Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocayı bu açıklamasından dolayı eleştirmekle beraber takdir ediyorum

Bundan sonra top bende diyecek büllük çoğu TD'de yoktur bu da ayrı konu

hansi filik veya kloop gelsin 3 sene üst üste şampiyon olamaz. İlk yıl şampiyon olamasın hoca değilmiş bu kloop denir.
Nasıl bir hoca hayaliniz var oturun yazın.

Zevkli futbol oynayalım ama 3. olalım okey mi?
Alt yapıdan oyuncu çıkaralım ama 6. olalım okey mi?
Her sene şampiyon olalım ama vs vs yazın bilelim.
Siz hoca değil süpermen arıyorsunuz.
Tüm maçları kazansın, şampiyonlar liginde herkesi yensin, alt yapıdan oyuncu çıkarsın, zevkli futbol olsun herhangi mi bir beraberlik bile almasın
Şimdi bu yazdığında mantik varmı sence? Ben bunun neyine cevap veriyim?
Diyosun ki Flik Kloop gelse 2 yıl üst üste şampiyon yapamaz. Bu bilgiye nasıl ulaştın? Medyumlarla filan mı bir arkadaşlığın var anlamadım. Ben 4 yıldır yaşanan olayları anlatıp çıkarım yapıyorum sen yaşanmamış şeyleri kahin gibi tahmin ediyosun. Kim sana söyledi dediğin elit hocalardan biri gelse şampiyon yapamaz diye? Superman istiyomuşuz ahaha sen bence ne yazdığını bile bilmiyosun. Savuncam derken saçmalamışsın. Hemde sağlam saçmalamışsın. Artık savunmaya çalışırken kahinlik yapıyorsunuz siz. Olmayan olayları anlatıyonuz.

bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyon olabiliriz.
Eğer kadro bütün maçları kazanmaya vakıf olmasa kimse bunu beklemezdi bence. Ayrıca eskiden de lig böyleydi. Anadolu kulüpleri cok zayıftı tepedekiler neredeyse tüm maçlarını alırdı daha az puan kaybeden şampiyon olurdu. Son olarak bizimde asla bukadar pahalı kadromuz olmamıştı ancak oynadığımız oyun bin kat daha iyidi. Yine bir dip not fener tarihinin en leş kadrolarını Ali Koç ile kurdu.

Şimdi bu yazdığında mantik varmı sence? Ben bunun neyine cevap veriyim?
Diyosun ki Flik Kloop gelse 2 yıl üst üste şampiyon yapamaz. Bu bilgiye nasıl ulaştın? Medyumlarla filan mı bir arkadaşlığın var anlamadım. Ben 4 yıldır yaşanan olayları anlatıp çıkarım yapıyorum sen yaşanmamış şeyleri kahin gibi tahmin ediyosun. Kim sana söyledi dediğin elit hocalardan biri gelse şampiyon yapamaz diye? Superman istiyomuşuz ahaha sen bence ne yazdığını bile bilmiyosun. Savuncam derken saçmalamışsın. Hemde sağlam saçmalamışsın. Artık savunmaya çalışırken kahinlik yapıyorsunuz siz. Olmayan olayları anlatıyonuz.
Mourinho
Mancini

Sadece bu ikisi yeterli bir örnek. Bize hayali hoca anlatmayın. Verin örnek şu adam gelsin bu adam başarılı olur şampiyon yapar diyin. 3 yıl üst üste Şampiyon hocaya demediğinizi bırakmadınız gelen yabancı hoca 3 ay dayanamaz. Xabi Alonso orada gelsin başarılı olur diyor musun açık açık yaz

Mourinho
Mancini

Sadece bu ikisi yeterli bir örnek. Bize hayali hoca anlatmayın. Verin örnek şu adam gelsin bu adam başarılı olur şampiyon yapar diyin. 3 yıl üst üste Şampiyon hocaya demediğinizi bırakmadınız gelen yabancı hoca 3 ay dayanamaz. Xabi Alonso orada gelsin başarılı olur diyor musun açık açık yaz
Halen devam ediyor varsayımlara Gerets i neden yazmadın? Kalli yi Souness ı daha da var yaziyim mi? Bide Morinho diyosun :)
Morinho kimin hocası kardeşim senin ne dediğini anlayamayorum. Zorlama artık boş yere bırak. Ben senle tartışmak istemiyorum sen iflah olmayan kesimdensin. Biatçılık böyle işte kusura bakma. Daha neyi savunduğunu bilmiyosun ki :(

Halen devam ediyor varsayımlara Gerets i neden yazmadın? Kalli yi Souness ı daha da var yaziyim mi?
Geretsi de yazarım hepsini yazarım son 20 yılda şampiyon olmuş yabancı hoca yok.
Sen de kahinlik yap, şu hoca gelir bizi 5 sene üst üste şampiyon yapar avrupada şöyle başarılı olur yaz. Yazamazsın sen de biliyorsun ki söyleyeceğin adam 2 seneye fenere bjk gelip rezil olabilir. Sizin hayal ettiğiniz hoca falan yok.

Ben sana bir iddiada daha bulunayım Okan Buruk takımın başında 20 sene kalırsa 15 kez şampiyon yapar, 5 kez yapamadığı dönemde ilk yapamayışında gönderirsen gelecekteki şampiyonlukların da gider

Geretsi de yazarım hepsini yazarım son 20 yılda şampiyon olmuş yabancı hoca yok.
Sen de kahinlik yap, şu hoca gelir bizi 5 sene üst üste şampiyon yapar avrupada şöyle başarılı olur yaz. Yazamazsın sen de biliyorsun ki söyleyeceğin adam 2 seneye fenere bjk gelip rezil olabilir. Sizin hayal ettiğiniz hoca falan yok.

Ben sana bir iddiada daha bulunayım Okan Buruk takımın başında 20 sene kalırsa 15 kez şampiyon yapar, 5 kez yapamadığı dönemde ilk yapamayışında gönderirsen gelecekteki şampiyonlukların da gider
Ben neden kahinlik yapiyim? Bunun neyine cevap verilir ki? Sen doğmamış cocuğa donu biçmişsin. Ben ise sahadakini anlatıyorum. Dediğim gibi biatçılık böyledir. Kusura bakma kardeşim ama siz iflah olmazsınız hepiniz kötü oyundan sonra rezilliklerden sonra kafanızı kuma gömüyonuz. Bir süre sonra aklınıza saçma bir fikir geliyo ortaya çıkıyorsunuz. Bu bana bir kesimi hatırlatıyo ülkede de neyse. Önce elinizde somut bişey olsun. Bak hepsi çürüdü şimdide kahinlik peşindesiniz. Dediğim gibi iflah olmayacak kesimle mantıksız tartışmalara girmeye lüzum yok.

Ben neden kahinlik yapiyim? Bunun neyine cevap verilir ki? Sen doğmamış cocuğa donu biçmişsin. Ben ise sahadakini anlatıyorum. Dediğim gibi biatçılık böyledir. Kusura bakma kardeşim ama siz iflah olmazsınız hepiniz kötü oyundan sonra rezilliklerden sonra kafanızı kuma gömüyonuz. Bir süre sonra aklınıza saçma bir fikir geliyo ortaya çıkıyorsunuz. Bu bana bir kesimi hatırlatıyo ülkede de neyse. Önce elinizde somut bişey olsun. Bak hepsi çürüdü şimdide kahinlik peşindesiniz. Dediğim gibi iflah olmayacak kesimle mantıksız tartışmalara girmeye lüzum yok.
Hangi kötü oyundan bahsediyorsun, üst üste 3 sene şampiyon, 4. yılda en büyük favori şampiyonlar liginde ilk 24. Ne istiyorsun açık yaz diyorum hala goy goy yapıyorsun. Bir de mantık diyorsun 🤣 ne mantığı suyun karşı tarafında olsa okan buruğu heykeli kadıköy boğası yerinde duruyordu

Galatasaray ın kuruluş amacı hedefi nedir buna bir bak anlarsın dicemde anlayamazsın biata devam. Sen Okan hocanla kievlere elenmeye devam et. Kiev senden daha iyi kadroya sahip nede olsa. Rigas hele dünya kulübü. Leş kabız futbol izlemek size müstehak. Anca 350m kadro ile ligde şampiyon olmayı översin oda zar zor.

Adamın avrupada rezil etmediği an yok nesi başarılı yav. Kici kirik ligde takimlari zar zor yeniyoruz bu kadroyla. Şampiyon oluyormuş helal olsun 300 milyon Euro'luk takimla şampiyon yapmış bizi. Kimseye bu bütçeler verilmedi.

Hamza Hamzaoğlu baya büyük adammış. Adam leş gibi kadroyla 3 kupa almisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt