Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.735
- 90.369
- 5.003
Düşmanlarının gıcırdayan arka kapılarını tekrar tekrar yağlayıp işini görmüştür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkurler hoca2 -0 öndeyiz rakip 10 kişi yav şu nhagayi oyuna at ikinci yarida. bu senaryoda dahi oyuna girmeyecek bir herife 6.5 niye verdik eğer girmez ise yani potansiyelli de degilmis demekki.
Kadroyu Icardi'nin yaptığına inananlar var zaten de OB kadro işine karışmayıp ne yapacak? Çim mi biçsin?Kadro işine karışmazsa çok iyi hoca bugünde geniş kadronun ne denli önemli olduğunu daha net fark etmiştir bundan sonrası sende hocam işi bitir.
Kadroyu Icardi'nin yaptığına inananlar var zaten de OB kadro işine karışmayıp ne yapacak? Çim mi biçsin?

Bu nasıl bir matematik mkBence, İmparator Fatih Terim ve Karpatların Maradonası Hagi'den sonra şu an yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir Okan hocamız.
Futbolcu olarak Galatasaray ile 17 kupa, TD olarak da 5 kupa, toplam 21 kupa kazanmış.
Ben hala ardayi destekliyorum. Bir anda onemli maclarda catbdiye forma verince afalladi ve hata uzerine hata geldi. Bunlari calisarak ve deneyimle asacak. Sure almadikca sadece idmanlarla bu beklenmemeli.Nhaga neden yazılmadı diye yangın çıkaranlara kahkahalarla gülüyorum.
Çocuğun resmi olarak profesyonel düzeyde toplam 25 maçı mı ne var? (Daha da az olabilir)
Şampiyonlar Ligi için alınmadığı ortada. Sahaya atılsa 2 pas hatasına "çöp" yazanlar türeyecek
Daha dün İstanbulspor maçında Asprilla 2 hatalı top atınca topçu değil yazanlarla doldu sosyal medya
Sene başı Arda Ünyay niye oynamıyor diye eleştirenler, sahaya çıktıktan 2 hafta sonra oyuna girmesin diye dualar ediyordu
Lemina yok diye Ngaha mı oynayacak abi? Cidden bunu mu düşünüyorsunuz? Ngaha ve Lemina arasındaki profil farkından haberdar mısınız?
FM mi bu, FIFA mı oynuyorsunuz ya?
@Egemen Bayrak @Ozan Puki
Juveyi eledikten sonra imparatudorlu totnımla eşleşirsek bizim için seçim yapmak
O kadar eminim ki eğer turu geçersek tottenhamla eşleşeceğimize. Uefa sever böyle hikayeleri