Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayı genc olayından eleştirmeye gerek yok 4 sene oldu adamin tarzı bu ,ben hazır oyuncuyla oynarım diyor yani altyapidan yada genc oyunculari kupa harici oynatmaz, gercek bu

genç oyuncu izlemek isteyen u17 fln maçları var orada izleyebilirler

1-2 galibiyet dediğin 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik. 22 atılan, 4 yenen gol. Nasıl bir yanıltma usta bu?

Okan Buruk Galatasaray'da devam etsin diye rakipler bilerek mi yeniliyor?
Maç sonucu olarak 1-2 dedim. Bizim hedefimiz Avrupa değil miydi bu sezon? Ligi mi sayar olduk 150 milyon bonservis verdikten sonra? Bodo’yu yensin de görelim top oynatıyor mu, oynatamıyor mu?

Hocanin etrafında kendisini eleştiren hickimse yok ,yardimcilar dahil hatta muhabirler bile dahil

Hocayı genc olayından eleştirmeye gerek yok 4 sene oldu adamin tarzı bu ,ben hazır oyuncuyla oynarım diyor yani altyapidan yada genc oyunculari kupa harici oynatmaz, gercek bu
Bu gayet eleştirilebilecek bir şey. Sen Arda’yı parlatırsan belki Singo gibi adama 30 vermene gerek kalmayacak. Her zaman sana 100 milyonluk transfer bütçesi ayıramazlar. Liverpool bile dar rotasyonda 4-5 altyapı oyuncusu kullanıyor. PSG, City gibi takımlar bile gençleri bu rotasyonda kullanıyor. Sen hem as, hem yedeğini böyle para vererek kuramazsın.

Abi mevzu genç oyuncu mevzusu değil. Elinde daha iyi oyuncun olur, onu oynatır eyvallah dersin. Yerine oynayan Metehan da Kaan da Arda'dan daha iyi durumda/yetenekte oyuncular değiller. Metehan ve Kaan'ın iyi oynadığı maç mı oldu şu ana kadar? Her oynadıkları maçta yapılabilecek bütün olumsuzlukları yapıyorlar. Pozisyon hatasından tut zamanlama hatasına kadar. Bugün Arda oynasa Kaan'dan kötü mü oynayacaktı yani. Kaan'ın bugün tek yapmadığı şey kırmızı yemek ve penaltı yaptırmak oldu. O da rakiple ikili mücadeleye bile girme zahmetinde bulunmadığı için ha, yanlış olmasın.

Okanocammmmm" önderliğinde bu maç galiba yeni bir rekor kırdık. Birazdan haberi düşer.

Su maci izleyipde hala okan buruk destekleyenler kendinden utanmali, bu kadar milyonlar teknik ekip ve futbolculara bunun icin mi veriliyor? Sakin CL mazereri ile gelmeyin ilk yari adam gibi oynar iki üc tane atarsin sonra les futbola dönersin
Bakın şimdi şu mesaj ilk yarının sonunda atılmış..Rakibin bırak ceza sahamıza girmeyi şutu bile olmadığı bir ilk yarının sonunda..
Böyleleri buna eleştiri kültürü diyecektir..

Maç sonucu olarak 1-2 dedim. Bizim hedefimiz Avrupa değil miydi bu sezon? Ligi mi sayar olduk 150 milyon bonservis verdikten sonra? Bodo’yu yensin de görelim top oynatıyor mu, oynatamıyor mu?
Yenince eleştirmeyi bıracak mısın usta, çok büyük konuşmuşsun çünkü.

Bakın şimdi şu mesaj ilk yarının sonunda atılmış..Rakibin bırak ceza sahamıza girmeyi şutu bile olmadığı bir ilk yarının sonunda..
Şu istatistiklere eleştiri yapan artniyetlidir usta, en iyi tabirle futbol cahilidir. Daha ne olacak?
vwlva2gr.jpg

Rakip dehset oynuyormu yazdim? Biz neden kötü oynuyoruz diyorum. Su oynadimiz futbol sence iyimi? Bunca milyonlar bunun icin mi veriliyor?

inanılmaz bir nefret var akıl alır gibi değil

galibiyet eleştirilir oldu
enteresan bir durum

Htalks;

Bi rakip taraftarı olarak en çok isteyeceğim şey Galatasaray'ın son 3 senesini değiştiren 2 oyuncusu İcardi ve Osimhen düşsün de şu Galatasaray'ı ütelim. E yok? İcardi yok. Osimhen sene başından beri lig maçlarında çok az oynadı ve bu takım bu 2 oyuncunun durumuna rağmen 9 maçta 25 puan aldı. Canımı sıkan şey de bu. Normal şartlar altında Galatasaray'ın ligde yenilme ihtimali yok. Ve Okan Buruk faktörü. Bir daha bu kadar dominant bir performans sergileyen herhangi bir hoca görmeyeceğiz bence hiçbirimiz.

Çok istenen yabancı hocalar gelsin isim farketmez şu beğenilmeyen topun yarısını bile oynatamaz gerçek bu.
bence skibbe gibi daha iyi oynatan çıkar ama kesinlikle böyle galibiyet istatistikleri tutturulamaz. ortalama yabancı hoca zaten bu takımın yarısını kadroya bile almaz. boklu tedesco bile 1 ayda giyotinden geçirdi takımını, allah'tan futboldan en anlayan galatasaraylıyı bizim kulübe başkan yapmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt