Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene de deplasmandaki 8jk maçında puan kaybeder ya da yenilirse maç sonu derhal yollar ayrılmalı. 2001 yılında GALATASARAY'dan kaçar gibi İtalya'ya gidip tekrar döndüğünde 8jk forması giydiğini asla unutmadım unutmayacağım. Bu yüzden benim gözümde kredisi sıfır. Özellikle 8jk maçlarında kesinlikle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Takımın her 8jk maçında basireti bağlanmış gibi oynamasını kesinlikle iyi niyetle açıklayamıyorum. "Ama bu sene derbilerde zaten kötüydü" diyecek olanlara şimdiden söyleyeyim; Okan Buruk geleli 4 yıl oluyor. Bu 4 yılda 8jk'ye karşı galibiyet sayısı 2! Sadece İKİ.. O maçların skorları da kendi evimizdeki 2-1 ve deplasmanda 1-0'lık skorlarla kıç zoruyla kazandığımız maçlar.

Ben Okan Buruk'un 8jk maçlarında iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İsteyen istediğini söyleyebilir. Yarın birgün GALATASARAY'dan ayrıldığında Arda Turan gibi "Yükselenim 8eşiktaş" derse hiç şaşırmam.

O yüzden bu sezon ki 8jk maçında göreceğiz kendisini.....

Hoca değil diyenler utanır mı usta?
Valla ben topçu olsam bende Okanperest olurdum. Haftada 3 ter idmanı, 5’e 2 top kapmaca falan. Akşam idmanı zaten yok. Hesap soran yok, disipline eden yok. Sürekli gülücük saçan, her şeye eyvallah eden bir hoca. Daha ne ister ki bir topçu hocadan?

Valla ben topçu olsam bende Okanperest olurdum. Haftada 3 ter idmanı, 5’e 2 top kapmaca falan. Akşam idmanı zaten yok. Hesap soran yok, disipline eden yok. Sürekli gülücük saçan, her şeye eyvallah eden bir hoca. Daha ne ister ki bir topçu hocadan?
Haftada 3 ter idmanıyla 3 yıldır şampiyon oluyor demek usta. Vay be. Bu yalanları uyduranlar neyse de, inananlar hayret ettiriyor.

Haftada 3 ter idmanıyla 3 yıldır şampiyon oluyor demek usta. Vay be. Bu yalanları uyduranlar neyse de, inananlar hayret ettiriyor.
Düzenleyemediğim için 2. mesajı atıyorum. Maç başına koşu istatistikleri burada; fotmob.com/tr/leagues/42/stats/season/28184/teams/phys_tdc_team/champions-league-teams

3 ter idmanıyla bu istatistik yapılır diyen varsa Serdar Ali Çelikler ile ortak yayına çıksın, aynı seviyede hikayeler çünkü. Ciddi ciddi inanabiliyor musunuz düzensiz ve yetersiz antrenman ile bu mesafelere çıkılabileceğine?

Rakip alanda top çalmada 16. sıradayız; fotmob.com/tr/leagues/42/stats/season/28184/teams/poss_won_att_3rd_team/champions-league-teams
Ter idamıyla rakipten top çalıyoruz.

Rakip ceza sahasına girişte 22. sıradayız; fotmob.com/tr/leagues/42/stats/season/28184/teams/touches_in_opp_box_team/champions-league-teams Allah Allah bu kadar kötü antrenmanlar ile nasıl oluyor bu?

5'e 2 ayak pası yaparak pas başarı oranımız %84,3 ile 21. sıradayız; fotmob.com/tr/leagues/42/stats/season/28184/teams/accurate_pass_team/champions-league-teams

Çocukça yorumlar yapılıyor artık burada. Haftada 3 ter idmanıymış, 5'e 2 ayak pasıymış. Bu antrenmanlar ile yukarıdaki istatiskler yapılacağına inanan futbol cahilidir.

bjk maçı gelmeden evvel hoca üzerindeki baskının artmasını destekliyorum

son 4 yıldır bjk maçlarında bize genel olarak yamuk yaptığı açıktır

bu sene bu yamuğun düzeltme şansı
Yamuk olarak ne yapiyor mesela. Maçı mı veriyor

Bjkye puan birakmak mi istiyor, kazanmak istemiyor mu

Daha açık olalım

Sol kanatta Barış Alper'i oynatarak bizi yanıltmayacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt