Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.298
- 58.457
- 3.383
kaç yıldır ilk kez ön elemesiz sezona hazırlandık ilk kez bu sezon sakatlık problemi yaşıyoruz
enteresan
enteresan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazımcan'ın bu denli kendini hazır tutup bu iki ismin kendini hazır tutmaması anlaşılır gibi değil.Demir ve Kutucu'yu bir daha oynatmaz. Alt yapidan random 2 adam oynatir bundan sonra. Adamlar daha top kontrol edemiyor.
bunlar üye müye değil :dBence bazi üyeler icin konu okan degil konu burada olumsuz ve iddialı sözler söylemek .
O zaman genc transfer yaptırsın ve oynatsın aldırdığı adami.alt yapıda yok işte. tamam alınmaması hata belki ama yok alt yapıda. Bi Berat var işte.
Yusuf yıllardır oynatmıyorsun. Neden hala takımda? Neden Yusuf bugün giriyor maça? Ya hu ilk onbir oynamayalı bu çocuk 2 yıl oldu? Ahmed, Anadolu takımı da oynayamaz? Nasıl alırsın takıma? 3 kontenjanın boş neden dar kadro? Neden, 10 kişi kalmış lig sonuncusundan baskı ve gol yiyorsun? Hepsi oyunculardan değil mi? Aman Okan’a bir eleştiri gelmezsin.. yazık gerçekten, Galatasaray’a yazık…Evet oyuncularda. Zira sorun oyuncuların kabiliyetinde değil, isteğinde. O kadar oynamayan herkesin kadroda ne işi var dediği Kazımcan bile istek koyuyorsa bu oyuncularda koymalı. Kazanırken, iyi iken oyuncular ama kötü iken sürekli sadece hoca. Hoca rotasyon konusunda hatalı karar vermiş o haklı bir genel eleştiri. Lakin bu maç özelinde bu oyuncularında aldıkları paranın hakkı olarak en azından istek, mücadele göstermeliler göstermiyorlarsa o zaman oyuncularda suçludur.
la ben de onu diyorum işte akjlsdajs. sonra bak küfürleşeceğiz yineO zaman genc transfer yaptırsın ve oynatsın aldırdığı adami.

Lan sende bundan zevk aliyonla ben de onu diyorum işte akjlsdajs. sonra bak küfürleşeceğiz yine![]()

alıyorum ama sonra ceza yiyorum. o biraz tat kaçırıyorLan sende bundan zevk aliyon![]()
Darbeye bağlı olsa şanssızlık diyebilirdik belki sakatlıklara ama neredeyse hepsi darbeye bağlı olmayan kas sakatlıkları ne şanssızlığından bahsediyosun
Yusuf yerine Furkan'ı atsa ya da gokdeniz'i birsey kaybetmezdi en azından bir umut olurdu Yusuf'dan hala beklenti ile oyuna alması hatadır.alt yapıda yok işte. tamam alınmaması hata belki ama yok alt yapıda. Bi Berat var işte.
Bu maç, oyuncular olmuş.. Yusuf Ahmed filan işte. Yeter ki beyimize eleştiri olmazsın..Cambaza bak.. cambaz, hakem…
şu maçta o çocukları dan diye atması sıkıntı olurdu. Arda bile ilk girdiği anlarda eli ayağına dolandı. Baskısı yüksek bir maçtıYusuf yerine Furkan'ı atsa ya da gokdeniz'i birsey kaybetmezdi en azından bir umut olurdu Yusuf'dan hala beklenti ile oyuna alması hatadır.
Senin gibi başarılarındaki emeği yok saymadığım için eleştirmemiş olmuyorum. Zaten eleştirimi yapmışım. Dar rotasyon için de eleştirimi yapmışım zaten hatta saçma kaleci rotasyonu için de yaptım eleştirimi. Kazımcan mücadele, istek gösteriyorsa bu oyuncularda göstermeli ve onlara da saygısızlık yapmadan eleştiririm. Zaten en son mesajlaşmamızdan sonra senin az çok düşünceni de az çok anladığım için dikkat edersen hiç bir daha alıntılamadım. Çünkü ben asla hocanın başarılarındaki emeği yok saymayacağım, onu küçük görmeyeceğim ve ondan nefret etmeyeceğim. Eksik gördüğüm ve hatalı gördüğüm yerlerini de ona göre eleştireceğim. İyi forumlar dilerim.Yusuf yıllardır oynatmıyorsun. Neden hala takımda? Neden Yusuf bugün giriyor maça? Ya hu ilk onbir oynamayalı bu çocuk 2 yıl oldu? Ahmed, Anadolu takımı da oynayamaz? Nasıl alırsın takıma? 3 kontenjanın boş neden dar kadro? Neden, 10 kişi kalmış lig sonuncusundan baskı ve gol yiyorsun? Hepsi oyunculardan değil mi? Aman Okan’a bir eleştiri gelmezsin.. yazık gerçekten, Galatasaray’a yazık…