Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro işine karışmazsa çok iyi hoca bugünde geniş kadronun ne denli önemli olduğunu daha net fark etmiştir bundan sonrası sende hocam işi bitir.

Bence, İmparator Fatih Terim ve Karpatların Maradonası Hagi'den sonra şu an yaşayan en büyük Galatasaray efsanesidir Okan hocamız. :hat:

Futbolcu olarak Galatasaray ile 17 kupa, TD olarak da 5 kupa, toplam 21 kupa kazanmış.
Bu nasıl bir matematik mk

Kupaların birinde hem oyuncu hem hoca mıymış

Nhaga neden yazılmadı diye yangın çıkaranlara kahkahalarla gülüyorum.
Çocuğun resmi olarak profesyonel düzeyde toplam 25 maçı mı ne var? (Daha da az olabilir)
Şampiyonlar Ligi için alınmadığı ortada. Sahaya atılsa 2 pas hatasına "çöp" yazanlar türeyecek
Daha dün İstanbulspor maçında Asprilla 2 hatalı top atınca topçu değil yazanlarla doldu sosyal medya

Sene başı Arda Ünyay niye oynamıyor diye eleştirenler, sahaya çıktıktan 2 hafta sonra oyuna girmesin diye dualar ediyordu
Lemina yok diye Ngaha mı oynayacak abi? Cidden bunu mu düşünüyorsunuz? Ngaha ve Lemina arasındaki profil farkından haberdar mısınız?
FM mi bu, FIFA mı oynuyorsunuz ya?
Ben hala ardayi destekliyorum. Bir anda onemli maclarda catbdiye forma verince afalladi ve hata uzerine hata geldi. Bunlari calisarak ve deneyimle asacak. Sure almadikca sadece idmanlarla bu beklenmemeli.

Avrupa listesi konusunda da zaten 50 mac degil 2 mac var simdilik, sane baris lang yunus hatta ucundan sallai seceneklerin varken asprillayi oynatma ihtimali cok dusuk.

Nhaga en azidnan olaki ihtiyacin oldu ortasahada "hic olmadi nhaga kosturur" diye opsiyonun olabilirdi. Onu yazmayarak Kaan Ayhan o ihtimalde duruyor su an. Ayagi kotu degil ama kac mac eksigi var, formu dusuk ya da istikrarli degil.(Ayrica playoff turunun kahramanidir kendisi 3 seferdir)

Umarim bu galibiyete bakip juveye bu tarz formasyonla cikmayiz,cok aci bir tecrübe yasariz sonra

O kadar eminim ki eğer turu geçersek tottenhamla eşleşeceğimize. Uefa sever böyle hikayeleri

Tudorla okan 1 kere karşılaşmış tudor hocam HANDİKAPLI galip gelmiş kimin iyi olduğu çok açık da boşver belamızı tudordan bulmayalım lpool gelsin

Hem şimdi ilk 8 haftadaki gibi top oynatır ekrana ekmek banarız canımız sıkılır falan hiç gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt