Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Taraftar dedigin once taraftarligini bilecek, taraftarin bir kulubun uzerinde hakki falan olamaz cunku kimse seni zorla parani ve zamanini bir kulup icin harca demiyordur. Bu senin bireysel bir tercihin, bugun istesen bu fikrinden donebilirsin ya da duygularini azaltabilirsin baktin bu durum seni mutsuzluga goturuyor.. Insanlar bazen bunu unutuyor ve gereksiz yere cok fanatiklige kapiliyor.
Bir taraftar olarak store'dan istedigin urunu alabilirsin, takimina destek olursun, bu stadyumda olur, ekran basinda olur, nasil olursa olur.
Takim basarisiz oldugunda uzuntunu ve tepkini gosterirsin, bu kadar.
Biz kulubu yonetmiyoruz, yonetemeyiz de. Ancak duygularimizi yansitabiliriz belirli bir yere kadar. Bizim tapulu malimiz olsa farkli konusabilirdim ama oyle bir durum soz konusu degil elbet.
Yoksa zamaninda Lucescu gibi hocayi gonderip yerine tekrar Terim'i getirdik mesela, kulup yillardir kendine gelemedi. Geriye donup bakip konusmak kolay bunu demek istiyorum.
Yarin ne olacagini bilemeyiz, belki OB'den sonra baska bir hoca gelecek ve takim daha iyi olacak. Belki daha kotu olacagiz. Futbol boyle birsey.
İşte yanlış düşünüyorsun gel ispatlıyım
Seçimlerde iktidara oy verenler yüzünden vermeyenler kötü bir hayat yaşıyor,peki devlet sana zorla benim vatandaşım ol diyo mu yoo demiyo,beğenmiyosan çık vatandaşlıktan,bir sürü başka ülke var vatandaşı olabileceğin beğenmiyosan üzülüyosan git ol niye kötü bir hayat yaşıyorsun ki,niye hakkıma giriyolar diyesin ki,niye onlar yüzünden böyleyiz diyosun ki
Böyle bir değerlendirme şekli yok
Ben avrupada başarılı olmak istiyorum,ligde iyi oyunla şampiyon olmak istiyorum,transferde bu kadar karavana atmak istemiyorum,salak yerine konmak istemiyorum,kadroda niye kaldığı belli olmayıp listeye bile yazılmayan kazımcan için avrupada oynatamıyorum bahanesi duymak istemiyorum,süre bile vermediği metehana yenilince eksiğim demesine anlam veremiyorum,bu kadar paranın çarçur edilmesine karşı çıkıyorum,buna engel olanlar da farkında olarak ya da olmayarak hakkıma girmiş oluyor,yarın bir önceki mesajda dediğim şey gerçekleşir yerine gelen/gelenler bundan da başarısız olur okanı savunanlar da şimdi eleştirenlere hakkını helal etmeyebilir,neticede biz de gelmeyen başarıyla onun üzülmesine dolaylı yoldan sebep olmuş olacağız
Anlamışko