Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu gün bir kez daha 3 yıl boyunca ne kadar zor bir iş yaptığını anladım. 4 yıl boyunca şampiyon yapılmaya çalışan bir takıma karşı 3 yıl min hata ve rekorlar kırarak fırsat vermeden şampiyon olarak büyük bir iş başardığını tekrar idrak ettim. Umarım bu yılda başarırsın zira bu ligde ittirilen rakibe karşın senin minimum hata yapma şansın vardı ve bunları erken yaptın. Her ne kadar birileri kabul etmese de rakibin bu kadar kollandığı bir ligte 3 yıl büyük iş başardın.

Mis gibi 8 puan öne geçmişsin, gayet üst düzeyde kadron var, rakibin gardı iyice düşmüşken onları havaya sokan senin basiretsiz hocalığındır maalesef hocam. Eserinle gurur duyabilirsin. Haftaya da yenilde iyice sıvama moduna geçersin

8 puan önemli geçerken hoca değil mi

Camia olarak kenetlenmek ve şampiyonluğa yürümek zorundayız. Şu anda bozgunculuk yapmak Gs'ye ihanet olur. Tüm camia Okan Hocamıza ve takımına destek olmalı. 3 sene bu ülkede Allah'tan büyük sayılan Ali Koç'un bileğini büktü bu adam. Bu sezon da bitmek bilmeyen türlü hilelelere karşı zafer kazanacak.

Hocam singo yu aldın yedegi yok sallai diyor herkes sallai bek mi. Hadi diyelim.bek kanat sane baris yunus mu . Ahmet kutucu var diye mi acaba düşündün bilemiyorum ama sag bek yedegi yok. Metehan ve eren i bilemezdin buna bir sey demiyorum.
Kadroya u 23 defans ve orta saha kontenjanın da varken al artik. Isım kariyer yapmis piyasası olan adamların isimleri çıkmasından da bıktım genc isimler de dahil.
5 e 10 a adam alamıyor muyuz delireceğim artik bunlardan biri leminayi torerayi dinlendirir. Biri sanchesi bazen dinlendirir. Bunlardan cekinme .
Türkiye kupasi mesela cekinme gokdeniz arda sur sahaya elen olsun ama sur sahaya

Okan Buruk:

"Kadro dar değil.

Bazı oyunculardan performans alıyorsunuz, bazılarından alamıyorsunuz.

Bu devre arası için bize iyi bir örnek oldu, hangi oyuncularla devam etmeyeceğiz, kaç tane oyuncu alacağız diye...

Devre arasında kadromuzu güçlendireceğiz. Böyle bir şansımız oldu.

Çok sakatlık oldu, bu şansızlıkları öngöremezsiniz. Devre arasında takviyeler yapmaya çalışacağız.

Her hoca çok fazla takviye yapılmasını ister ama işin bir de ekonomik yanı var. Biz yaz transfer döneminde çok büyük paralar harcadık, iki daha oyuncu aldığımızda oyuncu fiyatları da normalin çok üstünde, ödemeler var, sorumluluklar var."
dsadasdssa açıklamaya bak lan okumamakla iyi etmişim bildiğin.

Yazın gelip dostum kimler olmamalı dese nokta atışı liste verirdim eline.
Üzerine salla falan da kaptırır daha iyisini bulun diye de akıl verirdim.

Geldiğimiz noktada adam 4. senesinde toplam 100 dakikası olan adamın olmayacağını anlamış :asd: :asd:

dsadasdssa açıklamaya bak lan okumamakla iyi etmişim bildiğin.

Yazın gelip dostum kimler olmamalı dese nokta atışı liste verirdim eline.
Üzerine salla falan da kaptırır daha iyisini bulun diye de akıl verirdim.

Geldiğimiz noktada adam 4. senesinde toplam 100 dakikası olan adamın olmayacağını anlamış :asd: :asd:
Canadian Lol GIF

hocaya yapılması gereken çok eleştiri var ama şunuda es gecmeyin 4 senedir yalnız bir teknik direktör ,erden harici bir kere bile saha dısında takımı hocayı koruyan olmadı,bence iyi bile dayaıyor terim olsaydı agzına ederdi bu yöneticilerin hepsini medya önünde rezil ederdi

Ne yapıp edip buradan çıkartmalı. USG galibiyeti ve mimimum kadıköy beraberliği dısında başarısız kabul ederim bu süreci

Kafamdaki tek soru işareti nasıl bir 11 le çıkacağımız hocama hep olduğu gibi güveniyorum ama takımda ne bek kaldı ne kanat vallaha sıkıntı

Çok güzel ve doğru eleştiriler var.Bazen sinirle aşırıya kaçabiliyoruz.Ama gerçekten bu kadar basit hatalar yapmamalı.
Yahu üç senedir şampiyon oluyoruz.Bu eleştiren insanlar aptal mı gerizekalı mı..Okan burukla ne alıp veremediği olacak.
Bu takımın daha iyi oyun oynaması gerektiği için , her anlamda hem ekonomik hemde avrupada daha iyi yerlere gelmesini istediği için yapılıyor bu eleştiriler.Bu takım daha iyisini yapabilir.Hem oyun olarak hem transferde hem planlamada çok daha iyisini yapabilir.Çok basit hatalar sürekli bıkmadan usanmadan yapıldığı için insanlar sinirleniyor.
Hem yönetim hem hoca anlamında biraz fark yaratmalarını istiyoruz arkadaş.

Hepsini geçtim.
Bizim kaç senedir yüzümüze yüzümüze vuran kabak gibi ortada bir gerçek var.
Kapanan takımlara karşı genel olarak zorlanmak ve çoğu maçı kazanmamıza rağmen tatmin etmeyen oyun.

Ve diğer tarafta açık oynayan , daha fazla boş alan bulduğumuz avrupadaki büyük maçlar ve ligdeki fener maçı..Bu takımlarıında bazen geride beklediği oluyor ama kodunda oyuncu yapısında oynamak var bu takımların.Ve burada genel olarak hem oyun olarak hem skorda başarılı oluyoruz.

Ve biz uzun maratonda maçların yüzde yetmişini ilk bahsettiğim kapanan takımlara karşı oynuyoruz.
Soruyorum arkadaş kabak gibi ortada olan bu sorun senelerdir neden devam ediyor.
bizim oyunumuz karşıdaki rakibin oyun anlayışına neden bu kadar bağlı.
sene başında yapılan planlama ve transferlerde yapılan basit hatalar bunun en büyük nedenletinden biri.
Hem avrupada hem ligde çoğu maçta Görece bizden daha zayıf kapanan takımlara karşı öne geçiyoruz sonra dokuz doğuruyoruz.Farkı açmakda zorlanıyoruz.Şu maçlarda saha yerleşimini neden biraz olsun doğru yapamıyoruzda farkı açamıyoruz.

Hem Okan buruğun hem yönetimin buralarda artık fark yaratmasını bekliyoruz.

Şu fener maçına tam kadro çıksak belkide gençler maçından daha rahat galibiyet alacağız.Bu hep böyle oldu gene olabilir.İyi oyunla mağlupda olabilirz.Sonra gene ıkına sıkına kazanılacak veya puan kaybı yapılacak maçlar.Neden standart böyle devam ediyor maçlarımız.

Okan buruğu savunmak için 18 yaşındaki arda ünyayı çöp yapanlar var.
Daha önce bir dakika süre almayan yusuf için video çekip sanki en büyük sorunumuzmuş gibi yorum yapanlar var.Neymiş futbol uleması yorumculara göre Galatasarayın futbolcusu olmayanlar bugün belli olmuş.Yapma yaaa..
Ahmet gibi adama 6 milyon verip aldıranlara, ısrarla yusuf gibi adamı senelerdir şu takımda tutan okan buruk ve yönetime tek kelime laf etmiyor futbol ulemaları.
Oyuncu bazında Bizim sorunumuz ahmet değil biizim sorunumuz yusuf değil.
Bizim sorunumuz sane bizim sorunumuz sara bizim sorunumuz barış.Bizim sorunumuz osimenin olmayışı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt