Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu ben asgari ücretin biraz üstünde kazanıyorum. benim bile işverene maliyetim yıllık 1m civarına denk geliyor. Personel gideri denilen normal benim gibi çalışan ise normal olabilir o para. Teknik ekip giderini Dursun osuruktan bir tablo yerine düzgünce açıklamalı. Eğer durum senin bahsettiğin gibi değilse hocaya yük olur o
Maaş yanında sigorta, işçi kıyafeti, belki yemek masrafı gibi şeyler için 1 milyon tl(20 bin Euro) gideri olabilir bir çalışanın. Okan Buruk’un ne gideri olacak ki? Hadi 100 bin Euro gideri olsun. Çalışan giderleri bunu açıklamaz. Bunda bir terslik var

Kulübün 200 civarı çalışanı var. Lakin sorgulanması konusunda ben de sorgulardım. Kulüpte stad müdürü ne kadar maaş alıyor? Erkek Basketbola sürekli zararı olan GM Ömer Yalçınkaya neye göre o görevde ve maaşı ne kadar? Böyle sorgulanması gereken liyakate göre bence işe alınmayan daha bir çok isim vardır kulüp içinde. Onları sorgulansın ama maaşı az çok belli Kap'a da açıklanmış Okan hoca üzerinden net 10 milyon euro maaş alıyor diye algı yapmak yakışmıyor.

O 200 calisanida o rakamin icindeyse, 474 milyon Lira personel gideri kime gidiyor?

@Okan Mason adam haklı la. kap üstü net olsa devlet tepemize çökerdi. tff üstümüzden inmezdi.
Kulübün çalışan sayısını bile bilmez ama burada atar tutar. Bir de diğer personel kısmında dediği kişiler yok Store çalışanları, Stad çalışanları, kulübün tüm tesislerinde çalışanlar, muhasebe, reklam- pazarlama, Yeni kurulan Teknoloji AŞ'de çalışanlar vb. gibi bir çok çalışan var. Mesela o arkadaş kulübün faaliyet raporuna baksaydı teknik kadro kısmında 95 kişi olduğunu(bahsettiği o rakam bu kişilerin rakamı işte) görürdü. Diğer personel 406 ve sağlık personeli 21 kişi olduğunu görürdü.

İnanılmaz rakkamlar
Kaizer Mason beyin okan ve ekibine 35 milyon Euro veriliyor iddiası gündeme damgasını vurdu adeta

Maaş yanında sigorta, işçi kıyafeti, belki yemek masrafı gibi şeyler için 1 milyon tl(20 bin Euro) gideri olabilir bir çalışanın. Okan Buruk’un ne gideri olacak ki? Hadi 100 bin Euro gideri olsun. Çalışan giderleri bunu açıklamaz. Bunda bir terslik var
başka olaydan bahsediyoruz orada tekrar bak. bahsettiğim gidere yemek ve kıyafet dahil değil

O 200 calisanida o rakamin icindeyse, 474 milyon Lira personel gideri kime gidiyor?
200 civarı çalışanı az yazmışım şimdi faaliyet raporunda direk teknik kadro ve diğer personel diye ayırmışlar çalışan sayısını. Sadece Okan Buruk'un ekibi olarak neden düşünüyorsunuz hala onu anlamadım.
Ekran görüntüsü 2025-10-18 134317.webp

19,5 milyon euro teknik ekip gideri var TEKNİK EKİP! çalışan değil bunlar teknik direktörler

amatörler 4,5 olsa ki İMKANSIZ sayı

yinede 15 milyon euro futbol takımının teknik ekinine harcanıyor

bunun 5 milyonu yardımcılarına gitse ki bu da büyük bir SÖĞÜŞ

dümdğz okan burukun maaşı 10 milyon euro ediyor !

niye Erden Timuru yollatıp kankisini futbol aşye aldırdığı çok net ortada!

19,5 milyon euro teknik ekip gideri var TEKNİK EKİP! çalışan değil bunlar teknik direktörler

amatörler 4,5 olsa ki İMKANSIZ sayı

yinede 15 milyon euro futbol takımının teknik ekinine harcanıyor

bunun 5 milyonu yardımcılarına gitse ki bu da büyük bir SÖĞÜŞ

dümdğz okan burukun maaşı 10 milyon euro ediyor !

niye Erden Timuru yollatıp kankisini futbol aşye aldırdığı çok net ortada!
Ekran görüntüsü 2025-10-18 134317.webp

Algını yapmaya devam et. Israrla yapıyorsun hala diyecek bir şey yok.

200 civarı çalışanı yaz yazmışım şimdi faaliyet raporunda direk teknik kadro ve diğer personel diye ayırmışlar çalışan sayısını. Sadece Okan Buruk'un ekibi olarak neden düşünüyorsunuz hala onu anlamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 305681

ne algısı ne algısı

tabloda 19,5 milyon euro teknik ekibe harcandığı yazıyor!!! aşcı maşcı çalışan değil teknik kadro yazıyor!

asıl algıyı yapan sensin!

Giderlere bak koca Cimbom onca araziyi resmen bek transferlerine ve bunlara harcamış
Yazık!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt