Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En büyük endişemin ''Çift forvet fantezisi'' olduğunu sıkça tekrarlıyorum. Tek forvetle oynarken bile rakibe orta sahada net üstünlük kurabildiğimiz maç yok gibi bir şey; lig sonuncusu KG, Alanya vs vs. Yorgun takımla, önemli bir deplasmanda en olmayacak haltı işledi; Lemina ve Torreira' nın bionik olduğunu filan zannediyor herhalde...

Fenerliler sizin kadar inanmıyor takımlarına allah akıl fikir versin gerçekten

Artık izleyip göreceğiz, Lig çok zor bitecek.

Az hata yapmak lazım idi ama çok hata yaptık üst üste. BJK, TS şimdi Kocaeli.

FB zaten kazanırsa lider, e oraya da biz kolay lokma değiliz ligin lideri biziz demeye gideceğiz, yenilirsek de paşa paşa liderliği bırakacağız. Futbol bu, bunlar olcak ancak şimdiden biten bir şey yok tabii
yenilirsek sıkıntı. yenmek zorunda değiliz de yenilmeyelim
liderlik gitmesin ilk yarı sonunda.
ben fener'i geçen seneye göre daha iyi görüyorum son haftalarda. üst üste hata yapmayabilirler. önde kalmamız lazım.

heyecanlı lig yarışlarını seviyor

özellikle fb maçlarına istim üstünde gitmeğe bayılıyor

o maçta bir sıkıntı çıkarsa o zaman konuşulur

Uğraşa uğraşa en sonunda yenildin aferin hoca. Senden başkası şu maçta puan kaybedemezdi.

yenilirsek sıkıntı. yenmek zorunda değiliz de yenilmeyelim
liderlik gitmesin ilk yarı sonunda.
ben fener'i geçen seneye göre daha iyi görüyorum son haftalarda. üst üste hata yapmayabilirler. önde kalmamız lazım.
Top artık Okan hoca ve oyuncularda. Bu kadar harcamaya şampiyon olmazsak muhtemelen kovulur zaten ancak bu kıyamet senaryosu tabii

Tek galibiyetle göklere çıkar tek kayıpta yerin dibine sok

10 yaşında çocuklarla yazışıyoruz sanki

Her maç aynı halt.Bu klübün menfeatini düşünmek yerine körü körüne savunmak veya körü körüne eleştirmek,,hakaret etmek.
Bu her futbolcu içinde geçerli.

Bu takım hem planlamada hem transfer anlamında çok daha iyi işler yapması gerekirken basit hatalar yaparak en baştan ciddi hataları yaptılar.
Şimdi onun sıkıntısı çekiliyor.
Bin defa söyledik söylendi eksikleri.Artık bahsetmiyorum.Çünkü düzelmeyecek.
Ne yönetim düzeyinde ne teknik adam düzeyinde fark yaratıldığını düşünmüyorum.

bide okan diyip kendilerince hocayı küçümsüyorlar ya 🐶 🐶 🐶

Ya hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.

Kıymetli hocası Sn. İmp. Fatih TERİM gibi devre arasına dek gemiyi limana 1 şekil yanaştırmalıdır

Akabinde mindestens 3 transfer ile gerekli kadro derinliği sağlanmalıdır

Ya hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.
ciddi mi yazıyon hacı bunları herhangi bir uyuşturucu maddenin etkisi altında değilsin?

Postalarız hoca ve kankisi icardiyi

Fener'i yenersek foruma bir daha girmeyeceksin, buna okey misin?

Değilsen ortalıkta dolanıp böyle çok biliyormuş gibi konuşma her şeyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt