Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazılarımız 'ben yanılmışım' diyemiyor maalesef
Ben Frankfurt maçından ve Alanya maçından sonra çok sinirlendim ve açıkçası artık iplerin kopacağını düşünmeye başlamıştım
Liverpool maçını kazanacağımıza da zerre ihtimal vermiyordum ama çok şükür ki kazandık ve pozitif bir rüzgar aldık ardımıza
Ortak gaye GS diyorsak kişisel hırslardan ve-veya birilerine fanboyluk derecesinde bağlanmaktan uzak durmak gerek
Bu arada eleştiriye varız ama ekibimizi 3 yıl şampiyon yapmış birine hakaret ve devamlı kin kusmak kabul edilemez
abi frankfurt maçından sonra biz de eleştirdik, sırf sövmedik ve gitmeli demedik diye okancı yapıyolar insanları kendilerince

yakışmıyor

Eğer ilk 24 kalırsak devrede yine singo gibi doğru transferler yapılmalı.
Tebrikler Hocam

kötü olduğunda nasıl kötü diyorsak iyi işler yaptığında da hakkını vermeliyiz. büyük maçlara takımı iyi hazırlıyor çok net. herkesin 6-7-8 beklediği maçtan galibiyetle ayrıldı.
takımı çok iyi hazırlamış harika mücadele ettik. hücumda biraz daha becerikli olsak minimum 2 farklı yenerdik. net.

Gram şerefin varsa kanıtlarsın
;))))
B1506E55-4551-4E11-84C8-300139F7B853.webp

Eleştirilere kulak verdi. İsme göre değil adaletle formayı dağıttı. Yaptığı değişiklikler de zamanında ve yerindeydi. Tebrikler hocam

Hakkini vermek lazim bu mac icin

Dogru kadroyu sahaya sürdü, takimi dogru hazirladi ve dogru oynatti

Degisiklikleri de Icardi haric yerindeydi. Icardi yerine Sane girmeliydi

Ama son 2 sezonda da birer tane büyük galibyet almisti Avrupa‘da, gerisi fostu o yüzden su an icin sakin olup fazla ucmamak lazim

Tabii bugünkü galibiyet ManUtd ve Tottenham maclari ile kiyaslanamaz, cok cok daha büyük bir zafer elde ettik bugün

Tarihimizin top 5 bilemedin top 10 galibiyetlerinden biridir bu, bunu da söylemek lazim

Bodo‘yu da yenebilirsek bu sene icin ümitlenebiliriz SL‘de

Galibiyetin tadını cıkarın bence kimseyle dövüsmeyiniz

Insanlarin rahatsiz oldugu konu Galatasaray’in teknik direktörüne yapilan saygisiz yorumlar

Hadi lig sampiyonlugunu degerli görmüyorsunuz,adam liverpool’a karsi kazandi ama ilk puan kaybinda yine hoca olmadigi söylenecek ve alayci bir uslup ve nefret diliyle dalga gecilecek

Hoca degil bir elestiri degildir

Elestiri kültürü diye birsey uydurdunuz gecen sezon osimhen’i bile diagne ilan ettiniz

Hocam sonunda dogru yolu bulup oyuncularini orjinal mevkilerinde oynattin. Bu kararindan sapma bundan sonra. Arada bir zorunlu olabilir onun haricinde bu sekil devam.

Dört yıl üst üste şampiyonluğa da gidiyoruz dargınlıkları kenara bırakalım.

Daha iyi futbol bildiğimizi kimse iddia etmiyor zaten. Avrupa’daki her maça böyle konsantre olup, dersine böyle çalışıp, takımı da bu seviyede oynamaya ikna etmeli diyoruz. Çünkü isteyince bunu yapabildiğini biliyoruz. Yoksa 40 yılını futbola vermiş adamdan daha iyi futbol bilme şansımız mı var?

Lan eleştirin adamı da düşmanlık yapmayın başka birşey istemiyoruz… hoca değil adam değil o değil bu değil… bu başımızdayken şöyle olur böyle olur… yaptığınız eleştiri değil düşmanlık…

Frankfurt maçı sonrası eleştiriyi ben yaptım… ceza yedim falan… ama eleştiri idi… bu takım geri yaslanarak koşmadan baskı yapmadan oynayamaz dedim… eleştiri bu… herif 45 yıldır profesyonelce şu zıkkımı yiyor ama neyse yav… bir kötü oyunda bir puan kaybında yine başlayacak düşmanlık…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt