Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Tam olarak yakışıyor aslında
Bu adam bu zaten
olum nasıl bir alçaksın sen?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak yakışıyor aslında
Bu adam bu zaten
15m az hocam 25m almalıYa bu işin vergisi ıvırı zıvırı bi ton detayı var belki farklı kalemleri buraya yansıttılar bi durum olduğu belli
Yıllık 15 m maaş gibi bi gerçeklik olabilir mi
Maaş yanında sigorta, işçi kıyafeti, belki yemek masrafı gibi şeyler için 1 milyon tl(20 bin Euro) gideri olabilir bir çalışanın. Okan Buruk’un ne gideri olacak ki? Hadi 100 bin Euro gideri olsun. Çalışan giderleri bunu açıklamaz. Bunda bir terslik varyahu ben asgari ücretin biraz üstünde kazanıyorum. benim bile işverene maliyetim yıllık 1m civarına denk geliyor. Personel gideri denilen normal benim gibi çalışan ise normal olabilir o para. Teknik ekip giderini Dursun osuruktan bir tablo yerine düzgünce açıklamalı. Eğer durum senin bahsettiğin gibi değilse hocaya yük olur o
Elhamdülillaholum nasıl bir alçaksın sen?!
Kulübün 200 civarı çalışanı var. Lakin sorgulanması konusunda ben de sorgulardım. Kulüpte stad müdürü ne kadar maaş alıyor? Erkek Basketbola sürekli zararı olan GM Ömer Yalçınkaya neye göre o görevde ve maaşı ne kadar? Böyle sorgulanması gereken liyakate göre bence işe alınmayan daha bir çok isim vardır kulüp içinde. Onları sorgulansın ama maaşı az çok belli Kap'a da açıklanmış Okan hoca üzerinden net 10 milyon euro maaş alıyor diye algı yapmak yakışmıyor.
Kulübün çalışan sayısını bile bilmez ama burada atar tutar. Bir de diğer personel kısmında dediği kişiler yok Store çalışanları, Stad çalışanları, kulübün tüm tesislerinde çalışanlar, muhasebe, reklam- pazarlama, Yeni kurulan Teknoloji AŞ'de çalışanlar vb. gibi bir çok çalışan var. Mesela o arkadaş kulübün faaliyet raporuna baksaydı teknik kadro kısmında 95 kişi olduğunu(bahsettiği o rakam bu kişilerin rakamı işte) görürdü. Diğer personel 406 ve sağlık personeli 21 kişi olduğunu görürdü.@Okan Mason adam haklı la. kap üstü net olsa devlet tepemize çökerdi. tff üstümüzden inmezdi.
başka olaydan bahsediyoruz orada tekrar bak. bahsettiğim gidere yemek ve kıyafet dahil değilMaaş yanında sigorta, işçi kıyafeti, belki yemek masrafı gibi şeyler için 1 milyon tl(20 bin Euro) gideri olabilir bir çalışanın. Okan Buruk’un ne gideri olacak ki? Hadi 100 bin Euro gideri olsun. Çalışan giderleri bunu açıklamaz. Bunda bir terslik var
Elhamdülillah
200 civarı çalışanı az yazmışım şimdi faaliyet raporunda direk teknik kadro ve diğer personel diye ayırmışlar çalışan sayısını. Sadece Okan Buruk'un ekibi olarak neden düşünüyorsunuz hala onu anlamadım.O 200 calisanida o rakamin icindeyse, 474 milyon Lira personel gideri kime gidiyor?
19,5 milyon euro teknik ekip gideri var TEKNİK EKİP! çalışan değil bunlar teknik direktörler
amatörler 4,5 olsa ki İMKANSIZ sayı
yinede 15 milyon euro futbol takımının teknik ekinine harcanıyor
bunun 5 milyonu yardımcılarına gitse ki bu da büyük bir SÖĞÜŞ
dümdğz okan burukun maaşı 10 milyon euro ediyor !
niye Erden Timuru yollatıp kankisini futbol aşye aldırdığı çok net ortada!
200 civarı çalışanı yaz yazmışım şimdi faaliyet raporunda direk teknik kadro ve diğer personel diye ayırmışlar çalışan sayısını. Sadece Okan Buruk'un ekibi olarak neden düşünüyorsunuz hala onu anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 305681
318 futbolcu ne la?200 civarı çalışanı az yazmışım şimdi faaliyet raporunda direk teknik kadro ve diğer personel diye ayırmışlar çalışan sayısını. Sadece Okan Buruk'un ekibi olarak neden düşünüyorsunuz hala onu anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 305681
99 kişi yazıyor la orada teknik kadrone algısı ne algısı
tabloda 19,5 milyon euro teknik ekibe harcandığı yazıyor!!! aşcı maşcı çalışan değil teknik kadro yazıyor!
asıl algıyı yapan sensin!
Teknik kadro çalışan sayısına bak ve algına devam et.ne algısı ne algısı
tabloda 19,5 milyon euro teknik ekibe harcandığı yazıyor!!! aşcı maşcı çalışan değil teknik kadro yazıyor!
asıl algıyı yapan sensin!
99 kişi yazıyor la orada teknik kadro