Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav izlemedim ama okudugum anektodlarda su dikkatimi cekti

"Transfer baslayinca bakacagiz" diyor bir yerde u23 kontenjani falan soruldugunda...

Transfer basladi basladi. Epey oldu hatta hoca. Bu kadar tek hedefe kitlenilmis olamaz. Yani u23 ya da yedekleme kismi mumkun degil - hadi bi tane CL de oynayan adama taktin diyelim, e kuluben??

3 senelik surecte bir noktada ne kadar sansli oldugunuda kanitliyor. Derbi cozen, elindekini stratejik kullanan adamdan rehavet icinde yuzup takilan bir profile donustu nerdeyse gozumde.

Yav izlemedim ama okudugum anektodlarda su dikkatimi cekti

"Transfer baslayinca bakacagiz" diyor bir yerde u23 kontenjani falan soruldugunda...

Transfer basladi basladi. Epey oldu hatta hoca. Bu kadar tek hedefe kitlenilmis olamaz. Yani u23 ya da yedekleme kismi mumkun degil - hadi bi tane CL de oynayan adama taktin diyelim, e kuluben??

Geçen sene transfer sezonunda Avrupa’ya kadro bildirmek için 10 gün falan kalmışken önümüzde daha 1 aylık süreç var dediğini de gördük
Hatta kadro bildirimine 3-4 gün kala taraftar çok aceleci davranıyor dediğini bile duyduk

Okan’ın kafa tamamen partilerde takılı kalmış

Bu sene ozelinde bende cok elestirdim cok hata yapti ama 3 senedir sampiyon yapan hocada Okan Buruk degil mi ? Ne cabuk unutuldu 13. oldugumuz sezon. Su an hala lideriz yaristayiz. Bu kadar motivasyon kaybini camia olarak ben kabul edemiyorum. Simariklik geliyor bana acikcasi.

Okan Hoca taktik anlaminda yetersiz kaliyor B plani olmuyor cogu zaman. Net sekilde yardımcı antrenörlerinin guncellemek lazim. Riera gibi 1 tane yardimcisi olsa bence durum cok daha farkli olabilir.

Okan Buruk gidince kim gelecek mesela ? En son sampiyon oldugumuz yabanci teknik direktor Eric Gerets 20 sene oldu nerdeyse. Okan Buruga verilen butce imkan hic bir teknik direktore verilmedi belkide bu dogru ama oda 3 sene sampiyon yapti takimi. Kim gelse sampiyon yapardi diyemezsiniz dinamikler oyle islemiyor maalesef. Okan Buruk bu ligin dinamiklerini iyi bilen biri ama bu sene ozellikle kriz yonetiminde sinifta kaldi.

Ayrica cok onemli bir nokta var bu takima Fatih Terim gibi bir sportif direktor lazim. Okan Buruk transferlerle bile kendisi ilgileniyor cogu zaman ikna etmek icin. Bu adamin isi sahaya odaklanmak transferi yoneticiler yapacak. Erden Timur aradaki baglantiyi iyi kuruyordu. Takimda su an futbolcularin motivasyon kaybinida buna bagliyorum acikcasi. Orayi yonetecek floryada yatip kalkacak futbolcularla abi kardes iliskisi kuracak bir figur yok su an.

Geçen sene transfer sezonunda Avrupa’ya kadro bildirmek için 10 gün falan kalmışken önümüzde daha 1 aylık süreç var dediğini de gördük
Hatta kadro bildirimine 3-4 gün kala taraftar çok aceleci davranıyor dediğini bile duyduk

Okan’ın kafa tamamen partilerde takılı kalmış
Sinavina 1 ay varken son gun 6 7 saat bakip isi kismen sansa birakan ogrenci gibi profile donustu.

Yonetimi de unutmuyorum, tam onlarin istedigi profil aslinda. Millet yuklenecek edecek sonunda da kendilerini kurtarmak icin ilk hocayi yakacaklar. Orda da dertlerimiz buyuk.

Bu kadar bolluk icinde nasil bu hallere sokuyorlar kendilerini inanilmaz bir sey.

Bu sene ozelinde bende cok elestirdim cok hata yapti ama 3 senedir sampiyon yapan hocada Okan Buruk degil mi ? Ne cabuk unutuldu 13. oldugumuz sezon. Su an hala lideriz yaristayiz. Bu kadar motivasyon kaybini camia olarak ben kabul edemiyorum. Simariklik geliyor bana acikcasi.

Okan Hoca taktik anlaminda yetersiz kaliyor B plani olmuyor cogu zaman. Net sekilde yardımcı antrenörlerinin guncellemek lazim. Riera gibi 1 tane yardimcisi olsa bence durum cok daha farkli olabilir.

