Barış Argunşah
Aslan Üye
- 3 Ağustos 2009
- 7.973
- 1.947
- 1.748
8 puan fark vardı doğru düzgün zor bir deplasmana gitmeden 1e düştü zor toparlar bu sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim lig sonunda utanmazsin bu yorumlarini alintilarlar cunku.Ya hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.
Onur sinirle söylüyor bunları şampiyonluk gitmiş değil Sen bu icardi olayı için ne soyleyeceksinUmarim lig sonunda utanmazsin bu yorumlarini alintilarlar cunku.
Fb super takim aynen neneli fener dolu dizgin hocamYa hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.
yok daha bu başlangıçOkan hoca ciddiyim artık avrupa kupalarına katılmayalım. Ligde böyle rezillik izleyeceksek eğer
yok daha bu başlangıç
Niye utanıyorum yav, ifşam filan mı düştü. Utanması gereken 2 kişi var, herkes kim olduklarını biliyor. Ben gördüğünü söylüyorum. Bu hoca da bu takım da şampiyon olacak ışığı vermiyor bana. Fener çok mu iyi diyorlar. Sanki bu ligde maç kazanmak çok zor bir şeymiş gibi. Bu ligde biz de fener de her maçı kazanabilir, derbiler hariç. Sen 2 derbide 2 puan almışsın, herifler 2 maçı da kazandılar öyle ya da böyle. Bu yıl bir halt olmaz bizden.Umarim lig sonunda utanmazsin bu yorumlarini alintilarlar cunku.