- 20 Ağustos 2017
- 23.686
- 16.102
- 1.838
Kendisinden soyle bir aneliwz yapilmasi istense partiye gec kaldim der kacar mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben topçu olsam bende Okanperest olurdum. Haftada 3 ter idmanı, 5’e 2 top kapmaca falan. Akşam idmanı zaten yok. Hesap soran yok, disipline eden yok. Sürekli gülücük saçan, her şeye eyvallah eden bir hoca. Daha ne ister ki bir topçu hocadan?Hoca değil diyenler utanır mı usta?
Haftada 3 ter idmanıyla 3 yıldır şampiyon oluyor demek usta. Vay be. Bu yalanları uyduranlar neyse de, inananlar hayret ettiriyor.Valla ben topçu olsam bende Okanperest olurdum. Haftada 3 ter idmanı, 5’e 2 top kapmaca falan. Akşam idmanı zaten yok. Hesap soran yok, disipline eden yok. Sürekli gülücük saçan, her şeye eyvallah eden bir hoca. Daha ne ister ki bir topçu hocadan?
Düzenleyemediğim için 2. mesajı atıyorum. Maç başına koşu istatistikleri burada; fotmob.com/tr/leagues/42/stats/season/28184/teams/phys_tdc_team/champions-league-teamsHaftada 3 ter idmanıyla 3 yıldır şampiyon oluyor demek usta. Vay be. Bu yalanları uyduranlar neyse de, inananlar hayret ettiriyor.
Yamuk olarak ne yapiyor mesela. Maçı mı veriyorbjk maçı gelmeden evvel hoca üzerindeki baskının artmasını destekliyorum
son 4 yıldır bjk maçlarında bize genel olarak yamuk yaptığı açıktır
bu sene bu yamuğun düzeltme şansı
Kardeş sen amedsporu tutsana bu kadar Türk düşmanısın mademSol kanatta Barış Alper'i oynatarak bizi yanıltmayacaktır..
Yamuk olarak ne yapiyor mesela. Maçı mı veriyor
Bjkye puan birakmak mi istiyor, kazanmak istemiyor mu
Daha açık olalım
Mac satiyor yanikazanmak istemiyor
Mac satiyor yani
İyi bunu da okuduk senden
açık konuşalım Sn.Bari
açık konuşalım Sn.Bari