Okan Buruk gidince kim gelecek mesela ? En son sampiyon oldugumuz yabanci teknik direktor Eric Gerets 20 sene oldu nerdeyse. Okan Buruga verilen butce imkan hic bir teknik direktore verilmedi belkide bu dogru ama oda 3 sene sampiyon yapti takimi. Kim gelse sampiyon yapardi diyemezsiniz dinamikler oyle islemiyor maalesef. Okan Buruk bu ligin dinamiklerini iyi bilen biri ama bu sene ozellikle kriz yonetiminde sinifta kaldi.

Ayrica cok onemli bir nokta var bu takima Fatih Terim gibi bir sportif direktor lazim. Okan Buruk transferlerle bile kendisi ilgileniyor cogu zaman ikna etmek icin. Bu adamin isi sahaya odaklanmak transferi yoneticiler yapacak. Erden Timur aradaki baglantiyi iyi kuruyordu. Takimda su an futbolcularin motivasyon kaybinida buna bagliyorum acikcasi. Orayi yonetecek floryada yatip kalkacak futbolcularla abi kardes iliskisi kuracak bir figur yok su an.
Yok o değil. Bu takımı Cevat Güler de şampiyon yaptı; hamza hamzaoğlu da. Abi kardeşlik gibi primitif şeyle düzeleceğini sanıyorsun ama hiçbir şey olmayacak. Abi kardeş ne ya boşuna Avrupa'da rezil olup gelmiyoruz. Premier lig kulupleri ve PL dışındaki en iyi 10 kulüp hariç en çok para harcayıp böyle kadro kurduran; avrupa'da rezil eden adama hala arka çıkıyorsunuz ya pes. Şampiyonlukmuş...yemin ederim şikeciler üzülüyor diye seviniyorum şu kıytırık ligin şampiyonluguna. Yoksa umrumda değil

Dün maç sonrası kadar maç öncesi yaptığı açıklama da bayağı komikti aslında.

Olimpiyat ve Fethiye stadyumlarında maçın içine girmek işimizi zorlaştırıyor stad atmosferinden dolayı gibi yine bahane cümleleri sarfetti sonra gitti evinde puan bıraktı.

Halen istifa etmedi mi bu arkadaş

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Halen istifa etmedi mi bu arkadaş

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Etmemesi lazim.
O hesap o kadar kolay degil "olmadi hadi bye" olmaz sezon ortasinda.

Sportif as basta olmak uzere (zaten yonetimin aslari orada) ve teknik ekip sezon sonucunda temizlenmelidir. Simdi degil.

Sampiyon olsak bile bu refleksi gostermemiz lazim.

Bence insanları Okancı şuncu buncu diye etiketleyip nefret kusmayın. Hadi diyelim ki burada 1000 kişi sabah akşam Okan Buruk'a tapsın, bu neyi değiştirir..

Yani hayata gerçekten ya siyah ya beyaz gözüyle bakıyorsunuz, biraz da gri noktada durmak lazım.

Bir de bence öfkenizi birbirinizden çıkarmayın. Gerçekten koca koca insanlarız yau, ne kavgaya ne birbirinizi kırmaya değmez.

Aynen
Senden daha pahali takimlara kök söktürdügünü yazmayi unutmussun ama

renktaş tamam da galatasaray 13. olduğu sene 3 kuruşluk takımla da barcelonaya filan kök söktürdü

şu maliyetlere kök söktürmek yetmez

biz liverpoola kaybedelim gücümüz yetmedi diyelim ama şu an oynadığımız rakiplerden 12 puan almış olalım mesela

Buraya kadar ayakta kalmasi bence büyük basari cünkü kendi taraftari tarafindan senelerdir mobbing uygulaniyor her türlü baski asagilama kufur hakaret var

Böyle bir ortam da ayakta kalmasi mental olarak güclü oldugunu gösteriyor

Hoca senelerdir bu takimin basinda ve hatalari tabiki var,kadro planlamasi konusunda zayif ayni fatih hoca da oldugu gibi ve benim icin en büyük hatasi rotasyon’a önem vermiyor yedekleri hazir tutmuyor ve ihtiyaci oldugunda oyuncular kötü performans sergiliyorlar

Üc senedir sampiyon olan hoca’nin benim icin kredisi var,nasil ki daha önce ki sezonlarda kendi tararaftari sampiyonlugu acun’a sattigini iddia etmis iftira atmisti ve sonunda sampiyonluk gelmisti yine ayni sekilde kredisi oldugu icin sezon sonuna kadar takimin basinda kalmali

Sampiyon olursa yoluna devam eder üzülürsünüz

Olamazsa amaciniza ulasmis olursunuz iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt