Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ajax deplasmanında görecez!! Bodöyü ninem de yener Ajax Senjilğuwaz bu maçlarda görcez!!

Taraftari hic bir sekilde umursamadan yoluna devam etmesi cok iyi

Bu kadar elestiri’ye ragmen senelerdir ayakta kaliyor mental olarak asla düsmüyor

Avrupa basarisi da gelince bakalim bazi simarik taraftarlar neye saracaklar cok merak ediyorum

Osimhen cikmak istediginde kenara beni cikarabilirsin diye isaret veriyor.

Zaten bunu hoca daha once bir roportajda aciklamisti Osi cikmak istediginde kenara degisiklik isareti yapiyor diye. Adam dinlemesin mi? Cikartsa dert, cikartmasa dert, yarin cikartmayip sakatlansa bakalim kime sayacaksiniz.
Bunu milli takımda da yapıyor Osimhen bu konuda kendi vücudunu bilen biri.

Frankfurt felaketinden sonra 2de 2 yapmak hem de iyi oyun ve mücadele ile gelmesi muazzam iş.Avrupada gelen galibiyetten daha güzeli yok.sakatlıklar olmazsa devamı da güzel olur umarım

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Avrupa konusunda yapılan eleştiriler sonuna kadar haklıydı şu anda da hakkı veriliyor uçmaya gerek yok. Avrupa işini kendisininde bu sene biraz yeni çözdüğünü düşünüyorum, sonuçta tecrübe satın alınabilen bişey değil çarpa çarpa öğreniyorsun.

Hocam kafayı düzeltmiş tamamdır daha da gram heyecan yapmam hiçbir maçta. Bodoya karşı açık alan verilmemesi gerektiğini özümsemiş ve buna göre hazırlanmış. Eski buruk olsa hurra hücum oynardık, kontralardan da çok rahat 2-3 gol yerdik.

Yıllar sonra üst üste 2 şl galibiyeti alan okan hocayi tebrik ediyorum

GKloqVhWIAI2xDT.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt