Bak işte heh buyrun canlı örneği

adam diyorki şunu bunu yendik , mesajımı alıntı yapıyorsun diyorum ki ''liverpool'u yendik diye clde gruptan otomatik çıkıyoruz sananlar var'' o mesaja balıklama atlayıp beni haklı çıkarmaya çalışıyorsun herhalde.İngiltere şampiyonunu yendin gruptan mı çıktın ? Almanya şampiyonuna 30 dakikalık oyun oynadığında da çıkardılar mı gruptan ? Geçen sene uel şampiyonunu yenince Az alkmaara rezil olup elenmedin herhalde ? Yada Bayern deplasmanında oynayıp , kopenhag deplasmanında kaleye ben gidemedim sanırım ? Hala daha bu saçma argümanlarla devam edin , padişahım çok yaşa misali olmuş artık bu iş zehirlenmek başka bir şey değil.Gidip şunu bunu yendik diye de övmezsin ya , senin amacın avrupada gitmek mi 2-3 tane takım mı yenmek ? Şu sana istersen Kopehnagla başlayıp kievle frankfurtla giden listeyi de söyleyeyim ? Onları yendin bunları niye yenemedin mesela ?
Şampiyon olmuş da sanki hiçbir şey harcanmıyor da öyle kendi kendine mucize yaratıp oluyor , kuruluşundan itibaren en büyük bütçeye sahip takım var şurada 30m bek falan alıyor bu takım geçelim o işleri , über süper hocaysa şu bütçeyle gidip avrupa grubundan da çıkarsın o zaman.Zaten nerede bu adamın fedaisini görsem konyayı yeniyoruz yauuvvva geliyor iş ama Prag,Malmö,Kiev,Kopehnag,Frankfurt,Rfs,Young boys sayıyorsun cevap yok
Mou bilmem ne fanlarını da onlara git söyle bana değil , orada yukarıda ara butonu var herhalde hocanın bu takımlara yenilmesi gibi bundan da bihabersin.Aç bak bakalım fb transferlerine , mouya falan ne demişim