- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Hani çıksak bile gruptan gidip juventusla falan eslesip ona da elenirse bir de onun sinir krizlerini geçirip,elestirilerini yapacağım o yüzden gerek yok gibi gruptan çıkmaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye yok yav, para demek, citayi yukari tasimak demek.Hani çıksak bile gruptan gidip juventusla falan eslesip ona da elenirse bir de onun sinir krizlerini geçirip,elestirilerini yapacağım o yüzden gerek yok gibi gruptan çıkmaya
yav istemiyorum ben artık mal mal takımlara tokatlanıp sinir harbi yaşamak istemiyorum bıktım artık valla hocayı da değiştirmiyorlar o yüzden aynı hayal kırıklıklarını tekrar yaşamak istemiyorum.Şurada gruptan çıksak şuanki durumda Barça,İnter,Madrid,Liverpool,Chelsea,Castle'dan başka bir rakip gelirse mesela elemek zorunda direkt ama sonuç bariz yine deNiye yok yav, para demek, citayi yukari tasimak demek.
Surekli ligimize bakalim dersen "gidince bi halt olmuyor zaten" sirayet ederse ne anlami kaliyor?
Anlayisla karsiliyorum bende baydim avrupa kulvarina 2.5 senedir duzgun hazirlanmamasindan fakat CL yi alacak halimiz yok. Son 16 ve ustunu hep yasamak lazim. İstikrarli sekilde bosvermek yerine hep en azindan gruptan cikmak lazim.yav istemiyorum ben artık mal mal takımlara tokatlanıp sinir harbi yaşamak istemiyorum bıktım artık valla hocayı da değiştirmiyorlar o yüzden aynı hayal kırıklıklarını tekrar yaşamak istemiyorum.Şurada gruptan çıksak şuanki durumda Barça,İnter,Madrid,Liverpool,Chelsea,Castle'dan başka bir rakip gelirse mesela elemek zorunda direkt ama sonuç bariz yine de
Ben de zaten biliyorum alamayacagımızı da en azından olması gerekeni bile yapsak yeter.Bak mesrla 1 sayfa arkada bile hala yok liverpool yendik deniyor sanki 6 puan veriyorlarmıs gibi.Yok bayerne oynamısız e o takım praga elendi , spurs yenen takım azye rezil oldu falan.Hani kucuk takımız sanki de bunlarla tatmin olalım.Pooldan 5 yesin gerekirse ama gitsin franfkurt,usg yensin bana ya.Harbiden tukendim ben 3 avrupa sezonunda ds hicbir sey basaramamıza.Yoksa avrupada basarılı olsun 1 sene sampiyon olamasa bile devam etmeli derim.Kulubun kurulus amacı belliAnlayisla karsiliyorum bende baydim avrupa kulvarina 2.5 senedir duzgun hazirlananmamasindan fakat CL yi alacak halimiz yok. Son 16 ve ustunu hep yasamak lazim. İstikrarli sekilde bosvermek yerine hep en azindan gruptan cikmak lazim.
Aliskanlik olusmali, (yonetimler acisindan zaten gelecek ekstra 11 M mu kacsa artik odul muhim)
Citayi dusurdugun an sifirdan baslaniyor her seye.
Birebir ayni gorusteyim hoca ozelinde.Ben de zaten biliyorum alamayacagımızı da en azından olması gerekeni bile yapsak yeter.Bak mesrla 1 sayfa arkada bile hala yok liverpool yendik deniyor sanki 6 puan veriyorlarmıs gibi.Yok bayerne oynamısız e o takım praga elendi , spurs yenen takım azye rezil oldu falan.Hani kucuk takımız sanki de bunlarla tatmin olalım.Pooldan 5 yesin gerekirse ama gitsin franfkurt,usg yensin bana ya.Harbiden tukendim ben 3 avrupa sezonunda ds hicbir sey basaramamıza.Yoksa avrupada basarılı olsun 1 sene sampiyon olamasa bile devam etmeli derim.Kulubun kurulus amacı belli