Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina dili disari yuruyordu ve kenara bakiyordu cikmadan once, keza Baris'ta kenara bakip duruyordu.

Osimhen'de yorulmustu.

Osimhen oynar daha, sadece Icardi'yi sokmak için çıkartıyor onu. Barış zaten ikinci yarıyı görmemeliydi bile. Oyuna soktuğu adamlardan sadece Eren koşabiliyor. Burada bir hayırdır demek lazım oyunculara. Çok sıkıntı çekeriz böyle.

Hocam değişiklikler sonra intihara gittik resmen. Ne zaman anlıyacaksın artık ya. 3-3 bitmedi diye hatasınıda görmez gerçi.

Yedek kulübesinin hali içler acısı. Sahaya zar zor bir kadro çıkıyor

Son derece önemli 3 puan. Hakkını vermek lazım hocanın. Bu maçlardan korkuyordum Allahtan kazasız belasız kurtulduk.

Ocak ayında minimum 3 takviye şart hocam. Sana güvenmek istiyoruz bu konuda.

Osimhen oynar daha, sadece Icardi'yi sokmak için çıkartıyor onu. Barış zaten ikinci yarıyı görmemeliydi bile. Oyuna soktuğu adamlardan sadece Eren koşabiliyor. Burada bir hayırdır demek lazım oyunculara. Çok sıkıntı çekeriz böyle.
Osimhen cikmak istediginde kenara beni cikarabilirsin diye isaret veriyor.

Zaten bunu hoca daha once bir roportajda aciklamisti Osi cikmak istediginde kenara degisiklik isareti yapiyor diye. Adam dinlemesin mi? Cikartsa dert, cikartmasa dert, yarin cikartmayip sakatlansa bakalim kime sayacaksiniz.

Eren disinda oyuna girenlerin hepsi agir.

- Sara
- Icardi
- Kaan
- Berkan

Bu ne ya.

Bugün galip gelindi ama 50.Dakikadan sonra takım rezaletti. Kendiside izliyor işte bizim gibi

hocanın düşmanlarının gözü yaşlı hoca koyuyor daşlı daşlı

Osimhen cikmak istediginde kenara beni cikarabilirsin diye isaret veriyor.

Zaten bunu hoca daha once bir roportajda aciklamisti Osi cikmak istediginde kenara degisiklik isareti yapiyor diye. Adam dinlemesin mi? Cikartsa dert, cikartmasa dert, yarin cikartmayip sakatlansa bakalim kime sayacaksiniz.

Ben ne diyorum, oyuna soktuklarını hazır edecek o halde diyorum. Icardi 70'te giriyorsa en azından 20 dakika koşabilecek, Sara koşabilecek. Bunu ben mi sağlayacağım? Takım çöktü değişiklerle birlikte, o halde oyuna aldığın oyuncular çıkardığın oyuncalar gibi atlet değilse- kondisyon olarak yetersizse, bir oyun planı değişikliğin olur, Allah'a emanet oynadık 20 dakika kadar.

Bir şey dediğimiz yok bundan başka, hocayı ekseriyetten çok istedim gelmesini, bu noktaya kızıyorum ben.

osi ve barış çıktıktan sonra baskı yedik biraz o kadar. 2sinden biri kalmalıydı.

Sadece 2. Yarı istatistikleri bunlar ha yanlış olmasın

Screenshot_20251022_214642_Ofsayt.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt