Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol aklımız kendisiymiş. bence bu planlamaya futbol akılsızlığı desek daha doğru.

akıllı olan insan her sene aynı hataları yapmaz

2. hafta ilk sen küfür edersin.
3.hafta seyirci ile kavga ederim beni döverler
Sen dar kadro yapmazsin diye dusunuyorum. Geniş kadroyla başarılı olmaman imkansız hele ligde. Eminim teknik taktik seviyen daha iyidir. Durmadan uzun top attirmazsin

Sen dar kadro yapmazsin diye dusunuyorum. Geniş kadroyla başarılı olmaman imkansız hele ligde. Eminim teknik taktik seviyen daha iyidir. Durmadan uzun top attirmazsin
Misal kulübede arkadan sen sesleniyorsun taraftar olarak şunu yap bunu yap diye. Dönüp arkama ''Sana mı sorcam yaprak'' diye cevap verebilirim.

Hansi flick 2 senede total 90m euro harcatmış takımı,kadroyu,oyunu görüyosunuz

Bizimki sadece bu yaz 150 m euro harcattı takım,kadro,oyun ortada

Sakın orda la masia var demeyin 4 senedir takımın başında kendisi 1 tane bile topçu çıkaramadı şans bile vermedi

4 sene boyunca kurşun kalemin üzerine düşüp eğitsen en kötü sağbek solbek rotasyonu oluştururdun

Tek bildiğin osimeni alın,icardiyi alın,sançez gelsin,fabian ruizden aşağısını istemem,30m dan aşağı sağbekle oynamam,scout denemesi yaparsam en az 20 m luk yaparım,kalecim 30m olmalı

Allahın disiplinsiz tembel işbilmez savurganı seni
Okan Buruk takıma geldiğinde takım böyle olsaydı hiç para harcamazdı usta.

Tedesco gibi kıytırık bir hoca tarafından ağır yenilgiye uğratılmakta bu sezon. Hocayı sever sayarız ama artık bir kendine gelmesi lazım. Derbi kazanamıyoruz resmen. Karşımızda rakip olsa neyse. Bjk ve Fb'yi toplasan bizim kadro kalitesine yaklaşamaz.

Ben mi yanılıyorum yahu bilen varsa lütfen söylesin. Senede kaç tane ağız tadıyla maç izliyoruz. Bir elin parmaklarını geçmiyo. Hani rakiplerimiz cok güçlü olur anlarım da oynadığımız takımlar seviyemizi bırak 3 alt ligimiz seviyesinde. Sen bu takımlara karşı dominasyon sağlayamıyosun. Ligin sonuncusu ile maç yapıyoruz karşıda real madrid var gibi maç izliyoruz evinde zar zor yeniyosun. Böyle hocalığı herkes yapar. Elinde en kral malzeme var daha tuzunu atmayı bilmiyosun nasıl lezettli bir yemek yapıcaksın ki. 350m euroluk takımın oynayacağı futbol bu değil kardeşim. Kimse beni kandıramaz ben görüyorum sahada olan saçmalıkları.
hansi filik veya kloop gelsin 3 sene üst üste şampiyon olamaz. İlk yıl şampiyon olamasın hoca değilmiş bu kloop denir.
Nasıl bir hoca hayaliniz var oturun yazın.

Zevkli futbol oynayalım ama 3. olalım okey mi?
Alt yapıdan oyuncu çıkaralım ama 6. olalım okey mi?
Her sene şampiyon olalım ama vs vs yazın bilelim.
Siz hoca değil süpermen arıyorsunuz.
Tüm maçları kazansın, şampiyonlar liginde herkesi yensin, alt yapıdan oyuncu çıkarsın, zevkli futbol olsun herhangi mi bir beraberlik bile almasın

hansi filik veya kloop gelsin 3 sene üst üste şampiyon olamaz. İlk yıl şampiyon olamasın hoca değilmiş bu kloop denir.
Nasıl bir hoca hayaliniz var oturun yazın.

Zevkli futbol oynayalım ama 3. olalım okey mi?
Alt yapıdan oyuncu çıkaralım ama 6. olalım okey mi?
Her sene şampiyon olalım ama vs vs yazın bilelim.
Siz hoca değil süpermen arıyorsunuz.
Tüm maçları kazansın, şampiyonlar liginde herkesi yensin, alt yapıdan oyuncu çıkarsın, zevkli futbol olsun herhangi mi bir beraberlik bile almasın
Yav sanki mucize yaratmış gibi konuşuyorsun. Okan burukun bunlardan ne üstünlüğü varda 3 kere şampiyon oldu. Her Lig maçının yüzde 75 inde eziyet çekiyoruz yenerken bile bu dogru

Yav sanki mucize yaratmış gibi konuşuyorsun. Okan burukun bunlardan ne üstünlüğü varda 3 kere şampiyon oldu. Her Lig maçının yüzde 75 inde eziyet çekiyoruz yenerken bile bu dogru
Okan buruk 3 senedir kırmadığı rekor yapmadığı iş kalmadı. 3 senedir feneri ezim ezim eziyor, fener twitter hesabında direkt onu hedef almalarının sebebi de bu.
Okan buruktan önce 75 puan şampiyon olunuyordu, şimdi 90 alan yandım allah diyor hoca gönderiyor.
Evet okan buruk mucize yaratıyor. Evet transferi veya alt yapıyı düzeltemiyor çünkü her insanın bir kapasitesi var. Bu yönetimle bu kadrolarla bu kadar

06/09/2025

Okan Buruk: "Çok güçlü, çok kalabalık ve çok değerli bir takım oluşturduk. İstediğimiz bütün oyuncular alındı, çok güçlü bir kadro oluşturduk. Artık top bende, bundan sonrası bende."

bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyon olabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt