Bu sene ozelinde bende cok elestirdim cok hata yapti ama 3 senedir sampiyon yapan hocada Okan Buruk degil mi ? Ne cabuk unutuldu 13. oldugumuz sezon. Su an hala lideriz yaristayiz. Bu kadar motivasyon kaybini camia olarak ben kabul edemiyorum. Simariklik geliyor bana acikcasi.
Okan Hoca taktik anlaminda yetersiz kaliyor B plani olmuyor cogu zaman. Net sekilde yardımcı antrenörlerinin guncellemek lazim. Riera gibi 1 tane yardimcisi olsa bence durum cok daha farkli olabilir.
Okan Buruk gidince kim gelecek mesela ? En son sampiyon oldugumuz yabanci teknik direktor Eric Gerets 20 sene oldu nerdeyse. Okan Buruga verilen butce imkan hic bir teknik direktore verilmedi belkide bu dogru ama oda 3 sene sampiyon yapti takimi. Kim gelse sampiyon yapardi diyemezsiniz dinamikler oyle islemiyor maalesef. Okan Buruk bu ligin dinamiklerini iyi bilen biri ama bu sene ozellikle kriz yonetiminde sinifta kaldi.
Ayrica cok onemli bir nokta var bu takima Fatih Terim gibi bir sportif direktor lazim. Okan Buruk transferlerle bile kendisi ilgileniyor cogu zaman ikna etmek icin. Bu adamin isi sahaya odaklanmak transferi yoneticiler yapacak. Erden Timur aradaki baglantiyi iyi kuruyordu. Takimda su an futbolcularin motivasyon kaybinida buna bagliyorum acikcasi. Orayi yonetecek floryada yatip kalkacak futbolcularla abi kardes iliskisi kuracak bir figur yok su an.