Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde gülüyor çok komik

Yeni diyorki yedekte sesini çıkartmayacak elit vasat oyuncu alacağım diyor

Sever sayarız, lakin artık vakit gitmek vakti, doğru zamanda bırakmasını bilmek lazım, fecaat ötesi bir sene geçiriyor, herkesin nefretini %100 kazanmadan git, gelmesini istedik şimdi gitmesini istiyoruz, haydi Abbas, vakit tamam.

Oha ben bunu görmedim, yahu rakip savunmayı takım oyuncu,hücum setleri ile topu hızlı çevirme ,savunma arkası koşular,kanattan üçgenlerle sıfıra inip içeriye topu göndermek vb ile açarsın bu açıklamanın aynısını USG maçından sonra da yapmıştı,daha önce de ligde puan kaybına tahammülümüz yok ondan rotasyon yapamıyoruz demişti, yahu 2-3 oyuncuyu dinlendirsen anadolu takımını yemeyecek miyiz?(yedekte adam varken ki durumlarda da rotasyon yapmadık onun için diyorum) o zaman ben şu 2 soruyu sorarım 1- hocam bir sistemin yok mu da 1-2 oyuncu rotasyon yapınca puan kaybından çekiniyorsun? 2- sistemin varsa tüm süperstarlar olmadan yemeyecek kadar güvenmiyor musun sistemine?

yahu kafayı yiyecem,kapalı savunma kaliteli ayaklarla mı açılıyor sadece? ben mi yanlış anlıyorum arkadaşlar adam resmen ''ben oyuncu bazlı,oyundan ziyade kadro gücüne inanan bir hocayım'' demiyor mu? bu açıklamalar bunun itirafı değil mi?

Glasner ile söz kesilmeli sezon sonu da şampiyon olalım olmayalım yollar ayrılmalı.

Sana bu saatten sonra 100.000 Euro bile harcanıp oyuncu alınsa israftan başka bir şey olmaz

şurdaki tek işe yarar transfer osimhen o da piyango vurdu ağlıyorum 2 senede kulübün içini boşalttı

Ekran görüntüsü 2026-01-18 082710.webp

Ekran görüntüsü 2026-01-18 082724.webp

100 kere yazdık Okan hocaya sağ sol bek tercihini bırakmayın diye kimi alsak elimizde kaldı ucuza yolladık dün Kazımcan girdi oyuna oyun hareketlendi
Senin orta sahan yok Berkan’ı yolluyorsun oyun planın yok senin oyuncu istiyorsun hala
Barış geçecek attıracak sane şapkadan tavşan çıkaracak ki gol atacagız
Bu maçtan sonra da hakeme konuşuyorsun zaman için ne yaptık ki oyun olarak

Boş topçulara büyük paralar verdirecek teknik direktör, iyi genç futbolcuyu ikna edemiyorlar değil aslında yedek kulübede oturacağı için genç oyuncular gelmek istemiyor vizyon sıfır

Boş topçulara büyük paralar verdirecek teknik direktör, iyi genç futbolcuyu ikna edemiyorlar değil aslında yedek kulübede oturacağı için genç oyuncular gelmek istemiyor vizyon sıfır
Adam sesini cikarmayacak yedeğe oturtacak oyuncu istiyor. Sonra elit oyuncu diye zirvaliyor. Bundan bir halt olmaz.

Buradan virajı alabilecek miyiz çok merak ediyorum. Zira bir teknik adamın 4. senesinde kendisini bu kadar zora sokacak hamleler yapması inanılmaz. Velhasıl zaman gösterecek.

Adam sesini cikarmayacak yedeğe oturtacak oyuncu istiyor. Sonra elit oyuncu diye zirvaliyor. Bundan bir halt olmaz.
Bir an önce kurtulmak lazım cidden kabak tadı verdi, Hamza hamzaoğlu da şampiyon oldu yıldız taktı bize vizyonlu genç oyuncu yetiştirebilen disiplinli bir hoca laızm

Takımın problemi 4'lü savunmada olması. Ve dün maçta bunun farkına dahi varmadın hocam.

4'lü savunmada problemin olmasını şöyle açıklayayım; Okan hoca beklerin orta sahada kademeye girmesini, uygun olursa da ceza sahasına koşu atmasına istiyor. Bu günümüzde bir çok büyük takımın yaptığı ve fayda aldığı bir şey. Ama bunu ne Eren yapabiliyor, ne de maalesef Sallai.

Dikkat edin şunu göreceksiniz, ceza sahasına yakın kritik yerlerde top ya Sallai ya da Eren'e geliyor ve pozisyon ölüyor. O topun orada Eren'e falan değil, yaratıcı bir hücumcuya gelmesi gerekir halbuki.

Neyse acilen bu yapmaya çalıştığı şeyden vazgeçmeli.

Tek adama dayana dayana götürdü. Yıllardır kabak gibi ortada iyi bir hoca olmadığı. Neyse. CL maçından sonra da dinleriz sayın hocamı. Anca bahane dinliyoruz.

Bir yandan yönetim istifa diyorum saha içi sorunlar için, ancak bu okan kimi istediyse alıyolar. Yönetimin pasif oluşu saha dışında taraftarı ezdirmesi zaten istifa sebebi. Ancak ;

Bizim sorunumuz bu okan buruktur. Buraya gelen çoğu topçu 1 ay sonra ptt 1. lig topçusuna dönüyor, bu tesadüf değil.

-3 senedir takımın ne oynadığı belli değil
-1-2 büyük avrupa takımı dışında avrupada iyi oynadığımız maç yok.
-Ligde anadolu takımlarını yeniyor ve derbi kazanıyor diye bu kulüpte tutuldu, son dönemde takım içi uyumsuzluklar ve kadro kontrolünü kaybetmesiyle oda elinden gitti.
-Gs'nin kasası boşaldı 3 senede, her sene buna bir çöp bek transferi yapıp eğlendiriyoruz.
- Orta sahayı koca 3 sene Torreira'ya bıraktı, adam her maç 75 lerde kendini yere bırakıyor artık nefesi kalmadı. Koca Gs'yi orta sahasız beksiz bıraktı.

Çok geç olmadan bu adamı göndermeliyiz. Bu camianın dinamiklerini bilen eldeki oyuncu kadrosu ile tekrar bizi havaya sokacak bir teknik direktör lazım. Bu isimde herkesin malumu, yoksa bir sezon çöpe gitmek üzere.

Adam en olmayacak oyuncuları aldırmaya çalışıyor. Sonrada transfer zor iş ikna olmuyorlar diyor. Gardi filan konuşsa eminim, bir çok oyuncu ile anlaşılıyor ama bu, illa şu olacak illa bu olacak dediği için olmuyor.

- hakem maci devamli durdurur
- uzatmalar az verilir
- olimpiyat stadinda mac oynanmaz
- hava cok yagmurluydu

herseye bir bahanen var herseye , herseyde suc var bir sende yok

Simdi de bosuna oyuncu bakma ''12 kisi mi oynatacaksin takimi''

3 sene boyunca çok kritik virajlara girdik ama Okan hocada döneceğiz özgüvenini görüyorduk. Sadece hocada değil, oyuncularda da vardı bu.

Şimdi ise durum böyle değil. Bu mental çöküşün veya bu aşırı formsuzluğun sebebini merak ediyorum.

Aynı zamanda Okan hoca bu sene Ajax maçından sonra sanki alçıya alınmış gibi, TD'lik değil sadece oyunculara sahaya çıkın diyen birisine dönüştü. En ufak dokunuş yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt