- 30 Temmuz 2009
- 32.489
- 8.351
- 2.018
Okan buruk oyununun Avrupa’da karşılığı yok yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çekemeyen anten taksın!Ahahha siz anlaşıp geliyorsunuz herhalde. Hocamız yine şov yaptı
Lemina dili disari yuruyordu ve kenara bakiyordu cikmadan once, keza Baris'ta kenara bakip duruyordu.
Osimhen'de yorulmustu.
Osimhen cikmak istediginde kenara beni cikarabilirsin diye isaret veriyor.Osimhen oynar daha, sadece Icardi'yi sokmak için çıkartıyor onu. Barış zaten ikinci yarıyı görmemeliydi bile. Oyuna soktuğu adamlardan sadece Eren koşabiliyor. Burada bir hayırdır demek lazım oyunculara. Çok sıkıntı çekeriz böyle.
Aynen öyle 3 oyuncu şart.Son derece önemli 3 puan. Hakkını vermek lazım hocanın. Bu maçlardan korkuyordum Allahtan kazasız belasız kurtulduk.
Ocak ayında minimum 3 takviye şart hocam. Sana güvenmek istiyoruz bu konuda.
Osimhen cikmak istediginde kenara beni cikarabilirsin diye isaret veriyor.
Zaten bunu hoca daha once bir roportajda aciklamisti Osi cikmak istediginde kenara degisiklik isareti yapiyor diye. Adam dinlemesin mi? Cikartsa dert, cikartmasa dert, yarin cikartmayip sakatlansa bakalim kime sayacaksiniz.
Osimhenin dili dışardaydı çıkarken farketmedin miKim yoruldu? Oyuna soktuklarını hazır edecek o halde. Çuval gibi her oyuna soktuğu.