Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilkayin donusuyle birlikte topla daha iyi bir ekip olma calismalari yapsak iyi olur hocam.iyi bir cl sezonu gecirelim de ligi versen de umurumda degil

Öncelikle verilen verilmeyen golden halemden Selçuk’tan vs yerine kendimize bakmalıyız. Aynı hatayı milyon kere yapmaz bir insan, yaşıyorsa aptaldır. Evet, bu diziliş ve orta sahayı boşaltarak oynadığımız maçların hepsinde puan kaybettik. Okan ise aynı hatayı yapıp duruyor.
Şimdi hakem filan diye ağlayacak, suçu başkasına atacak yine.

Bu sefer rakip akıllı. Hiçbir maçını izlemedim ama adamın demeçleri kalite kokuyor. Ne mou gibi ağlıyor ne İsmail gibi çapsız, hatta çok da şansız. Elinde bir kadro değil bir aşure malzemesi var. Ama nasıl oynayacağını biliyor. Demem o ki artık akılsız ağlak sinik bir rakip yok, bir de devre arası takviye yaparlarsa o zaman işi daha da zor olacak.

Nasıl yanlış hücum yapılır nasıl atak olgunlaşmadan sürekli 30 40 metre uzun top sürekli orta aç taktiği oynanmaz diye izletmek lazım tüm taraftara.Tek tek oyuncu eleştirilmez bu maçta.3-4 yıldır maçlarda yaşanan taktiksel eksikliklerin aynısı.

Bu takım tek forvet oynar. Bu kadar basit. Evimizde olsak hadi neyse denilebilir de deplasmanda Icardi ile çift forvet çıkmak akıl tutulmasıdır. Sana sinirim geçmiyor hoca,

İcardi fw oynamadı bu arada özellikle ilk yarı, 10 numara fw arası bişey oynadı, böylece hem orta sahayı düşürdü hemde atak yapmamızı engelledi:d Bu kadar aşıksan düz 3-5-2 yap sal takımı karambole gol atarız en azından.

Takimda disiplin sifir Okan Buruk oyunculara iyi gecinebilmek icin her istediklerini yapiyor ancak bu sekilde idare ediyor, onun icin kadro yeterli diyor, daha fazla kaliteli oyuncu daha fazla sorun demek.

Asıl kıyamet milli ara dönüşü ikinci maç FB ile. Kaybettiğin an geriye düşüyorsun.

Orada belli olacak işler
bu oyunla liderliği verecek gibiyiz.
ligde iyi oynadığımız maç yok bence. abartıyor muyum diye tekrar düşündüm ama hakikaten yok gibi
göztepe ikinci 45 dakika var. orada da rakibin 10 kişi kalması maçı çözdü.

Hazır milli araya girilmişken 5-6 gün izin ver hadi takıma.

şöyle bir kadroyu koca 90 dakikada 1 tane organize pozisyona sokamasam hocalığımı sorgulardım

tabi kendisi ne yapacak konsantrasyonumuz düşüktü falan filan geçiştirecek

Sinirimi atamıyorum ya, vallahi kafayı yiyeceğim, şu ŞL maçlarındaki kurgudan sonra ligde böyle patır patır sıçmak haftalardır, hocam silkelen liderlik gidecek!

Nasıl olsa hesap soran yok çiftliğe çevirdin koca klübü ama her firavunun musası çıkacak 300 milyonluk kadro top oynamıyor,sezon başında taraftar kıçını yırttı eksikler var diye utanmadan çıktın kadro iyi transfer istemiyorum dedin al gör işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt