Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaç yıldır ilk kez ön elemesiz sezona hazırlandık ilk kez bu sezon sakatlık problemi yaşıyoruz

enteresan

Bence bazi üyeler icin konu okan degil konu burada olumsuz ve iddialı sözler söylemek .

Demir ve Kutucu'yu bir daha oynatmaz. Alt yapidan random 2 adam oynatir bundan sonra. Adamlar daha top kontrol edemiyor.
Kazımcan'ın bu denli kendini hazır tutup bu iki ismin kendini hazır tutmaması anlaşılır gibi değil.

Hoca net hatalı ama %100 hocaya yazmam çünkü bu oyuncularda gelen fırsatı değerlendirmiyorsa devre arası bir an önce yollar ayrılmalı.

Evet oyuncularda. Zira sorun oyuncuların kabiliyetinde değil, isteğinde. O kadar oynamayan herkesin kadroda ne işi var dediği Kazımcan bile istek koyuyorsa bu oyuncularda koymalı. Kazanırken, iyi iken oyuncular ama kötü iken sürekli sadece hoca. Hoca rotasyon konusunda hatalı karar vermiş o haklı bir genel eleştiri. Lakin bu maç özelinde bu oyuncularında aldıkları paranın hakkı olarak en azından istek, mücadele göstermeliler göstermiyorlarsa o zaman oyuncularda suçludur.
Yusuf yıllardır oynatmıyorsun. Neden hala takımda? Neden Yusuf bugün giriyor maça? Ya hu ilk onbir oynamayalı bu çocuk 2 yıl oldu? Ahmed, Anadolu takımı da oynayamaz? Nasıl alırsın takıma? 3 kontenjanın boş neden dar kadro? Neden, 10 kişi kalmış lig sonuncusundan baskı ve gol yiyorsun? Hepsi oyunculardan değil mi? Aman Okan’a bir eleştiri gelmezsin.. yazık gerçekten, Galatasaray’a yazık…

Devre arasi 4-5 transfer sart öyle pahali degil bu sezonu kurtaracak idare edecek kiralik oyuncu bile olabilir, ha okan buruk transfere gerek yok derse, dursun baskan cikip diyecek ki ben bu takimda eksik görüyorum transfer yapilacak sende oynatacaksin diye.

Transfer dönemine kadar nasıl idare edeceksin bu kadroyu şimdi hoca. Kadro kısıtlı transfer lazımdı, inat ettin

Ali Koç başkanımın kıymetini bilemedik. Bir gitti yaprak dökümü dizisine döndük

Fener maçında beraberliği kurtar. Direkt kontra oynayacan.

Yusuf yıllardır oynatmıyorsun. Neden hala takımda? Neden Yusuf bugün giriyor maça? Ya hu ilk onbir oynamayalı bu çocuk 2 yıl oldu? Ahmed, Anadolu takımı da oynayamaz? Nasıl alırsın takıma? 3 kontenjanın boş neden dar kadro? Neden, 10 kişi kalmış lig sonuncusundan baskı ve gol yiyorsun? Hepsi oyunculardan değil mi? Aman Okan’a bir eleştiri gelmezsin.. yazık gerçekten, Galatasaray’a yazık…
Senin gibi başarılarındaki emeği yok saymadığım için eleştirmemiş olmuyorum. Zaten eleştirimi yapmışım. Dar rotasyon için de eleştirimi yapmışım zaten hatta saçma kaleci rotasyonu için de yaptım eleştirimi. Kazımcan mücadele, istek gösteriyorsa bu oyuncularda göstermeli ve onlara da saygısızlık yapmadan eleştiririm. Zaten en son mesajlaşmamızdan sonra senin az çok düşünceni de az çok anladığım için dikkat edersen hiç bir daha alıntılamadım. Çünkü ben asla hocanın başarılarındaki emeği yok saymayacağım, onu küçük görmeyeceğim ve ondan nefret etmeyeceğim. Eksik gördüğüm ve hatalı gördüğüm yerlerini de ona göre eleştireceğim. İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt