Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 puan fark vardı doğru düzgün zor bir deplasmana gitmeden 1e düştü zor toparlar bu sene.

Her sene Şikeciler ile yapılacak maçlardan önce bizi hüsrana düşürüyor. Ama o maçta havayı değiştiriyordu bakalım bu sene ne olacak

Ya hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.
Umarim lig sonunda utanmazsin bu yorumlarini alintilarlar cunku.

muhtemelen kadıköyde farkı tekrar 4 yapar

yine maçı ölüm kalım maçına çevirdi 😀

Ligde şampiyonluk 2. yarılarda belli olur. Puan olarak 2-3 puan geride düşsen önde de olsan. Dananın kuyruğu ligin 2. yarısında kopar.

Okan hoca ciddiyim artık avrupa kupalarına katılmayalım. Ligde böyle rezillik izleyeceksek eğer

Ya hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.
Fb super takim aynen neneli fener dolu dizgin hocam

Ya şu futbola okey değiliz senelerdir her hafta kendini tartıştırmayı başarıyor, her puan kaybından sonra da hakem hakem diye mikrofona koşuyor olay bundan ibaret. Davranışları ve duruşunuda yakıştıramıyorum bizim kulübeye. Beğenmiyoruz diye Fener güzellemesine falan gerek yok, adamların kadrosu bizden çok daha kötü ve senelerdir bariz hakem ittirmesiyle bile bizi geçemiyorlar.

Hocayi degistirmeyecegimjze gore kendisine rehberlik edip dogru yolu bulmasini saglamaliyiz.

Biri sorsaya antremanda ne gördünüz de seyircili deplasmana çift forvet çıktınız diye sorsa.

Bu takima gerekli mevkilere adam düşün artik okan hocam. Toreira lemina yerine sara ilkay yerinde gene sara bu ne abi. Orta sahaya adam lazim sag bek defans adam lazim

Umarim lig sonunda utanmazsin bu yorumlarini alintilarlar cunku.
Niye utanıyorum yav, ifşam filan mı düştü. Utanması gereken 2 kişi var, herkes kim olduklarını biliyor. Ben gördüğünü söylüyorum. Bu hoca da bu takım da şampiyon olacak ışığı vermiyor bana. Fener çok mu iyi diyorlar. Sanki bu ligde maç kazanmak çok zor bir şeymiş gibi. Bu ligde biz de fener de her maçı kazanabilir, derbiler hariç. Sen 2 derbide 2 puan almışsın, herifler 2 maçı da kazandılar öyle ya da böyle. Bu yıl bir halt olmaz bizden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt