koskoca galatasarayı bay'ın keyfine bırakmıştır 2 sene önce de inadına aktürkoğlu'nu oynatıyordu hatırlarsınız takıma zarar verdiğini herkes görmesine söylemesine rağmen sırf kendi egosu ve inadına.
size göre 2 hafta önce sane ve icardi keyfine göre takımı yönetiyordu. utanmıyor musunuz iftira atıp durmaya?koskoca galatasarayı bay'ın keyfine bırakmıştır 2 sene önce de inadına aktürkoğlu'nu oynatıyordu hatırlarsınız takıma zarar verdiğini herkes görmesine söylemesine rağmen sırf kendi egosu ve inadına.
Söylediklerine kısmen katılsam da td’nin hiçbir sorumluluğu yokmuş gibi davranamayız kadro konusunda.Herhangi bir futbol takımında kadro mühendisliği görevi teknik direktöre ait değildir. Hocanın oyuncuları ne izleyecek zamanı var ne de öyle bir amacı. Hocaya değil transferler için sportif direktöre ve scout ekibine laf edebilirsin, yine aynı şekilde buralarda vasat insanların olmasından dolayı yönetime
Iste bunun icin bagirdik transfer sart diye rotasyon güclensin diye.Bjk maçında çok eleştirilecek bir şey yok. Rotasyon yapmadı diye kızıyoruz ama sonrada giren Sane Sara İcardi nin durumu ortada. 1-0 dan sonra kontrolü kaybetmeyip oynattığı oyun önemliydi. Geçen sezonlar daha kontrolsüz oynuyorduk.
Zaten skorla tatmin olacaksın usta. Skor sonucunda sana kupa veriyorlar. İyi oynayıp kaybedince kupa vermiyorlar.top oynatsın istiyoruz bu kadar maliyetli kadroya. Osimhen gibi adam top gelmiyor diye kendi kendine sinirlenip oyundan atılacaktı az daha bunun oyun kurulumu konusunda hiçbir çalışması olmaması yüzünden. Siz skorlarla tatmin olun kardeşim biz olmuyoruz
Bu yazdığına ben de katılıyorum, buruk değil özellikle taraftar ve yönetim seviyor yıldız oyuncuyu. Buruk da tamam diyor. Şöyle bir senaryo düşünelim Saneye hoca veto verdi fener aldı, rashica tarzı adam istedi( başından beri istiyordu ziyech alındı). Burada, sosyal medyada, stadta neler denirdi.Söylediklerine kısmen katılsam da td’nin hiçbir sorumluluğu yokmuş gibi davranamayız kadro konusunda.
Mesela yönetim Sane’yi mi almak istiyor. Söylersin “Başkan bu adamlar Türkiye’de top mop oynamaz, scout yapalım, bana yedekten girip kendini ispat etmek isteyecek gençler de lazım” diye önerebilir. Ama gördüğümüz kadarıyla Buruk yıldız isim seviyor. Başka faktörleri değerlendiremiyor. Adam 11 milyon maaşlı kaleci istiyor yahu. Sırf Osimhen’e top şişirsin diye. Böyle bir futbol aklı olabilir mi?
Aynen öyle saçma sapan şekilde kadroyu boşalttıkIste bunun icin bagirdik transfer sart diye rotasyon güclensin diye.
Orta saha ve kanat rotasyonu çok dar. Sane gibi yıldız isim yerine hızlı aidiyeti yüksek fiziksel mücaleden kaçmayacak kanat oyuncusu lazım.Iste bunun icin bagirdik transfer sart diye rotasyon güclensin diye.
o maçları yendik de haberimiz yok herhalde sizinkilere göre.Yenersek konuşuruz , şuan yenemediğimiz için ekstra olumlu söylenecek bir şey yokHayırdır bodo ve usg maçlarını kaybettik de bizim mi haberimiz yok?
3 sene üst üste şampiyon, derbilerde ezici üstünlük, bu sene ligde lider, şampiyonlar liginde ingiltere şampiyonuna karşı galibiyet 2 maç 3 puan. Kağıt üstünde her şey olağanüstü iyi. Bence bize 1-2 yıl tudor riekerink torrent falan lazım.o maçları yendik de haberimiz yok herhalde sizinkilere göre.Yenersek konuşuruz , şuan yenemediğimiz için ekstra olumlu söylenecek bir şey yok
Bak işte heh buyrun canlı örneği3 sene üst üste şampiyon, derbilerde ezici üstünlük, bu sene ligde lider, şampiyonlar liginde ingiltere şampiyonuna karşı galibiyet 2 maç 3 puan. Kağıt üstünde her şey olağanüstü iyi. Bence bize 1-2 yıl tudor riekerink torrent falan lazım.
Yabancı hoca diyen o isimleri açıklasa da bilsek kimi istiyorlar. Düne kadar burada bile mou fanları vardır, rezil olup gitti herif
Ben hepsine tek tek cevap veririm. Sen şuna cevap ver hem ligde her yıl şampiyon yapacak hem de avrupada başarılı olacak yabancı hoca yaz hemen yaz onu getirelim.Bak işte heh buyrun canlı örneğiadam diyorki şunu bunu yendik , mesajımı alıntı yapıyorsun diyorum ki ''liverpool'u yendik diye clde gruptan otomatik çıkıyoruz sananlar var'' o mesaja balıklama atlayıp beni haklı çıkarmaya çalışıyorsun herhalde.İngiltere şampiyonunu yendin gruptan mı çıktın ? Almanya şampiyonuna 30 dakikalık oyun oynadığında da çıkardılar mı gruptan ? Geçen sene uel şampiyonunu yenince Az alkmaara rezil olup elenmedin herhalde ? Yada Bayern deplasmanında oynayıp , kopenhag deplasmanında kaleye ben gidemedim sanırım ? Hala daha bu saçma argümanlarla devam edin , padişahım çok yaşa misali olmuş artık bu iş zehirlenmek başka bir şey değil.Gidip şunu bunu yendik diye de övmezsin ya , senin amacın avrupada gitmek mi 2-3 tane takım mı yenmek ? Şu sana istersen Kopehnagla başlayıp kievle frankfurtla giden listeyi de söyleyeyim ? Onları yendin bunları niye yenemedin mesela ?
Şampiyon olmuş da sanki hiçbir şey harcanmıyor da öyle kendi kendine mucize yaratıp oluyor , kuruluşundan itibaren en büyük bütçeye sahip takım var şurada 30m bek falan alıyor bu takım geçelim o işleri , über süper hocaysa şu bütçeyle gidip avrupa grubundan da çıkarsın o zaman.Zaten nerede bu adamın fedaisini görsem konyayı yeniyoruz yauuvvva geliyor iş ama Prag,Malmö,Kiev,Kopehnag,Frankfurt,Rfs,Young boys sayıyorsun cevap yok
Mou bilmem ne fanlarını da onlara git söyle bana değil , orada yukarıda ara butonu var herhalde hocanın bu takımlara yenilmesi gibi bundan da bihabersin.Aç bak bakalım fb transferlerine , mouya falan ne demişim
Sen şimdi avrupaya cevap ver sonra onu da yazarız boş boş saçma sapan yerlere çekme.Liverpool'u yenince otomatik gruptan mı çıktın ? Sensin beni alıntılayan , dün sana cevabını da verdiler ama hala uslanmadan devam da ediyorsun bazı şeylere.Başkasının mesajına atlıyorsan eğer sen önce ona cevap vereceksin sonra senin dediklerine cevap verilir.Benim yazdığımı yanlış buluyorsan önce ona açıklama getireceksin.Liverpool'u yenince otomatik gruptan mı çıkıyorsun ?Ben hepsine tek tek cevap veririm. Sen şuna cevap ver hem ligde her yıl şampiyon yapacak hem de avrupada başarılı olacak yabancı hoca yaz hemen yaz onu getirelim.
Sallama ile yazmak kolay. Evet okan hoca avrupada kötü ama zamanla daha iyi olması bekliyoruz çünkü bizi şampiyon yapıyor.
13. olan kadroya avrupada bitik durumda mertens torreira icarsi eklenince şampiyon oldu. Kadroyu tek tek her sene milim milim okan hoca deneye yanıla iyi yaptı. Stadta bugün iğne atsan yere düşmüyor bu da tamamen Okan hocanın başarısı. Kimse kimse ne hazır kadro ne takım veriyor.
Hadi hemen yaz başarılı olabilecek hocaları. Bir tane değil 10 tane yaz, yaz ki gelecek senelerde fenerin hocası olunca görelim ne iyi hocalarmış
Hayır çıkmıyorum, ama 8 maç sonunda ilk 24 girince sen ne anlatacaksın? Lig bitti mi ki bunu konuşuyoruz? Ne cevap vermemişler acaba tamamen boş. Diyorum inş emery conte fenerin başına gelir görürüz bakalım ne kadar hocalarSen şimdi avrupaya cevap ver sonra onu da yazarız boş boş saçma sapan yerlere çekme.Liverpool'u yenince otomatik gruptan mı çıktın ? Sensin beni alıntılayan , dün sana cevabını da verdiler ama hala uslanmadan devam da ediyorsun bazı şeylere.Başkasının mesajına atlıyorsan eğer sen önce ona cevap vereceksin sonra senin dediklerine cevap verilir.Benim yazdığımı yanlış buluyorsan önce ona açıklama getireceksin.Liverpool'u yenince otomatik gruptan mı çıkıyorsun ?
Hayır çıkmıyorum, ama 8 maç sonunda ilk 24 girince sen ne anlatacaksın? Lig bitti mi ki bunu konuşuyoruz? Ne cevap vermemişler acaba tamamen boş. Diyorum inş emery conte fenerin başına gelir görürüz bakalım ne kadar hocalar