Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitmesin diye istifa istiyoruz rengoIstifasini simdi isteyenler sacmalamasin lütfen. Ben de elestiriyorum hocayi ama o kadar da degil.
Hem Avrupa'da hem ligde hala devam ediyoruz. Bisey bitmeden bitti demeyin.
3 şampiyonluk değil mi o?İstifası Galatasaray'a yapılmış en büyük hizmet olacaktır.
Yav senin ne hakkin olacak milletin uzerinde, gereksiz demagoji yapip durma forumda. Soyle populist soylemlerden kacinalim lutfen cok irrite oluyor vallah sanirsin ki Fener gibi yillardir kupa ve sampiyonluklar goremiyor bu taraftar.
Acaba sen Fenerli olsaydin ne yapardin onu merak ediyorum, kesin kendini kopruden asagi atmis olurdun galiba.
Yav Motz baslayacam senin Rose'ina
İstifası Galatasaray'a yapılmış en büyük hizmet olacaktır.
Futbolu bilen, bahanelere sığınmayan ve başarıya aç gözü pek, 12 kişimi oynayacağız yada gidin Ctiy'i tutun gibi saçmalıklar yapmayacak birisi.Yeni hoca adayın kim
Futbolu bilen, bahanelere sığınmayan ve başarıya aç gözü pek, 12 kişimi oynayacağız yada gidin Ctiy'i tutun gibi saçmalıklar yapmayacak birisi.
Taraftar dedigin once taraftarligini bilecek, taraftarin bir kulubun uzerinde hakki falan olamaz cunku kimse seni zorla parani ve zamanini bir kulup icin harca demiyordur. Bu senin bireysel bir tercihin, bugun istesen bu fikrinden donebilirsin ya da duygularini azaltabilirsin baktin bu durum seni mutsuzluga goturuyor.. Insanlar bazen bunu unutuyor ve gereksiz yere cok fanatiklige kapiliyor.Bugün kovulsa
Yerine gelecek td ya da tdler de başarısız olsa
Okanı bugün savunan birisi onun kovulmasını isteyenlere hakkımı helal etmiyorum diyebilir mi diyemez mi
Icardiye ne yapmazdi acaba Terim su durumda
Bu çok harcamanın büyük sorumluluğu yönetimde olmamalı mı? ET varken geçen ilk 2 yıllık süreçte bu paranın 5 te 1 i filandır harcanan.Döneminde harcanan sadece bonservis miktarı 300 milyon euroymuş.
İsterim niye olmasın. Alsınlar arkadaş kiralık filan saçma sapan şeylerle ugrasiyoruz her seneO esnada Dursun
![]()
O değilde senin Melih nerde son zamanlarda aramız biraz iyi oldu sonra uctuO esnada Dursun
![]()
yarı beline kadar sapladılar ona. nasipse yılbaşında gelirO değilde senin Melih nerde son zamanlarda aramız biraz iyi oldu sonra uctu
Israrla gerçekleri görmeyip aynı hataları yapıyoruz.Salih özcan gelseydi onada sövülürdü.Bizim ilk 11’de sıkıntı var.Bunu çözmediğimiz sürece istediğin alternatifi getir hiçbirşey olmaz.Al sara alternatif bazı maçlarda yedek kalıyor.Giriyor ne değişiyor.Yetersiz ve ciddi eleştiriliyor.Salih Özcan gelse senin orta sahana güç katar, rotasyonda elini güçlendirir neyini istemiyorsun renktaş.
Seneyide dusunuyorum alışma süreci geçsin belki tur atlayacaz. Sezon sonu bunlar yine kivranirBuna neden gerek yok çünkü devre arası 3 transferden fazlası inan ki manasız olacak. Çünkü ŞL'de ilk 24'e kalsak bile maksimum şubatta avrupa işi bitecek. Finale çıkacak halimiz yok. 10 numarada Yunus-İlkay ve Sara gerisi için yeterli. Kanatlarda da Barış-Sane ve yeni transfer yer alır. Orta saha 2'li tandeminde sağlıklı ise Lemina-Torreira, rotasyonda Gedson Salih zaten daha ne olsun? Ayrıca Eren'in cezası bitiyor, Singo iyileşiyor. Bekler de normale döner.
Stoper transferine yine gerek yok çünkü o saatten sonra Sanchez oynayamadığında Lemina'yı stopere çekersin, Salih-Torreira veya Gedson-Torreira tandemi kurarsın kafana göre.