Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istifasini simdi isteyenler sacmalamasin lütfen. Ben de elestiriyorum hocayi ama o kadar da degil.

Hem Avrupa'da hem ligde hala devam ediyoruz. Bisey bitmeden bitti demeyin.

Birde 10 no alsinlar genç profil
O esnada Dursun
GMR10VBXwAABDwK.jpg

Yav senin ne hakkin olacak milletin uzerinde, gereksiz demagoji yapip durma forumda. Soyle populist soylemlerden kacinalim lutfen cok irrite oluyor vallah sanirsin ki Fener gibi yillardir kupa ve sampiyonluklar goremiyor bu taraftar.

Acaba sen Fenerli olsaydin ne yapardin onu merak ediyorum, kesin kendini kopruden asagi atmis olurdun galiba.

Yav Motz baslayacam senin Rose'ina

Bugün kovulsa
Yerine gelecek td ya da tdler de başarısız olsa

Okanı bugün savunan birisi onun kovulmasını isteyenlere hakkımı helal etmiyorum diyebilir mi diyemez mi

Bugün kovulsa
Yerine gelecek td ya da tdler de başarısız olsa

Okanı bugün savunan birisi onun kovulmasını isteyenlere hakkımı helal etmiyorum diyebilir mi diyemez mi
Taraftar dedigin once taraftarligini bilecek, taraftarin bir kulubun uzerinde hakki falan olamaz cunku kimse seni zorla parani ve zamanini bir kulup icin harca demiyordur. Bu senin bireysel bir tercihin, bugun istesen bu fikrinden donebilirsin ya da duygularini azaltabilirsin baktin bu durum seni mutsuzluga goturuyor.. Insanlar bazen bunu unutuyor ve gereksiz yere cok fanatiklige kapiliyor.

Bir taraftar olarak store'dan istedigin urunu alabilirsin, takimina destek olursun, bu stadyumda olur, ekran basinda olur, nasil olursa olur.

Takim basarisiz oldugunda uzuntunu ve tepkini gosterirsin, bu kadar.

Biz kulubu yonetmiyoruz, yonetemeyiz de. Ancak duygularimizi yansitabiliriz belirli bir yere kadar. Bizim tapulu malimiz olsa farkli konusabilirdim ama oyle bir durum soz konusu degil elbet.

Yoksa zamaninda Lucescu gibi hocayi gonderip yerine tekrar Terim'i getirdik mesela, kulup yillardir kendine gelemedi. Geriye donup bakip konusmak kolay bunu demek istiyorum.

Yarin ne olacagini bilemeyiz, belki OB'den sonra baska bir hoca gelecek ve takim daha iyi olacak. Belki daha kotu olacagiz. Futbol boyle birsey.

Icardiye ne yapmazdi acaba Terim su durumda

Hiçbir şey yapmazdı. Devir değişti. 90'lardaki TD'lik kalmadı, adam yönetimi dediğimiz şey değişti, sporu geç insan yönetimi, insan ilişkileri vs başka bir yöne evrildi. Aynısı basketbol için de geçerli. İnsanlar da aynı şekilde. Bundan 20-30 sene öncesini referans alıp bugünü tartmaya kalkarsan çok fena yanılırsın.

Sonsuza kadar burada kalmayacak ve işte o ayrıldığı gün ne kaybettiğini anlayacak.

Bilgisayar oyunu gibi bir hayat yaşıyor şu anda. Ün, şöhret, para ve sınırsız bütçe ile futbol takımı yönetmek. 35 milyon euro bedel ile sağ bek aldıracağı bir takımdan hocalık teklifi alırsa eğer işte o zaman biz doğru yaptık diyebileceğiz.

Ben hep arkasında destekçiyim ve domestic manada dünya üzerinden ondan iyisi olduğunu düşünmüyorum lakin bir de hayatın getirdikleri var ve kimse bu kulüpte şu tip özgürlüğe ulaşamadı şu ana kadar haliyle Okan hocada ulaşmamalı ve bunun bir sınırı olmalı.

Tüm olan bitenden sonra ben Ocak'ta "planlama" yapacağım diyemiyor olman lazım nasıl ki Fatih Terim, Ocak ayına kadar gemiyi limana yanaştıracağım dediği için taşlandıysa Okan hocada taşlanıyor olmalı.

Bu işin sonu kötü.

Salih Özcan gelse senin orta sahana güç katar, rotasyonda elini güçlendirir neyini istemiyorsun renktaş.
Israrla gerçekleri görmeyip aynı hataları yapıyoruz.Salih özcan gelseydi onada sövülürdü.Bizim ilk 11’de sıkıntı var.Bunu çözmediğimiz sürece istediğin alternatifi getir hiçbirşey olmaz.Al sara alternatif bazı maçlarda yedek kalıyor.Giriyor ne değişiyor.Yetersiz ve ciddi eleştiriliyor.
İlk 11 doğru olursa oyundaki sıkıntıları en aza indirisen o basit hataları yapmazsan evet rotasyonda salihi koyarsın sırıtmaz.Ama şu kadroya ve bu oyuna alternatif salihide koysan hiçbirşey değişmez.
Hepsini geçtim oyun anlayışında çok büyük sıkıntılar var.Saha yerleşiminde çok büyük sıkıntı var.Bu konuda en az okan buruk kadar hatalıdır bu oyuncular .Sahadaki oyuncular vurdumduymaz ve taktik disiplin sıfır.Böyle amatörce hataların başka açıklaması yok.

Buna neden gerek yok çünkü devre arası 3 transferden fazlası inan ki manasız olacak. Çünkü ŞL'de ilk 24'e kalsak bile maksimum şubatta avrupa işi bitecek. Finale çıkacak halimiz yok. 10 numarada Yunus-İlkay ve Sara gerisi için yeterli. Kanatlarda da Barış-Sane ve yeni transfer yer alır. Orta saha 2'li tandeminde sağlıklı ise Lemina-Torreira, rotasyonda Gedson Salih zaten daha ne olsun? Ayrıca Eren'in cezası bitiyor, Singo iyileşiyor. Bekler de normale döner.

Stoper transferine yine gerek yok çünkü o saatten sonra Sanchez oynayamadığında Lemina'yı stopere çekersin, Salih-Torreira veya Gedson-Torreira tandemi kurarsın kafana göre.
Seneyide dusunuyorum alışma süreci geçsin belki tur atlayacaz. Sezon sonu bunlar yine kivranir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt