Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bir de gole ihtiyaç varken yapabildiğimiz değişikliklerin kaan ve eren olması bana acayip batıyor.
normalde maç izlerken gerilsem de tepki vermem ama zorlanıyorum bu hamleler karşısında
acilen kadro genişletilmeli.
fener 2 tane 11 çıkarır yav. bir de bize bak.

Okan hocam bir daki maça icardi Osi sara Ahmed ile başla ne gerek var ortasahaya sonuçta yıllarca ortasaha oynadın demekki gereksiz bir mevki, sen mi bileceksin bizim gibi tv izleyici.

Sinirimi atamıyorum ya, vallahi kafayı yiyeceğim, şu ŞL maçlarındaki kurgudan sonra ligde böyle patır patır sıçmak haftalardır, hocam silkelen liderlik gidecek!
lig önemli değil halen anlamıyor musunuz
biz avrupa takımıyız istersek 9.oluruz önemli olan avrupa anla

Hocam kadikoyde galibiyet şart artik erittin puan farkini

Hayatta her zaman kazanamazsınız.

Maalesef nadiren de olsa oluyor böyle maçlar.

Canı sağolsun hem kendisinin hem oyuncuların.

bu oyunla liderliği verecek gibiyiz.
ligde iyi oynadığımız maç yok bence. abartıyor muyum diye tekrar düşündüm ama hakikaten yok gibi
göztepe ikinci 45 dakika var. orada da rakibin 10 kişi kalması maçı çözdü.
Artık izleyip göreceğiz, Lig çok zor bitecek.

Az hata yapmak lazım idi ama çok hata yaptık üst üste. BJK, TS şimdi Kocaeli.

FB zaten kazanırsa lider, e oraya da biz kolay lokma değiliz ligin lideri biziz demeye gideceğiz, yenilirsek de paşa paşa liderliği bırakacağız. Futbol bu, bunlar olcak ancak şimdiden biten bir şey yok tabii

Ali koç gitti şükür, vasıfsız İsmail ve ağlak mou da yok. Gelen tedesco akıllı birine benziyor ve işi biliyor. Eh artık bu yıl da onlar olsun deyip kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

Aksi taktirde siyah ekran barış ve içardi ile göbeği, Okan ile el ele vererek bu güzel kadroyu murdar edecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt