Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani çıksak bile gruptan gidip juventusla falan eslesip ona da elenirse bir de onun sinir krizlerini geçirip,elestirilerini yapacağım o yüzden gerek yok gibi gruptan çıkmaya

İsin kotusu baslarinda "sen bu kadar eder misin ya" diyecek adam da yok.

Hani çıksak bile gruptan gidip juventusla falan eslesip ona da elenirse bir de onun sinir krizlerini geçirip,elestirilerini yapacağım o yüzden gerek yok gibi gruptan çıkmaya
Niye yok yav, para demek, citayi yukari tasimak demek.

Surekli ligimize bakalim dersen "gidince bi halt olmuyor zaten" sirayet ederse ne anlami kaliyor?

Niye yok yav, para demek, citayi yukari tasimak demek.

Surekli ligimize bakalim dersen "gidince bi halt olmuyor zaten" sirayet ederse ne anlami kaliyor?
yav istemiyorum ben artık mal mal takımlara tokatlanıp sinir harbi yaşamak istemiyorum bıktım artık valla hocayı da değiştirmiyorlar o yüzden aynı hayal kırıklıklarını tekrar yaşamak istemiyorum.Şurada gruptan çıksak şuanki durumda Barça,İnter,Madrid,Liverpool,Chelsea,Castle'dan başka bir rakip gelirse mesela elemek zorunda direkt ama sonuç bariz yine de

yav istemiyorum ben artık mal mal takımlara tokatlanıp sinir harbi yaşamak istemiyorum bıktım artık valla hocayı da değiştirmiyorlar o yüzden aynı hayal kırıklıklarını tekrar yaşamak istemiyorum.Şurada gruptan çıksak şuanki durumda Barça,İnter,Madrid,Liverpool,Chelsea,Castle'dan başka bir rakip gelirse mesela elemek zorunda direkt ama sonuç bariz yine de
Anlayisla karsiliyorum bende baydim avrupa kulvarina 2.5 senedir duzgun hazirlanmamasindan fakat CL yi alacak halimiz yok. Son 16 ve ustunu hep yasamak lazim. İstikrarli sekilde bosvermek yerine hep en azindan gruptan cikmak lazim.

Aliskanlik olusmali, (yonetimler acisindan zaten gelecek ekstra 11 M mu kacsa artik odul muhim)

Citayi dusurdugun an sifirdan baslaniyor her seye.

Anlayisla karsiliyorum bende baydim avrupa kulvarina 2.5 senedir duzgun hazirlananmamasindan fakat CL yi alacak halimiz yok. Son 16 ve ustunu hep yasamak lazim. İstikrarli sekilde bosvermek yerine hep en azindan gruptan cikmak lazim.

Aliskanlik olusmali, (yonetimler acisindan zaten gelecek ekstra 11 M mu kacsa artik odul muhim)

Citayi dusurdugun an sifirdan baslaniyor her seye.
Ben de zaten biliyorum alamayacagımızı da en azından olması gerekeni bile yapsak yeter.Bak mesrla 1 sayfa arkada bile hala yok liverpool yendik deniyor sanki 6 puan veriyorlarmıs gibi.Yok bayerne oynamısız e o takım praga elendi , spurs yenen takım azye rezil oldu falan.Hani kucuk takımız sanki de bunlarla tatmin olalım.Pooldan 5 yesin gerekirse ama gitsin franfkurt,usg yensin bana ya.Harbiden tukendim ben 3 avrupa sezonunda ds hicbir sey basaramamıza.Yoksa avrupada basarılı olsun 1 sene sampiyon olamasa bile devam etmeli derim.Kulubun kurulus amacı belli

Ben de zaten biliyorum alamayacagımızı da en azından olması gerekeni bile yapsak yeter.Bak mesrla 1 sayfa arkada bile hala yok liverpool yendik deniyor sanki 6 puan veriyorlarmıs gibi.Yok bayerne oynamısız e o takım praga elendi , spurs yenen takım azye rezil oldu falan.Hani kucuk takımız sanki de bunlarla tatmin olalım.Pooldan 5 yesin gerekirse ama gitsin franfkurt,usg yensin bana ya.Harbiden tukendim ben 3 avrupa sezonunda ds hicbir sey basaramamıza.Yoksa avrupada basarılı olsun 1 sene sampiyon olamasa bile devam etmeli derim.Kulubun kurulus amacı belli
Birebir ayni gorusteyim hoca ozelinde.
Her sezon iyi isimli maci dilinden dusurmuyor. Devamindaki husranlari taraftae unutmuyor ama.

Bayern -united eyvallah ama kopenhag+prag
Tottenham eyvallah ama AZ ve eksik kadro(hatta grup asamasinda rfs, malmo,kiev)
Liverpool eyvallah ama usg+monaco sureci.

Lig formatinda iki sezondur fikstur harikulade cekiyoruz ve denk dusuyor ama playoffu direkt atlayabiliriz hedefi koyamiyor teknik ekip. Cunku o donemle "ligde kaybetmemeliyiz" agir basiyor ve transfer donemindeki plansizlik kabal gibi cikiyor ortaya.

Bu sezon da ayni seyi yasiyoruz. "Elit" "hic bir seye bakilmadan transfer" laflari cok iddaali. Sonucu alamazsan bir anlami yok.

Biz gunun sonunda sadece ligi alsin diye osimhene 25 M maas baglamadik senelik.

Su avrupa konusunda gene cok kotu soylenleri varilk hedef ilk 24 sonra ilk 16 sonra falzasi diye.

Hedef yukari konur, kayiplarla hedefin kuculur.

Ligde o zaman ilk 5 , ilk 2 ve sampiyonluk diye mi aciklama yapiyorsun misal.

Ath madrid city maclarinda hedefin 4 puan olmali. Usg ve monacoyu telafi etmek icin hedef odur.

Hoca bugün o haramballa karsi senin sigir press Okanballin prime hali lazim olacak. Cikar sunu yine

Büyük maçlarda her zaman iş yaptın hocam. Bugün de bekliyoruz

Muhtemelen bu maçı ciddiye alıp iyi hazırlanmışsındır. Umarım puan almayı beceririz.

Hakemi saatleri kartlari birakip macin icinde olman lazim hoca...

Allah seni bildiği gibi yapsın her takımı aynı mı zannediyorsun her maçı ön alan presi ilen kazanacağını mı zannediyorsun

Come On Reaction GIF by BrownSugarApp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt