Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çorbacı

Oyunu çorba, kadrosu çorba, kafasının içi çorba
Fenere bi kase daha 3 puan doldurdu kepçesiyle

Afiyet olsun

Iyi teknik adam degil dedik 150 milyon kez. Yalniz bu aksamki en buyuk hatasi maca 4-5 rotasyonla baslamamasi. Trabzon ve Ajax maclari oynamissin. Aslarini ikinci yariya saklayip rakip yorulunca fisi cekiceksin. Kadrom yeterli diyen adam, kenardan 4-5 adamla Kocaeli gibi cop bir takima dahi rotasyon yapacak cesareti gosteremiyosa, kadrom yeterli naralari atmayacak.

Kaybedilmis cok birsey yok, mactan ders aldiysa.

iyiye iyi kötüye kötü dedik her zaman evet çok katkılarında oldu ama en bir futbolcunun resmen esiri olmuşsun bu uğurda sen Galatasaraya zarar veriyorsan kusura bakma hoca senden Galatasarayın büyüklüğüne layik bir hoca olmaz.Sen o icardi denen adamı sahada 100 dakika tuttun ve singoyu çıkardın ya benim içinOkna Buruk defteri kapanmıştır.Bundan sonrada seni savunursam översem gerçek hayatımda benden ala adi herif yoktur

Ligi iyi götürüyor avrupada saçmalıyor.
Avrupada iyi gidiyor ligde saçmalıyor.
Ne anladık bu işten

ugurcan
zingo sances bardak eren
toreyra berkan
sane sara zallayi
icardi
su 11le cikmis olsaydi kimseden tepki görmezdi

Her takim puan kaybediyor milyar dolarliklar bile.. Onemli olan buradan toparlanip kalkmak ustelik yunus ve ilkaydan yoksunduk .. Bize iyi bir ders olsun
bu maç alanya maçı ve frankfurt maçının 2. devresi gibiydi bize iyi bir değil 3. ders
3 maçta da yenilmemizi izledik çaresizce alanya maçında yırttık bir şekilde

Lig için tek bir şansı var, Kadıköy'den galibiyet alması. Orada takım puan olarak geri düşerse asıl cümbüş orada olacak.

Hadi bakalım Okan hoca, asıl zor sınavın şimdi.

Maç başı Icardi,Osi mantıklı geliyordu ama şimdi düğününce zaten zor maç geçirmiş presçi oyunculara daha fazla yük bindirdi resmen. Fizksel olarak patladık. Patladığımızı kabul edip 45’te dinlenmiş isimlere dönmeliydi

Iyi teknik adam degil dedik 150 milyon kez. Yalniz bu aksamki en buyuk hatasi maca 4-5 rotasyonla baslamamasi. Trabzon ve Ajax maclari oynamissin. Aslarini ikinci yariya saklayip rakip yorulunca fisi cekiceksin. Kadrom yeterli diyen adam, kenardan 4-5 adamla Kocaeli gibi cop bir takima dahi rotasyon yapacak cesareti gosteremiyosa, kadrom yeterli naralari atmayacak.

Kaybedilmis cok birsey yok, mactan ders aldiysa.
Rotasyon yapsa emin ol derizki keske rotasyon yapmasa. Cunku rotasyon yapmayi da bilmiyor. Sacma sapan corba yapiyor takimi.

toreyra da patladi eger union macini kacirirsa o zaman daha da cok söverim buna ben

Yönetime yalvarıyordur Icardi’yi gönderin devre arası, beni çok zorluyor, ne yapacağımı bilemiyorum diyordur. Sonra da hemen ekliyordur: “Benim söylediğimi sakın söylemeyin ha”

Senin zaten hocalık meziyetin yok da bari doğru anda takıma müdahale etseydin

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt