taktik var ne birşey. Disiplin filan hiç yok. Okan çiftliğe döndürdü takımı.

Lig şampiyonluğu yüzünden Avrupa’da her yerde tokatlanmamızı aklama çalışmaları şimdiden başlamış.

Ligde de şampiyon olamazsa bunca maliyetin hesabını kim verecek bakalım

Rezil ötesi bir teknik direktör Avrupa’da, o kadar acizki gidip istatistik tablolarına bakıyor 5 yediği maçta ne yüksekse onun üzerinden aklamaya çalışıyor kendini.
neymiş ligde fb niye o zaman o kadar ile olamıyormuş diyen savunucuları var, 3 yıldır bizim kadro daha iyiydi bunu görmüyorlar sanırım ve ayrıca kaloriferci denilen ismail kartal tüm hücum istatistiklerinde baya fark atmış okan hocaya, ama adamlar aynı zamanda ligin en çok %100 gol kaçıran takımı olmuş sezon, hakem olaylarına girmeden bile sadece saha içi durum bu,defansif diye kendi taraftarından tepki gören mourinho bile hücum istatistiklerinin yarısında mı ne geçmiş okan hocayı, defansımız zayıflığını hiç söylemiyorum bile, okan hoca olmadan asla şampiyon olamayız kafasında olan bir kesim var diye görüyorum, ligde 5inci 6ıncı, 13 üncü olduğumuz sezonlar onlarda baya travma yapmış gibi duruyor, o dönemki kadronun kalitesini unutmuşlar sanırım ve ayrıca anadolu takımları da daha iyi kadroları vardı o dönemler.

okan buruk gitmeyecek
buyurun ağlayabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt