Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sagda bir nebze olsun is yapan adami sola cekti. Stoperin bel kemigi olan adami sag beke aldi ve etkinligini bitirdi. Hem stoper ikilisini bozup gol yedirdi. Hem de sagda iyi kotu is yapan sallaiyi sola cekerek hucum etkinligini bitirdi. Saneyi tek basina birakip onun da dengesini bozdu. İste okan burukun ozeti budur.
Solbeke apoyu alacaktın arda'yi da stopere ama genius hocamız yine bir şeyler denedi.

Bok gibi bir takima yenildik. Kadro bahane olamaz. Nasil gol atarız diye hayal bile kuramadım.

Ben aslında tam olarak bundan bahsediyorum. Futbol artık sadece bireysel yeteneklerle değil, güçlü bir takım oyunu ile kazanılan bir oyun. Büyük takımlar birkaç oyuncuya bağlı kalmıyor. Ama her sezon her şeyi birkaç ismin performansına bağlamış durumdayız. Bugünkü maç da bunun en açık örneği oldu.

Tüm oyun planımız Osimhen üzerine kurulmuş. O olmayınca takımın gücü bir anda yarı yarıya düşüyor. Evet, bugün kulübede neredeyse hiç alternatif yoktu, buna bir şey demiyorum. Ama sahaya çıkan ilk 11 kötü bir kadro değildi ki. Bu takımı yenemeyecek seviyede değiliz.

Sorun kadrodan çok oyun planında. Bir oyuncuya bu kadar bağımlı bir sistem olunca işler ters gidiyor.

Defol git yaa

Bıktırdın artık

Defol git yaaa

4 senedir aynı terane

300 milyonluk kadro kuruyoruz beyefendiye

Yaptığı planlamaya bak arkadaş

Çıldırmamak elde değil

Sezonun icine edecen sacma sapan inatlarin yuzunden. 13 kisilik kadro kurdurdun kimseyi dinlemedin. Butun numaran osimhen

Takımı bu maça asla hazırlayamamış net... bir osimhen bir singo yokluğuna bu kadar dağılmak, kalas gibi bir takıma kendi sahanda kendi hatalarınla ittir ittire gol attırmak büyük başarı.
şimdi monaco-atletico-city maçlarından puan almaya çalış bakalım okan efendi.
derbiyi de kaybedersek iyice koparız ligten

Bu maç özelinde 1,88 boy ortalaması olan takıma sürekli uzun şişirmek çok kurnazcaydı ama şansımız yaver gitmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt