Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.970
- 13.834
- 2.828
Terbiyeni takın. GS hocasına böyle konuşamazsın. Kudurma az ötede havla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adama da takıma da zerre inanmıyorum. Fenere el birliği ile şampiyonluğu hediye ettiler. Ne halt ederlerse etsinler. Birazdan Icardi'den tatil story'si de gelir zaten.Aklıselime davet ediyorum
Fenerde bi bok mu var sanki abartmayalımBu adama da takıma da zerre inanmıyorum. Fenere el birliği ile şampiyonluğu hediye ettiler. Ne halt ederlerse etsinler. Birazdan Icardi'den tatil story'si de gelir zaten.
lig önemli değil halen anlamıyor musunuzSinirimi atamıyorum ya, vallahi kafayı yiyeceğim, şu ŞL maçlarındaki kurgudan sonra ligde böyle patır patır sıçmak haftalardır, hocam silkelen liderlik gidecek!
Feneri yenersek tekrar bütün dengeleri bozariz ama yenilirsek net adamlarin önünü acariz.Asıl kıyamet milli ara dönüşü ikinci maç FB ile. Kaybettiğin an geriye düşüyorsun.
Orada belli olacak işler
lig önemli değil halen anlamıyor musunuz
biz avrupa takımıyız istersek 9.oluruz önemli olan avrupa anla
alkolü bıraktım 3.gün dostumVokta-yeşil elma yapıyorum sen?
Bu ligde maç kazanmaları için bir şey oynamaları gerekmiyor. Neyse, göreceğiz neyin ne olduğunu.Fenerde bi bok mu var sanki abartmayalım
4 yıldır göremediysenizOsimhen afrika kupasındaykan görücez hocalığını
He?Adama 75 milyona forvet aldik gifip kocaeli deplasmaninda yenildi. Istifa etmelidir
Artık izleyip göreceğiz, Lig çok zor bitecek.bu oyunla liderliği verecek gibiyiz.
ligde iyi oynadığımız maç yok bence. abartıyor muyum diye tekrar düşündüm ama hakikaten yok gibi
göztepe ikinci 45 dakika var. orada da rakibin 10 kişi kalması maçı çözdü.
Adama 75 milyona forvet aldik gifip kocaeli deplasmaninda yenildi. Istifa etmelidir